LG U8360
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
LG U8360
Postupak koji je opisan na ovom sajtu za 8330 i koji navodno radi na 8330 na 8360 ne radi! Ko zna kako da igrice rade na ovom fonu? Reimenovanje .jad i .jar fajlova nije dalo rezultata a tel ne vidi igrice iako menager prikazuje java folder koji se prikazuje sa 3698#*#
meni radi phone manager, ali samo kad ubaciš igrice na mem.karticu u folder others. kasnije startuješ igricu i ona se instalira na foh u folder aplications.
ako se koristi gthing onda ubacim igru u java folder i gthing prekine vezu. međutim RADI!!! kad uđem u fon, igrica je tu, prebačena je. ima ikonicu G i raspakovana je i spremna za pokretanje. RADI!!!
ako se koristi gthing onda ubacim igru u java folder i gthing prekine vezu. međutim RADI!!! kad uđem u fon, igrica je tu, prebačena je. ima ikonicu G i raspakovana je i spremna za pokretanje. RADI!!!
deki-lee
-
- Novajlija
- Pridružio se: Pet, 14. Okt 2005. 13:43
- Kontakt:
Pozdrav Dule 
E brate, nisam znao da i ti imaÅ¡ LGa... Ja sam nedavno kupio, pa nisam skroz ovladao njime. Dakle, da li moram da imam externu memoriju (TransFlash) da bih instalirao aplikacije? I Å¡ta mi je uopÅ¡te potrebno da bih mogao instalirati aplikacije na mob? Već imam PC manager, priliÄ

E brate, nisam znao da i ti imaÅ¡ LGa... Ja sam nedavno kupio, pa nisam skroz ovladao njime. Dakle, da li moram da imam externu memoriju (TransFlash) da bih instalirao aplikacije? I Å¡ta mi je uopÅ¡te potrebno da bih mogao instalirati aplikacije na mob? Već imam PC manager, priliÄ
Ohoy ye mates 

LG U8360
Pre par sati sam kupio fon mojoj necakinji za rodjendan,ali sad vidim na cd-u uputstvo je na zabarskom(talijanskom)
jel ima negde da se nadje uputstvo na srpskom(znam da ima na eng na netu,ali nemogu fizicki da stignem da prevedem jer joj je rodj za 3 dana).Upravo sad vidim,dok se fon prvi put puni,da je i meni na zabarskom,kako da dodjem do engleskog(kad bi ovi iz LGa znali koliko kupujemo njihove proizvode,bilo bi sve na srpskom
)

LG8360 cena?
zanima me kolika je cena ovog tel, zelim da ga prodam, a ne znam po kojoj ceni....
LG U8360 pomoc
Skoro mi je pukao flet kabl sa sve maskom i u servisu je jos cekaju jer nema da se nadje nigde
.. probali smo da prebacimo podatke preko USB-a i lg phone managera, jer donji deo radi normalno i dostupan je telefon, ali pri konekciji daje obavestenje da je ekran idle i da ne moze da se poveze 
Imam bas jako vazne podatke i ne znam kako da ih izvucem, ima neko ideju? Na telefonu su, ne na kartici.
p.s.-Jel neko mozda zna gde moze da se nadje ovakav polovni telefon?

Imam bas jako vazne podatke i ne znam kako da ih izvucem, ima neko ideju? Na telefonu su, ne na kartici.
p.s.-Jel neko mozda zna gde moze da se nadje ovakav polovni telefon?
Brate, u istom sam sosu kao i ti. Ako budem negde nesto cuo ili video, javicu ti, ali mrka kapa... Cak su mi i na forumu odgovorili da su sanse da nadjem masku i delove za ovaj telefon skoro ravne nuli
Ja sam se otprilike pomirio da leka nema i da jedino mogu da izvucem neku kintu ako ga prodam za delove. Pozdrav!

Ja sam se otprilike pomirio da leka nema i da jedino mogu da izvucem neku kintu ako ga prodam za delove. Pozdrav!
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
ja ga imam i ne znam kako da bekapujem imenik iz njega?
lg manager koji sam dobio na cd_u radi al samo kad je fon konektovan
inace ne mogu da snimim konakte ni poruke ni u kom formatu, tipa csv, html...txt...excel...ni u kom formatu i ni na koji nacin ne mogu se extrakovati.
i meni je prirastao za srce, i nikad izneverio
toliko pouzdan
nikad se flashovo nije ni u najtezim trenucima extremnih temp, koriscjenja itd...
ali mi je zato flat na u8380 isto otisao odmah 2 meseca nakon koristenja
i isti problem imam sto ga ne mogu nabaviti vec pola godine..
pozz.
lg manager koji sam dobio na cd_u radi al samo kad je fon konektovan
inace ne mogu da snimim konakte ni poruke ni u kom formatu, tipa csv, html...txt...excel...ni u kom formatu i ni na koji nacin ne mogu se extrakovati.
i meni je prirastao za srce, i nikad izneverio
toliko pouzdan
nikad se flashovo nije ni u najtezim trenucima extremnih temp, koriscjenja itd...
ali mi je zato flat na u8380 isto otisao odmah 2 meseca nakon koristenja
i isti problem imam sto ga ne mogu nabaviti vec pola godine..
pozz.