za drugi si rekao 600, a 569 i 600 sigurno nije istodjalf napisao:Neverovatno kako ljudima 499 i 500 evra nije isto![]()
iPhone 3G
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Pogredajte ovo http://www.petitiononline.com/iph3grs/ (Radi se o Peticija: Hocemo iphonu 3G i u Srbiji, do sada je skupljen 171 potpisa, ima li zan teresovani.
Dao sam svoj doplinos, a od njih sam dobio mail(ono sto se praca)(to je nista nije, verujte mi.)
Ja hocu sto pre da dodje kod nas legalan iphone(iPhone 3G),
I jos nesto ovde se vidi kolko njih je popisao http://www.petitiononline.com/mod_perl/ ... gi?iph3grs
sada u 16:50 ima 171 potpisa.
Dao sam svoj doplinos, a od njih sam dobio mail(ono sto se praca)(to je nista nije, verujte mi.)
Ja hocu sto pre da dodje kod nas legalan iphone(iPhone 3G),
I jos nesto ovde se vidi kolko njih je popisao http://www.petitiononline.com/mod_perl/ ... gi?iph3grs
sada u 16:50 ima 171 potpisa.
Pa saljite svima da se to cuje (Mail,MySpace,FaceBook,Forumi itd...)ljuba84 napisao:Pogredajte ovo http://www.petitiononline.com/iph3grs/
244 trenutno, poz
Sreca prate hrabre... 

Koristio sam ga nekih 10-tak dana,paralelno sa njim n82 i Sony Ericsson P990 samo cu reci sto se tice zvuka da je najbolji i najjaci na p990,telefon je extra odradjen.TOuch je vrhunski odradjen,meni je licno lakse kucanje poruka nego na n82 i p990.AL to je moje subjektivno misljenje.Ovo sto su ubacili gps je bas prednost.Sto se tice bluetotha,po meni je bolje niko me nije smarao da prebacujem pesme itd.Meni je baterija trajala nekih 2-3 dana sto je sasvim ok.Pix napisao:Kao sto rekoh koristio sam iPhone i kvalitet razgovora je uzasan, a da nepricamo kako je nezgodno razgovarati sa onako oblikovanom ciglom...
Jedino sta se mora priznati iPhoneu je to sto je poterao prave proizvodjace telefona da rade na touch pristupu.
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
Evo nekih novijih informacija o ceni i nacinu kupovine:
AT&T announced Apple iPhone 3G pricing plans today, so countdown to 11th July will likely involve quite a bit of number crunching.
New subscribers and legit upgraders will be getting the new 8GB version for $199, or another $100 on top for the 16GB variety. The asking price for current AT&T customers who are not eligible for an upgrade is $399 for the 8GB model and $499 for the 16GB model.
A contract-free iPhone 3G gets mentioned as well, though there's no actual commitment to a release date. Pricing goes $599 (8GB) and $699 (16GB).
No-contract iPhone 3G are more likely to first surface in Europe, given the recent announcement by Vodafone Italy. Pre-paid service iPhone 3G was said to start retailing at 499 euro, while the iPhone 3G 16GB would cost 569 euro.
O2 also have a Pay & Go iPhone section, which lists coming soon for the time being. Some of our keen-eyed visitors have noticed that O2 have actually posted some Pay & Go iPhone prices some weeks ago and then took them offline shortly after. The reported figures are pretty much similar to what AT&T and Vodafone Italy will offer - 299 GBP for the 8GB one, and 359 GBP for the 16GB one.
By the way, if you'd like to see what you're getting for your money (beside them texts, data and calls courtesy of AT&T), check out the iPhone 3G video walkthrough posted by Apple.

