LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Re: LG G2
zaboravili ste bitnu stvar koja samsung izdvaja od svih ostalih: baterija koju sam možeš da zameniš i slot za sd kartice...lg se tu samo priključio tom za mene negativnom trendu, kojim kopiraju apple, pa su sad skoro svi android proizvođači krenuli da heftaju baterije unutra i da izbacuju memory slotove ( kao imaš cloud, jeste baš se imaju brze veze na mobilnom da vučeš stvari sa clouda)...na zapadu je to čak i običaj da ljudi kupuju rezervne baterije i onda nose par baterija sa sobom...tu prednost će samsung nadam se nastaviti dalje da eksploatiše...koliko god mi se sviša g2, i sve krećem da ga kupim, to su stvari koje me odbijaju...jednostavno, ne želim zbog baterije odlazak u bilo kakav servis danas sutra...
- iKe
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
lonzur, dobra je kombinacija uzeti preko Vipa, jer je dosta povoljno, pogotovo sa ovom promocijom. Jedina mana je što je verzija od 16 GB, ali i to je većini dovoljno. Verujem da ljudi koji su tako uzeli nemaju nikakvih problema sa telefonom.
Ja nemam nikakvih problema sa ekranom, to je odlika nekih verzija za US tržište.
Možeš da staviš drugi launcher ili teme, to sam gore napisao.
MX player za video, a za muziku Player pro, uber music, imaš dosta dobrih plejera.
Ja imam HKG verziju firmware-a i dobio sam update, verujem da će i ostali koji nisu dobili dobiti pre ili kasnije, najavljen je i update na 4.4.x .
Tacty, jeste to tako kao što ti kažeš, ali to ima i svojih prednosti. Telefon je čvršći, nema šta da se otvara, puca, odlepljuje... i interna memorija je mnogo brža od kartice.
Iskreno ja i na onim telefonima gde sam mogao nisam menjao baterije, a realno 32 GB mi je sasvim dovoljno, čak i bez cloud-a i OTG-a, ali i to su dobre mogućnosti, jer mi slike odmah prebacuje u cloud, a filmove mogu da gledam sa fleške ako baš hoću.
Ja nemam nikakvih problema sa ekranom, to je odlika nekih verzija za US tržište.
Možeš da staviš drugi launcher ili teme, to sam gore napisao.
MX player za video, a za muziku Player pro, uber music, imaš dosta dobrih plejera.
Ja imam HKG verziju firmware-a i dobio sam update, verujem da će i ostali koji nisu dobili dobiti pre ili kasnije, najavljen je i update na 4.4.x .
Tacty, jeste to tako kao što ti kažeš, ali to ima i svojih prednosti. Telefon je čvršći, nema šta da se otvara, puca, odlepljuje... i interna memorija je mnogo brža od kartice.
Iskreno ja i na onim telefonima gde sam mogao nisam menjao baterije, a realno 32 GB mi je sasvim dovoljno, čak i bez cloud-a i OTG-a, ali i to su dobre mogućnosti, jer mi slike odmah prebacuje u cloud, a filmove mogu da gledam sa fleške ako baš hoću.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
Jbg eno coveku se ugasio Note 3,vadio bateriju pa nista.
Nema pravila.Ja cak nisam imao nijedan restart niti neki crash na telefonu,evo vec dva meseca ga urnisem.
Nema pravila.Ja cak nisam imao nijedan restart niti neki crash na telefonu,evo vec dva meseca ga urnisem.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Removable battery is history ! 

There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
Da li postoji mogucnost da se u precicama na Home tasteru (prilikom prevlacenja) dodaju jos neke aplikacije, a ne samo Google pretraga i Quick memo? Nisam uspeo da pronadjem u podesavanjima opciju za dodavanje.
Pravo da ti kazem ne znam,jer ni ne koristim to.
A u telefonu nisam naisao na podesavanja za to.
A u telefonu nisam naisao na podesavanja za to.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 30. Mar 2013. 14:13
- :: Galaxy s6
@g2boy to sam i ja trazio i nisam nasao. Bilo bi super korisno kad bi moglo
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Re: Одг: LG G2
Ja mislim da to nije moguce,jer nema te opcije u telefonu,da se to podesava.Isto je kod mene na Xperia T.g2boy napisao:Da li postoji mogucnost da se u precicama na Home tasteru (prilikom prevlacenja) dodaju jos neke aplikacije, a ne samo Google pretraga i Quick memo? Nisam uspeo da pronadjem u podesavanjima opciju za dodavanje.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
iKe hvala na odgovoru
, veruj mi to sam i ja pomislio, ali grešku sa ekranom krenuli su da prijavljuju i korisnici iz Italije, Meksika, Španije, Brazila ...., ali vidim da niko ništa slučno nije imao u Srbiji, tako da mi je malo lakše
.
Što se tiče memorije, verujem da mi je 10 Gb koliko je slobodno u početku sigurno dovoljno za neki duži period, ali isto tako verujem da što ga više budem koristio da će moji apetiti rasti, a tu su uvek OTG i cloud sistemi da pripomognu.
Sad jedino da još presečem sa prelaskom u Vip zbog njihove loše pokrivenosti i to je to
, ali za te pare koje bi dao sigurno ne bi dobio bolji fon duže vreme.
Hvala još jednom

