LG G4
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Re: LG G4
69 aplikacija nije puno??
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
To je 64 aplikacije koje su "koristile" ram memoriju u poslednja 3h.
Kod mene je npr 55aplikacija i 2gb zauzeto (800mb slobodno). Tako da je to skroz ok ako se uzme da ti je aktivno više aplikacija.
I da, prazan ram ti je bačen ram. Nije ti to interna memorija pa da je čuvaš. Ne opterećuj se time.
Kod mene je npr 55aplikacija i 2gb zauzeto (800mb slobodno). Tako da je to skroz ok ako se uzme da ti je aktivno više aplikacija.
I da, prazan ram ti je bačen ram. Nije ti to interna memorija pa da je čuvaš. Ne opterećuj se time.
Kao prvo ne kukam kao drugo pitao sam da mi neko da savet ili da mi kaze da li je to normalno a ne da nekog iritira to sto pitam. Pitao sam zbog novog sistema da mozda ne postoji neki problem.weska88 napisao:Meni nikada nece biti jasno zasto neko kuka sto mu slobodno malo rama? Sta ce ti ram ako nije iskorišćen.
- El Laki
- Prijatelj foruma
To je sada takva situacija jer me ubi temperatura pa sam se malopre probudio.
Inače, piše mi prosek 83% iskorišćenost ram memorije. To je valjda nekih 2.3-2.4gb. E sad, verovatno ide i više kada ga malo više mučim ali iskreno ne obraćam pažnju na to. Ne volim da se cimam i stežem. Ako počne da brljavi, ide na doboš što bi rekao kutijagreha.

Inače, piše mi prosek 83% iskorišćenost ram memorije. To je valjda nekih 2.3-2.4gb. E sad, verovatno ide i više kada ga malo više mučim ali iskreno ne obraćam pažnju na to. Ne volim da se cimam i stežem. Ako počne da brljavi, ide na doboš što bi rekao kutijagreha.

Nije se to odnosilo na tebe nego na sve sto kukaju kako im je puno rama zauzeto.Samo neka puniakvarista napisao: Kao prvo ne kukam kao drugo pitao sam da mi neko da savet ili da mi kaze da li je to normalno a ne da nekog iritira to sto pitam. Pitao sam zbog novog sistema da mozda ne postoji neki problem.

Radi ko sat

Sad mi zablokira telefon iz cista mira:-))). Ni da se zakljuca nista bas. Samo na fizicko dugme ugasim ekran al kad opet kliknem on se upali i sve onako zablokirano a nece da ga zakljuca. Gps stoji da je upaljen a ugasen. I uspeh da ga restarujem i kad se upali pise android se pokrece i vrti i upali se. [ASTONISHED FACE]
)

Uradio sam bas. Mada ja imam utisak da je bolje radio pre hard reseta. Nisam imao nikakve probleme ni ne znam sto sam radio fabricko. Al ajd kao bolje je. Ponekad kad sam u nekoj aplikaciji i kliknem home on na secund pise loading. Ne smeta mi al ipak malo iritira
))

- El Laki
- Prijatelj foruma
Evo koliko drži G4 pri nekoj lakšoj upotrebi. Sve vreme wi-fi, automatsko osvetljenje, gps, sinhronizacja nekoliko naloga itd.

Meni iskreno ovo ništa ne znači ako bi telefon crkao u 5 popodne. Više me "raduje" činjenica da bi radni dan (15ak sati upotrebe) izdržao uz veći sot čak i na 3g.

Meni iskreno ovo ništa ne znači ako bi telefon crkao u 5 popodne. Više me "raduje" činjenica da bi radni dan (15ak sati upotrebe) izdržao uz veći sot čak i na 3g.