iPhone 2G
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
"ako ti je cale multimilijarder" ?!?!?!?!
pa imas za 500 dinara karticu koja ti do kraja godine donosi 100mb protoka podataka mesecno, a jos dobijes i 1000 din kredita uz to.
takodje svaki malo bolji kafic, a i oni sasvim obicni, ima wireless.
anyway, koji si iphoneuzeo i kako te sluzi?
pa imas za 500 dinara karticu koja ti do kraja godine donosi 100mb protoka podataka mesecno, a jos dobijes i 1000 din kredita uz to.
takodje svaki malo bolji kafic, a i oni sasvim obicni, ima wireless.
anyway, koji si iphoneuzeo i kako te sluzi?
::luv phonez::
evo kod mene na novom beogradu - kod restorana perper nema ni W od wireless-a.
to za karticu nisam znao, da li to znaci da moram da menjam paket koji koristim vec sto godina ( mobi fun
) - pod uslovom da uopste postoji ta varijanta za post paid. daj detalje oko toga.
uzeo sam 2g, bez ogrebotine, sluzi me perfektno, to sto sam trazio to sam i dobio. jedino sto moze da bude problem su ove appleove slusalice, koje su cini mi se preterano "nezne". ne bi me cudilo da pokidam kabl ili bubice.

to za karticu nisam znao, da li to znaci da moram da menjam paket koji koristim vec sto godina ( mobi fun

uzeo sam 2g, bez ogrebotine, sluzi me perfektno, to sto sam trazio to sam i dobio. jedino sto moze da bude problem su ove appleove slusalice, koje su cini mi se preterano "nezne". ne bi me cudilo da pokidam kabl ili bubice.
HTC Desire S
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
djolem neces biti ni 1 ni poslednji ako ih pokidas mada koliko god nezno deluju nisu takve druga su suzile super uostalom ako se pokidaju kupis neke druge i to je to.
P.S. kruze price da su sa hrvatske ili madjarske strane nasi zaplenili veliku kolicinu iPhona 3G i da ih prodaju za smesno niske cene...sad koliko ima istine ne znam ali cim cujes od dosta ljudi znaci ima istine u necemu...

P.S. kruze price da su sa hrvatske ili madjarske strane nasi zaplenili veliku kolicinu iPhona 3G i da ih prodaju za smesno niske cene...sad koliko ima istine ne znam ali cim cujes od dosta ljudi znaci ima istine u necemu...

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Ima istine, stavishe ja znam lika koji je povezan sa tim kanalima, nabavlja i N96 za ispod 200€. Sve je to kradena roba, cak i direktno iz fabrike.
Inache, moze i iPhone 3G da se otkljucha bez UniSIM-a, samo je potreban custom firmware 2.2.1 sa basebandom 2.28, nikako 2.30 (ovaj ne moze da se otkljucha jos uvek).
djolem89, ne treba ni kartica neka, kupis lepo Inetrnet tarifni dodatak i uzivas. Imas i kod Telenora, i kod mt:s-a, pa i kod Vip-a.
Inache, moze i iPhone 3G da se otkljucha bez UniSIM-a, samo je potreban custom firmware 2.2.1 sa basebandom 2.28, nikako 2.30 (ovaj ne moze da se otkljucha jos uvek).
djolem89, ne treba ni kartica neka, kupis lepo Inetrnet tarifni dodatak i uzivas. Imas i kod Telenora, i kod mt:s-a, pa i kod Vip-a.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
A kako da dodjemo do tog lika koji je "povezan"
[izmenio tomas.hokenberi]::zabranjeno je dopunjavanje tackicama, smajlijima itd. do 100 karaktera. Pravila foruma: viewtopic.php?t=1935

[izmenio tomas.hokenberi]::zabranjeno je dopunjavanje tackicama, smajlijima itd. do 100 karaktera. Pravila foruma: viewtopic.php?t=1935
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
odes na granicu i stanes na carnicu : "dobar dan-Dobar dan-Ja sam cuo da prodajete zaplenjene iPhonove 3G i hteo bih 1 komad da kupim koja je cena----Cena je prava sitnica za vas 200 evrica ni manje ni vise nadam se da vam odgovara ako ne spusticemo na 150 ali ispod ne mozemo i mi moramo od necega da zivimo--Hmm pa ok ako mi date garanciju 1 god onda moze za 150 evra--Da da dajemo garanciju Operatera + Apple-a i sve to za 150 evra--Epa dobro kupicu jedan.......vidis tako se to radi nema povezivanja
P.S. ala sam se uziveo u ulogu.....