Što se tiče memorije, verujem da mi je 10 Gb koliko je slobodno u početku sigurno dovoljno za neki duži period, ali isto tako verujem da što ga više budem koristio da će moji apetiti rasti, a tu su uvek OTG i cloud sistemi da pripomognu.
Sad jedino da još presečem sa prelaskom u Vip zbog njihove loše pokrivenosti i to je to

Hvala još jednom

- Baraba
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Stvarno nisam video još nikog da nosi nekoliko baterija sa sobom. Ni kod nas ni preko. Ne vidim uopšte opravdanje za tim osim ako ne radi u rudnuku, a ovo u rudniku sigurno nema signal. Cenim da malo preteruješ po pitanju izmenjive baterije, iako koristim trenutno samsung to mi nije prednost. Da si rekao da je prednost što može zadnja maska lako i jeftino da se zameni kada se izguli e to je ok i prednost, a menjanje baterija ne.Tacty napisao:zaboravili ste bitnu stvar koja samsung izdvaja od svih ostalih: baterija koju sam možeš da zameniš i slot za sd kartice...lg se tu samo priključio tom za mene negativnom trendu, kojim kopiraju apple, pa su sad skoro svi android proizvođači krenuli da heftaju baterije unutra i da izbacuju memory slotove ( kao imaš cloud, jeste baš se imaju brze veze na mobilnom da vučeš stvari sa clouda)...na zapadu je to čak i običaj da ljudi kupuju rezervne baterije i onda nose par baterija sa sobom...tu prednost će samsung nadam se nastaviti dalje da eksploatiše...koliko god mi se sviša g2, i sve krećem da ga kupim, to su stvari koje me odbijaju...jednostavno, ne želim zbog baterije odlazak u bilo kakav servis danas sutra...
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Da se ne lažemo, izmijenjiva baterija je prednost u odnosu na druge proizvođače. To govorim iz vlastitog iskustva jer na Note 2 imam uvijek u rezervi dodatnu bateriju napunjenu i nekoliko puta mi je dobro došlo to. Vjerujem da ima dosta ljudi koji imaju bar 1 rezervnu bateriju kao ja i to definitivno ne može da se izostavi kao prednost. 

- Baraba
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Ja nikada nisam imao rezervnu bateriju. Ne vidim joj poentu. Kući šteker, u kolima upaljač za auto punjač, na poslu šteker... Ako baterija ne može da izdrži moje maltretiranje i ne stigne do štekera menjam telefon. Obično samo uveče punim telefon, ako ne može da izdrži auto punjač u autu i rešeno. A G2 sigurno nije tema u kojoj možemo da se žalimo na bateriju kada mu je baterija jača strana.
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Naravno da je na G2 odlična baterija i neki dan sam imao prilike da se poigram sa njim i zaista djeluje i radi fantastično, ali mi smeta što je meni malen i prvi utisak je da mi je dugme na leđima telefona totalno nepraktično, ali vjerujem da bi se navikao.
Auto punjač imam i ja ali oni imaju dosta slabiju izlaznu snagu u odnosu na kućni punjač ali kao prva pomoć dobro dođe. Ja sam se obezbijedio jer imam rezervnu bateriju, power bank kao i auto punjač tako da struje ne može nestati šta god da radim. 

Najjace mi je na ovom telefonu opcija baterry saver 

- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Pre bi kupio portable powerbank (charger) od 30 dolara (najskuplji) nego da nosim jednu ili vak dve baterije sa sobom... 

There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
- iKe
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
+1, jedina mana ove kuc-kuc funkcije je što i druge uređaje pokušavam tako da palim/gasim.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
Probajte telefon na par dana i videcete da se zadnji dugmici uopste ne koriste.
Ja kao da ih nemam,jer sve moze da se uradi iz menija.
Ja kao da ih nemam,jer sve moze da se uradi iz menija.