Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Sad kamere, pa ce onda na red doci zvucnici. Jer, i telefonima ce uskoro trebati 7.1, 7.2 i 9.1 zvuk. Znaci, dva, tri zvucnjaka napred i ostatak nazad, plus mini subwoofer. Jedva cekam korisnike kojima ce i to "trebati"...
Da li je ovo LG upravo izbacio telefon godine? Da li su uspeli da preleze sve decije bolesti i konacno pokazu sta znaju?
Neka neko otvori temu za nove zveri G8/S i V50. V50 mi se posebno dopada, ovako na papiru bukvalno ne mogu da mu nadjem manu. [emoji4]
Telefon godine? Ja ne znam sta je LG-ju Samsung izbaci S10 koni izgleda kao avion bez sale ivice sokoro i da nema a sta uradi LG? Izbaci isti telefon kao prosle godine prakticno. Jos kao amoled ekran a i dole i gore krem bananice, ajde za G7 kapiram ne moze LCD treba konektori dole, al sto unakazise i G8. Ko bi uopste uzeo G8, ja ne vidim ni jedan razlog da predjem sa G7 na G8.
Ako ne bude bilo nikakvih gluposti na koje smo ranijih godina navikli od LG, V50 bi lagano mogao da pretenduje na tu titulu.
A ima finih unapredjenja na G8 u odnosu na G7. E sad, da li vredi prelaska ili ne to je vec individualna stvar i zavisi od samog korisnika.
Noviji cipset, vise memorije u pocetnoj verziji, bolje kamere, veca i verovatno dosta bolja baterija (zbog veceg kapaciteta + Amoled + noviji/stedljiviji soc), stereo zvuk (G8s)...
Nije da nema razlika. [emoji4]
Imate, imate. [emoji6]
Samo treba da se snađeš i da se setiš ko je. [emoji16]
Pa, kad se on snađe da otvori teme, ja ću se snaći za jutjubisanje. [emoji854]
PS: ja od sada otvaram teme isključivo za modele sa preklopnim ekranima, ostalo me ne interesuje. [emoji6]
Ovo je trebalo sa bude G7, a ovako je G7s iliti dopuna onoga sto nisu uradili kako treba. Izgled je iz 2018 godine. Kasne sa update-ovima ne bi me cudilo sa i G8 izadje sa 8.0 , sramota. Inace jako volim LG al neozbiljni su so bola, a ta neozbiljnost jako nervira.
I mene to zanima. Nazalost nisam optimistican po pitanju dostupnosti kod nas. Verovatno ce ga biti samo na KP, za razliku od G8 koji bi trebalo da se pojavi i kod operatera i u ovlascenim radnjama.
Slazem se, V50 na papiru zver. Ali poznavajuci LG i na osnovu situacija iz prethodnih godina, nikako se ne zaletati odmah. Da prodje odredjeno vreme, videti da li su prelezali sve decije bolesti pa tek onda moze. [emoji16]
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.