LG Nexus 4
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- slavisaj
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:58
- :: Huawei Mate 10 Pro
Re: LG Nexus 4
Ajd bas javi. Resio sam problem oko konekcije, instaliro sam GPS Test, i resetovo fix, sad se konektuje u roku od par sekundi
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Gde ste kupovali folije i gde ima bamper ili neka zaštita u BG (ne na nekom sajtu)? Ima li neko da prodaje onaj originalan ili koji već beše što ste naručivali?
Ko ima iGO da šibne na PP za ovu rezoluciju?
Ko ima iGO da šibne na PP za ovu rezoluciju?
- Baraba
Da, baš je bilo povoljno i nisam hteo da propustim priliku. Gde u 29 bloku? kako se zove?
- Baraba
Nije mi niko ni poslao iGO, imam neke ali nisu za ovou rezoluciju 

- slavisaj
- Mobil poznavalac
Ja sam batalio iGO, stavio sam Navignon Europe i bas radi super, mape su bas detaljne, svaka preporuka
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Za zapadnu Evropu je sasvim sigurno da je Navigo dobar. Ja sam ga koristio u Švajcarskoj i stvarno je fino odrađen i bez problema radi, grafički je ljepši od iGO. Problem je bar ovdje u BiH što karata nema, odnosno ima ali nema nikakvih ulica i navigacija je nemoguća. 

- slavisaj
- Mobil poznavalac
Ne znam za BiH, ja sam gledo Srbiju i bas je detaljna mapa mog sela, koji nije na glavnom putu,
Ovo kazem za mene da je isto kao i na iGO.
Posto sam se vratio na kompletni stock android, nista root, i otkljucan bootloader, sve je stock. Uradio sam force quite google maps, i mogu da kazem da je maps jako jako jedu bateriju. Jest da sam jos ranije deselektovo automatski update, i gps position, i da aplikacije koriste gps za lokaciju, Cak i tako je jelo bateriju dok nisam zaustavio mape.

Posto sam se vratio na kompletni stock android, nista root, i otkljucan bootloader, sve je stock. Uradio sam force quite google maps, i mogu da kazem da je maps jako jako jedu bateriju. Jest da sam jos ranije deselektovo automatski update, i gps position, i da aplikacije koriste gps za lokaciju, Cak i tako je jelo bateriju dok nisam zaustavio mape.
Juce zamenih Galaxy Ace za Nexus 4 nakon citanja mnogo stranica o njemu, sto na ovom, sto na drugim forumima. U pocetku sam hteo da uzmem 4X HD al Nexus je Nexus
Interesuje me gde u Beogradu moze da se kupi providna zastitna folija za ekran ali da mi oni zalepe i koja je otprilike cena?

Interesuje me gde u Beogradu moze da se kupi providna zastitna folija za ekran ali da mi oni zalepe i koja je otprilike cena?
Jel normalno da kad ga spustam na sto ili krevet jedva se cuje kao da zazvecka nesto tj. cini mi se da sam procitao da je to onaj plastican okvir/ram oko kamere/blica?
Ocigledno je stara cim zvecka iako mi je cudno da je stara verzija jer sam kupio telefon pre par dana a izasao je pre oko 8 meseci. Kako da zasigurno znam jel stara ili nova verzija uredjaja?
Sta jos htedoh da pitam... Kako se pravi screenshot?
Sta jos htedoh da pitam... Kako se pravi screenshot?
Poslednja izmena od stejer u Čet, 20. Jun 2013. 12:36, izmenjeno 1 put ukupno.