AT&T announced Apple iPhone 3G pricing plans today, so countdown to 11th July will likely involve quite a bit of number crunching.
New subscribers and legit upgraders will be getting the new 8GB version for $199, or another $100 on top for the 16GB variety. The asking price for current AT&T customers who are not eligible for an upgrade is $399 for the 8GB model and $499 for the 16GB model.
A contract-free iPhone 3G gets mentioned as well, though there's no actual commitment to a release date. Pricing goes $599 (8GB) and $699 (16GB).
No-contract iPhone 3G are more likely to first surface in Europe, given the recent announcement by Vodafone Italy. Pre-paid service iPhone 3G was said to start retailing at 499 euro, while the iPhone 3G 16GB would cost 569 euro.
O2 also have a Pay & Go iPhone section, which lists coming soon for the time being. Some of our keen-eyed visitors have noticed that O2 have actually posted some Pay & Go iPhone prices some weeks ago and then took them offline shortly after. The reported figures are pretty much similar to what AT&T and Vodafone Italy will offer - 299 GBP for the 8GB one, and 359 GBP for the 16GB one.
By the way, if you'd like to see what you're getting for your money (beside them texts, data and calls courtesy of AT&T), check out the iPhone 3G video walkthrough posted by Apple.

iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
E ljudi posto sam ja u americi a neki me drugari vec cimaju da im uzmem Iphone 3G nisam siguran kako ide to sa otkljucavanjem jel isto ko sa starim ili ovaj sad ima neku novu zastitu, da bih znao sta da radim da li da im uzimam ili ne, inace ja stvarno nisam siguran da li bih ga uzeo za sebe nekako mi je onaj n82 masincina bre za ovo, ali posto planiram da uzmem i ipod mozda je bolje da umesto ipoda uzmem ovaj novi iphone (jer ovako ispade da je jeftiniji ovaj novi iphone nego ipod touch tako da se i vise isplati da se kupi, e sad jedino zvuk kakav je da li mnogo zaostaje za ipod touch-om) i uzmem i n82 i miran sam, sta mislite o toj kombinaciji???

.::HTC Desire Z::.
bigmag, procitaj jos i ovo o novom 3g iphoneu:
cale napisao:Za sve ljubitelje iPhone-a Link
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
Nije jeftiniji, ako uračunaš otključavanje od strane operatera. Ako ga kupiš "na ugovor" i doneseš u Srbiju biće neupotrebljiv (za sad). Zvuk je verovatno identičan sa Ipodbigmag napisao:(jer ovako ispade da je jeftiniji ovaj novi iphone nego ipod touch tako da se i vise isplati da se kupi, e sad jedino zvuk kakav je da li mnogo zaostaje za ipod touch-om)

Integrisan GPS je jedina prednost (mada prvo proverava Wifi... to će trajati...), mana - lošiji materijali u konstrukciji

zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
Naravno ocekivani korak apple-a dodati malko, al samo malko na kasicicu,sve u cilju kako bi zapalili napaljenu masu i naterali ih da potrose jos novca (sto im nece biti ni prvi a ni poslednji put) kao inovacija ali da li je? 3G za mene predstavnja jednu veliku 0 , al dobro , kako je kome potrebno. Trenutno sam u usa, ali nisam stigao da se raspitam da li je otkljucavanje uopste moguce ili je samo malo zakomplikovano. Sto se mene tice uzimati novi 3g iphone samo zbog 3g-a je notorna glupost. Sto se tice vec gore pomenutih nedostataka u par postova, bt je zaista smor, ali pravila apple-a su pravila... a video zapis je moguc sa odgovarajucom instalacijom softwera, isto vazi i za google talk i msn. Tako da ne zaostaje puno... Sve u svemu iphone i je iphone, sve nakon njega su kopije
Zadovoljan jesam.....

Zadovoljan jesam.....

Apple Iphone 4S, Nexus S 16gb, Nokia E71, Nokia 7110
Vlada II, drži se ti tog tvog "starog" iPhone...
Meni je muka bilo gledati predstavljanje iPhone3G by Steve Jobs, to samo Ameri mogu da progutaju (najsmešnije je kad je samo kratko rekao - "Camera..."
)
Cena na ugovor je garantovana worldwide, prodavaće se i otključan za cenu koju "odcepi" operater, valjda je na Novom Zelandu najskuplji
U Grčkoj je 500e bez ugovora ali zaključan na Vodafone. 

Meni je muka bilo gledati predstavljanje iPhone3G by Steve Jobs, to samo Ameri mogu da progutaju (najsmešnije je kad je samo kratko rekao - "Camera..."

Cena na ugovor je garantovana worldwide, prodavaće se i otključan za cenu koju "odcepi" operater, valjda je na Novom Zelandu najskuplji

zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm