iPhone 3G

iPhone (1st, 3G/S, 4/4S, 5/5C/5S, 6/6+)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
iOS
Odgovori
Banehallow
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 09. Feb 2009. 21:52

Post od Banehallow »

Mislim da je ipak fake,mora to malo vise kreativnije. :)
A sta ti mislis o mojem pitanju od malopre? :)
Telenor Nokia E72

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Banehallow, ja se ne bih zaletao... ko zna ko je tebi tamo sta potvrdio... Ja inache spadam u red onih paranoika i nevernih Toma koji dok se svojim culima ne uvere u nesto ne veruje ni rech. Iskreno, ja se ne bih igrao... pare su pare:)
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Banehallow
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 09. Feb 2009. 21:52

Post od Banehallow »

E brate vec sam platio.Poslao sam mu potvrdu o placanju a oni su meni poslali tracking number da kao budem siguran.Javicu vam kroz 3-4 dana sta je bilo i kako sam prosao,pa mozda moje iskustvo nekome posluzi,nadam se na dobar nacin. :)
Telenor Nokia E72

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

Banehallow, A mozda je to sve organizovao taj hrvat? Ozbiljne firme retko svoj status dokazuju na taj nacin. Davanje privatnih podataka (email adresa) drugih musterija nije uobicajena praksa ozbiljnih firmi. Meni bi to bio razlog vise da posumnjam da nesto nije kako treba.

==========================================================
Sad nesto drugo da ne pisem poruku iza poruke:
==========================================================

http://www.modmyi.com/forums/iphone-new ... legal.html

Apple Officially Claims Jailbreaking Illegal

After a year and a half and many millions of iPhones Jailbroken Apple has finally decided to publicly state that they believe jailbreaking is illegal. Here at MMi we do not believe Jailbreaking is illegal for many reasons. While I could list them all Fred von Lohmann of the Electronic Frontier Foundation which confronts cutting-edge issues defending free speech, privacy, innovation, and consumer rights says it best with his statment:

"Jailbreaking an iPhone constitutes copyright infringement and a DMCA violation, says Apple in comments filed with the Copyright Office as part of the 2009 DMCA triennial rulemaking. This marks the first formal public statement by Apple about its legal stance on iPhone jailbreaking.
Apple's iPhone, now the best-selling cellular phone in the U.S., has been designed with restrictions that prevent owners from running applications obtained from sources other than Apple's own iTunes App Store. "Jailbreaking" is the term used for removing these restrictions, thereby liberating your phone from Apple's software "jail." Estimates put the number of iPhone owners who have jailbroken their phones in the hundreds of thousands.

As part of the 2009 DMCA rulemaking, EFF has asked the Copyright Office to recognize an exemption to the DMCA to permit jailbreaking in order to allow iPhone owners to use their phones with applications that are not available from Apple's store (e.g., turn-by-turn directions, using the iPhone camera for video, laptop tethering).

Apple's copyright infringement claim starts with the observation that jailbroken iPhones depend on modified versions of Apple's bootloader and operating system software. True enough -- we said as much in our technical white paper describing the jailbreak process. But the courts have long recognized that copying software while reverse engineering is a fair use when done for purposes of fostering interoperability with independently created software, a body of law that Apple conveniently fails to mention.

As for the DMCA violation, Apple casts its lot with the likes of laser printer makers and garage door opener companies who argue that the DMCA entitles them to block interoperability with anything that hasn't been approved in advance. Apple justifies this by claiming that opening the iPhone to independently created applications will compromise safety, security, reliability, and swing the doors wide for those who want to run pirated software.

....
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Nisam bas citao sve ovde napisano, i ne znam da li je o ovome bilo rechi - vrlo iskreno nisam ni pretrazivao, ali danas sam otkrio zanimljivu stvar - slucajno sam stsnuo home dugme i power i dobio sam screenshot ekrana :)

..::Bobby::..
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 15. Jan 2009. 01:58

Post od ..::Bobby::.. »

hahaha :lol: :D pa za to svi znaju :)) To je novina od 2.0 firmwaea...znas npr da poruke mozes ovako brisati svaku posebno-sa leve strane prevuces na desnu i pojavi se delete ? :)

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Treba mi onaj program,za prepoznavanje muzike,shazam,valjda se zove,ali kad hocu da ga instaliram iz apple stora,kaze mi da imam staru verziju 2.0.2,a treba mi valjda 2.2.1,jer moze nekako drugacije da se instalira...
:D
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