P.S. ala sam se uziveo u ulogu.....

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Strasno
Elem, nisam hteo da otvaram novu temu, a ova je trenutno aktivnija od 3G teme, pa da ovde iznesem sav svoj jed i bes. Znachi, ako postoji krembecilnije parche softvera, debilniji program od iTunesa molim da mi se hitno posalje. Sta taj iTunes moze da uradi coveku pa to nije normalno. Znachi obrisao mi je CEO telefon. Srecom, pa sam imao sve backupovano pa sam uspeo da ga vratim. Kakav idiot je napravio taj program da mi je znati? Pa osudio bih ga na dozivotni rad u fuckin iTunesu... dabogda mu majka oko na ekranu itunesa prepoznala...
Moze biti da sam ja staromodan, priznajem, ja sam covek seljak, navikao sam na rad u Total Commanderu, i razmisljam samo na taj nachin. Fajl je Fajl. A ovo kako radi, ja mislim da ni Tvorac nije 100% siguran
Izvinjavam se zbog ovog prosipanja gneva, ali jednostavno morao sam. 2 sata sam se znojio i gledao hoce li sve da se vrati ili nece. A mnogo stvari nisam ni imao u kompu. Srecom, pa sam uspeo sve da vrnem.
Aj laku noc

Elem, nisam hteo da otvaram novu temu, a ova je trenutno aktivnija od 3G teme, pa da ovde iznesem sav svoj jed i bes. Znachi, ako postoji krembecilnije parche softvera, debilniji program od iTunesa molim da mi se hitno posalje. Sta taj iTunes moze da uradi coveku pa to nije normalno. Znachi obrisao mi je CEO telefon. Srecom, pa sam imao sve backupovano pa sam uspeo da ga vratim. Kakav idiot je napravio taj program da mi je znati? Pa osudio bih ga na dozivotni rad u fuckin iTunesu... dabogda mu majka oko na ekranu itunesa prepoznala...
Moze biti da sam ja staromodan, priznajem, ja sam covek seljak, navikao sam na rad u Total Commanderu, i razmisljam samo na taj nachin. Fajl je Fajl. A ovo kako radi, ja mislim da ni Tvorac nije 100% siguran
Izvinjavam se zbog ovog prosipanja gneva, ali jednostavno morao sam. 2 sata sam se znojio i gledao hoce li sve da se vrati ili nece. A mnogo stvari nisam ni imao u kompu. Srecom, pa sam uspeo sve da vrnem.
Aj laku noc

Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Problem sa itunes-om sam imao od svog prvog ipod-a,a to je bilo pre 8 godina i mogu vam reći da sam ga rešio,tako što sam kupio programčić koji se zove anapod
nigde nije bilo krekovane verzije,pa sam morao da se istalim 20$
i mene taj itunes baš nervira i uvek će me nervirati,tako da ga minimalno koristim,sem kad baš moram i molim boga da nešto ne sj..

i mene taj itunes baš nervira i uvek će me nervirati,tako da ga minimalno koristim,sem kad baš moram i molim boga da nešto ne sj..

naravno da ima zove se Quickoffice Mobile Office Suite (Word, Excel)...
u slucaju da te interesuje skini ovde....
Izmenio tomas.hokenberi: postovanje warez linkova je zabranjeno pravilima foruma!!!
Pravila foruma
u slucaju da te interesuje skini ovde....
Kod: Obeleži sve
http://*******************************************
Pravila foruma