LG Optimus G E975

Fabrički OS, Android, Windows, Firefox
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSFirefox OS
Dusan5
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 07. Mar 2014. 19:05
:: nokia e63

LG Optimus G E975

Post od Dusan5 »

Da li neko ima, i da li uopste postoji mat folija za ovaj telefon?
Unapred hvala.

majaknez
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 10. Avg 2014. 19:02
:: Lg Optimus G e975

Re: LG Optimus G E973

Post od majaknez »

U pitanju je e975. Od pre dva dana sam korisnik ovog telefona. Imam pitanje u vezi baterije. Da li je ok da posle prvog punjenja,bez instaliranih aplikacija i igrica,malo istrazivanja uredjaja,sa par minuta poziva,desetak poruka,sat vremena interneta preko wi-fi,ona traje oko 36h? I da se odmah nakon drugog punjenja smanji na 99% nakon poslatog jednog sms_a? Nisam zahtevan korisnik,ne planiram da igram igrice,eventualno mozda da instaliram Viber. Ali bih da znam koliko mogu da ocekujem trajanje baterije samo uz one gore navedene aktivnosti,znaci uz ne bas preveliku upotrebu.

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Re: lg g e975

Post od LittlePrince »

majaknez, Не знам за дотични модел али већина Анддроида се испразни за 12h ако га нормално користиш користиш (мало музике, мало порука, мало позива, мало нета, мало игрице...) :D

majaknez
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 10. Avg 2014. 19:02
:: Lg Optimus G e975

Post od majaknez »

Ako je 12h onda ce i biti svega malo. :) Nadam se da ce ipak biti malo duze :)

vlade93
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 02. Maj 2014. 13:42
:: LG G1, LG G2.. IP 5S
:: Sony ericsson k800i

Post od vlade93 »

Ja imam Optimus G nekih 10 meseci, sto se tice baterije, meni gura 36h uz nekih 4 ipo sati ukljucenog ekrana. Najvise je tu surfovanja netom, i drustvene mreze..
A sto se tice tog 1% (od 99 do 100) meni je skroz to cudno, nekad zna da cim iskljucim telefon sa punjaca, momentalno spadne na 99% i posle sve normalno, a nekad imam 100% i posle 10-15 minuta surfovanja netom.. Ni meni to nije jasno.

ag.kgb
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 05. Jan 2014. 19:00
:: LG Optimus G

Post od ag.kgb »

Kako ti koristis taj telefon ako ti baterija traje toliko dugo :D
Ja ~4 sata ekrana za ~17 sati. Ako si jos na JB aj samo vidi pre nego što ga stavis na punjac koliko baterije ode na AndroidOS.

A to za 1% sto se odmah potroši... Kad dodje do 100% sacekaj jos nekih 15ak min pa ga onda skini

vlade93
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od vlade93 »

Pa isto kao i ti :D
Reci cu ti kad ga stavim, sutra, a ti meni reci jer vidim da si na kitkatu kakva je baterija i kamera na kitkatu?

A ovo za 1%, nije to, desava mi se celu noc se puni, iskljucim ga ujutru odmah padne na 99%, kazem desava se, ne uvek..

ag.kgb
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 05. Jan 2014. 19:00
:: LG Optimus G

Post od ag.kgb »

Ja sam na modovanom stock romu i stavio sam drugi kernel pa ono...
Batetija ista, a bila bi bolja kad bi se manje trosila u standby dok je uključen wifi ili 3g. Kazem ti AndroidOS bude keep awake i po 6-7 sati (mozda je to samo bug u prikazu ne znam)

Za kameru ne znam posto nisam prebacivao slike na komp. Ovako na tel su iste slike, mozda samo malo manje masi fokus sad.

Uglavnom neces dobiti nista novo osim kozmetičkih promena :D
Ja se sve nadam da ce izaci nove verzije sa knock on/off itd..
Ako i odradis update pa ti se ne svidi lako mozes preko flash toola da vratis na JB... Mada ne verujem da ces se vracati

vlade93
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od vlade93 »

Ne baratam toliko dobro tom materijom da bih se vratio na JB tako da nista necu dirati, ostajem na 4.1.2
I ja sam se nadao ranije bice knock on/off i ostalo, da vredi preci zbog necega, ali nista.. jos ako su kamera i baterija iste nemam razlog da ista diram..

pelleruma
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
:: LG G2

Post od pelleruma »

Upravoi stigla nadgradnja,da ne kazem update na 4.4.2.Cisto ako neko ima ovaj telefon,a to mu znaci nesto,i nada se tome.
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici

vlade93
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od vlade93 »

Ljudi, koji je proces vracanja na 4.1.2 sa 4.4.2.?
Ne vredi, ***** ti apdejt koji samo uspori telefon, bukvalno drugi telefon od kad je na kit katu ali u negativnom smislu..

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

Vlade jesi li mu odradio factory resset/wipe chache? Posle svakog update to treba uraditi da bi sve sleglo. A i što se tiče downgrade-a mislim da je nemoguće odraziti, nemoj me držati za reč..

vlade93
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od vlade93 »

Jesam, update-ovao sam i posle 5 min factory reset.
Ne znam, nije mi jasno, ne mogu da prepoznam telefon sto se tice fluidnosti, ranije je leteo sta god uradis, sad se ponasa kao prosecan dual core telefon..Ne mogu da verujem da posle update telefon bude ovoliko sporiji.. A baterija posebna prica, dok koristim drzi bolje nego pre update-a, a kad ga ostavim da miruje jede mu bateriju nesto, a to nesto ja mislim da je sam update..
Krivo mi je mnogo, kao da nemam vise stari telefon..
Probacu opet za par dana reset i ako to ne bude upalilo ne znam sta da radim..

Coni
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 21. Apr 2013. 10:26
:: LG Leon LTE

Post od Coni »

Ma nemoguće da ne može. Onaj kdz?

vlade93
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od vlade93 »

Ja ne znam stvarno, ne mogu da pricam nista, ali moracu da se raspitam ozbiljno po servisima da li moze da se vrati.
Ako neko nesto zna nesto, neka kaze, sto vise znam bolje :)

Coni
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Coni »

Čekaj, stvarno bi plaćao serviseru za nešto što možeš sam da uradiš? http://androidteen.com/downgrade-lg-g-p ... elly-bean/

vlade93
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od vlade93 »

Pa kad nesto ne znam, necu da glumim pamet neku nego cu pre da platim da ne zeznem jos vise..

Ovo je za G Pro, moj je obican G, jel ima neke razlike ili je isto?

Coni
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Coni »

Ne znaš ali možeš da naučiš, ne treba da glumiš pamet. Trebalo bi da je isti postupak ali proguglaj malo, učinilo mi se da je za G. Ja znam dečka koji je vratio 4.1 na lg L9II, nije bilo nikakvih problema. Ali pazljivo prati uputstvo.

vlade93
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od vlade93 »

Videcu za par dana kad dodjem kuci pa cu na kompu lepo da zasednem i da izguglam sve.
Ne znam koji me djavo natera da radim update uopste, ali ja sam i dobar kad sam ga sad uradio a dobio ga jos u junu, mogao sam jos tad uraditi i jos ranije imati probleme..

Coni
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Coni »

Ma nije strašno, popravljivo je. Ja sam moj Sony vratio iz mrtvih jednom. U osnovi svega je taj lg flash tool, nađeš kdz fajl, taj fajl je zapravo softver za mobini, flešuješ ga. Ne bi trebalo da je teško. Jesi li video poruku od pre nekoliko dana?

Odgovori