Leonel
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 27. Feb 2008. 03:17

Post od Leonel »

Od sada i iPhone zvanicnp u Crnoj Gori, prije Srbije i Slovenije!
Ekskluzivni operater je T-Mobile CG, telefon se uzima na ugovor od dvije godine i to uz predplatu od 28, 42 i 62 eura.
Za pomenute predplate dobijate, besplatan protok do 2 GB, besplatno telefoniranje, do 650 minuta...
POgodonost je besplatna mogucnost korscenja HotSpot-ova sirom Crne Gore.
Telefon, bez obaveza je oko 600e
http://www.t-mobile.me/iphone/iphone-tarife.html
Primarno:Nokia N97 black, full + 8GB
8910, 8850, 8210, 8310 i 7710

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Svaka čast za mogućnost, ali su vam mesečne tarife :disgust:
(za 2 puta manje para imam 2 puta više priče u zemlji, tj. oko 4 puta ste skuplji)

Još samo da nam dozvole taj prenos broja sa opera tera na operatera, i da neki od njih potpiše taj ugovor, i ima da ima 2 miliona ajfonova u Srbiji.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

gargamel4, ako se dozvoli prenos broja sa operatera na operatera to nece pomoci da ima 2 miliona ajfona. Ako se raskine ugovorna obaveza telefon se mora otplatiti ili vratiti.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

gargamel4
Expert
Expert

Post od gargamel4 »

Ma naravno bre, nisam na to mislio nego na popularnost među Srbljem. Ja znam zašto bi mi trebao jedan, ali većini bi lepo stajao na stolu u kafiću :wink:

To me u stvari najviše i nervira kad nešto postane toliko popularno kao onmad N95 8GB, a sviđa mi se, a opet ne bih da imam nešto što će svi da imaju, a imaće ga.

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Ne zelim nista da komentarisem, znaju vec svi koliko je ovo vazna vest... iPhone ima mogucnost FILE TRANSFER-A preko BLUETOOTHA!!!

http://www.isrbija.net/index.php/topic,3385.0.html
iPhone + CX300

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

da spyker danas su to izbacili na sajtu ali moram da napomenem da je to tek prva verzija i jos se testira........mada za sad radi ok.... 8)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

LuCiFeRkO
Banned
Pridružio se: Sre, 20. Feb 2008. 10:22

Post od LuCiFeRkO »

uskraceno je trajanje baterije...meni je u proseku baterija trajala 2,5 dana...nakon instalacije iBluetooth-a 1,5....sto je mnogo, mnogo je...

PS: to je za sada jedina mana...ne samo kod mene, nego kod mnogih

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Sredinom leta izlazi iPhone 3.0 firmware, i jedna od stvari je da ce da bude omogucen BT transfer, i jos mnogo stvari. Taj update ce da bude prava stvar. Iskreno, jedva cekam da dodje.
Ovaj iBluetooth i nije nesto, tako da ga iskreno nisam ni uzeo u razmatranej za instaliranje. I jos uvek je dosta ogranichen i baguje.

LuCiFeRkO
Banned
Pridružio se: Sre, 20. Feb 2008. 10:22

Post od LuCiFeRkO »

u sustini FW 3.0 je vec izasla...(licno sam je skinuo)....
ko ima SIMFREE iPhone moze instalirati...

PS: jednom apdejtujes na 3.0 nema vise vracanja na 2.2 ili 2.2.1

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

AT&T je poceo prodaju otkljucanih Iphone 3G telefona... rekoh, mozda ce nekog zanimati :) Vise informacija imate na http://www.gsmarena.com/at_t_to_finally ... ws-835.php

Ovo moze znaciti da im je dosta "skinutih" telefona, ili se nesto novo sprema :D
Nokia E71... Elegant, but deadly

gargamel4
Expert
Expert

Post od gargamel4 »

Pa za te pare može već uveliko da se nabavi u oglasima :dry:

Dobar je fon ali mnogo je para 8)

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

znam :) al kazem :) informacije nikad nisu na odmet :D Neki sledeci mozda, ovaj jos ne zasluzuje te pare... :)
Nokia E71... Elegant, but deadly

mcoja
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 18. Jul 2008. 03:34

Post od mcoja »

Pozdrav svima, idem u USA sledece nedelje i interesuje me ako kupim tamo iphone 3g (u NY) da li ce mi raditi na nasoj kartici kada ga donesem ovde ili moram da ga otkljucavam (ili sta vec, ne razumem se nista u vezi ovoga pa vas zato pitam).

Odgovori