LG Nexus 4
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Re: LG Nexus 4
artifex, onda ostajem na PA, samo ću skinuti poslednji v 3.68. Koji kernel dozvoljava promene boje tj. game i audio? Hteo bih bas da pojačam.
ps. koje su mu ovo ikonice ili je tema, ubacio bih: http://abload.de/img/untitled-1xzsh0.png
ps. koje su mu ovo ikonice ili je tema, ubacio bih: http://abload.de/img/untitled-1xzsh0.png
Evo jedan zanimljiv rom
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... vk_99UDxz0
Ja se mislim da ga flesnem na S2,izgleda odlicno
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... vk_99UDxz0
Ja se mislim da ga flesnem na S2,izgleda odlicno
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Franco i matrix dozvoljavaju za ostale nisam siguran.To su 'goolors' ikonice,mogu da ti pustim link na pp ako hoces...Baraba napisao:artifex, onda ostajem na PA, samo ću skinuti poslednji v 3.68. Koji kernel dozvoljava promene boje tj. game i audio? Hteo bih bas da pojačam.
- Baraba
artifex, ubacio sam Matr1x (valjda na njega misliš kada pišeš matrix), ima FauxSound. Sada gruva na sennheiser uz 320kbps kako volem 
Može, pust link, ako imaš link i ka uputstvu. Hvala
Behemoth, meni ovo izgleda kao mutirana kopija PA. Koliko videh svi kraduckaju od PA.
Za sad stvarno ne vidim ni jedan razlog za promenu telefona, prezadovoljan sam. Od izgleda do funkcionalnosti. Preporuka za nexus 4.

Može, pust link, ako imaš link i ka uputstvu. Hvala

Behemoth, meni ovo izgleda kao mutirana kopija PA. Koliko videh svi kraduckaju od PA.
Za sad stvarno ne vidim ni jedan razlog za promenu telefona, prezadovoljan sam. Od izgleda do funkcionalnosti. Preporuka za nexus 4.
Sve je na bazi PA izgleda.
Definitivno je odlican rom,leti i kod mene,a ne na N4.
Ja se nesto mislim da menjam za N4,svrbe me pare,i onda dodje keva i pita me "A sto ne uzmes S4"

Definitivno je odlican rom,leti i kod mene,a ne na N4.
Ja se nesto mislim da menjam za N4,svrbe me pare,i onda dodje keva i pita me "A sto ne uzmes S4"

Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
- Baraba
Behemoth, ako ti je potrebna bolja kamera onda S4. Sve ostalo Nexus 4. Šta da kažem, kad mene još nije smorio nexus 

Behemoth, JellyBeer je odlican rom, postoji i za Oppo Find 5. Ja sam ga terao samo par dana da vidim kakav je, ali sam se ipak odlucio da neko vreme teram MIUI. JellyBeer jeste brzi i upeglaniji, ali mi je MIUI graficki dopadljiviji...
- Baraba
Green, šminkeru 

...''i onda dodje keva i pita me , a zasto ne uzmes S4''?!?! hahahha
dosadili smo i bogu i narodu sa menjanjem telefona! hahahha
dosadili smo i bogu i narodu sa menjanjem telefona! hahahha
Ej ja sam izdrzao godinu ipo sa jednim telefonom.Mogu da uzmem sad bilo koji al nije mi neophodno.Za sad mi je Nexus4 favorit al videcemo.Mislio sam cak i N7 da uzmem al onda moram da prostepam garderobu 

Pa brate, beli telefon se fura, mora malo sminkeraja...Baraba napisao:Green, šminkeru

Uskoro planiram da kupim N4, ali vec nekoliko dana citam na netu da ima problem sa pregrevanjem ponekad cak i sa minimalnom upotrebom ( SMS, pozivi itd) a da ne spominjem neke zahtevnije igrice/aplikacije.
E sad svi telefoni se greju, ali N4 navodno najvise od svih?
Da li je neko imao takve probleme igrajuci neku igricu ili dok je na punjacu?
E sad svi telefoni se greju, ali N4 navodno najvise od svih?

Da li je neko imao takve probleme igrajuci neku igricu ili dok je na punjacu?
artifex,
Tako sam i ja cuo od ljudi koji vec imaju N4, ali naisao sam ne neke ljude koji se zale da se jako brzo pregreje. E sad mozda su uzeli takve modele pa su jednostavno takvi.
Po meni je nerealno ocekivati da se quad-core bas nikad ne pregreje ali ne znam kakvi su telefoni koji dolaze na nase trziste.
Tako da ako jos neko moze da prenese svoje utiske bio bih zahvalan
Tako sam i ja cuo od ljudi koji vec imaju N4, ali naisao sam ne neke ljude koji se zale da se jako brzo pregreje. E sad mozda su uzeli takve modele pa su jednostavno takvi.

Po meni je nerealno ocekivati da se quad-core bas nikad ne pregreje ali ne znam kakvi su telefoni koji dolaze na nase trziste.
Tako da ako jos neko moze da prenese svoje utiske bio bih zahvalan

Telefon koristim od aprila i do sada nisam imao problema sa pregrevanjem. Zna da se zagreje dok je na punjacu. Cesto gledam filmove i serije na telefonu i nikad se nije zagrejao da se to primeti.
Slobodno uzimaj telefon, odlicna kupovina
Slobodno uzimaj telefon, odlicna kupovina

LG Nexus 4 16GB
Jedino što me odbilo od kupovine ovog telefona je to što nema SD slot. Premišljao sam se između ovog i Optimus 4x HD p880 i odlučio se za drugi zbog više mesta za skladištenje podataka.
Ne znam da li je neko već pisao o ovome ali stvarno mi se ne da da pregledam 48 strana, jedina mana telefona je to što se može desiti da zadnje staklo pukne ako stavite telefon na hladniju podlogu dok je on topao~pregrejan (ovo se dešavalo tokom zime uglavnom)
Ne znam da li je neko već pisao o ovome ali stvarno mi se ne da da pregledam 48 strana, jedina mana telefona je to što se može desiti da zadnje staklo pukne ako stavite telefon na hladniju podlogu dok je on topao~pregrejan (ovo se dešavalo tokom zime uglavnom)
instagram.com/irreversible92
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Google has posted the firmware images for Android 4.3 on their website, so you can download and update manually instead of waiting for the OTA.
link: https://developers.google.com/android/nexus/images
link: https://developers.google.com/android/nexus/images
16 godina na forumu MOBILNISVET
- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Da se ne bih smarao cekajuci PA da izbaci update na 4.3 ubacio sam neki AOSP rom(4.3) i prvi utisci su fantasticni.Razlika u brzini je i vise nego primetna,odziv ekrana je bolji,ispranost boja nije vise toliko vidljiva kao na 4.2 ,tako da ekran sad izgleda dosta bolje.