iPhone 2G
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
...underclocked je zbog jakog zagrevanja iPhona i zbog baterije.... i da se uradi overclocking trebace znatno jaca baterija nego sto je ova sada...
pregrejavanje iPhona je programirano....
u slucaju da vam se u rukama drzi pokvaren iPhone vi pokusajte overclocking...
nije preporucljivo da se mobilni telefoni (oni koji mogu) overclockuju iz istog razloga kao i laptopovi...HLADJENJE
pregrejavanje iPhona je programirano....
u slucaju da vam se u rukama drzi pokvaren iPhone vi pokusajte overclocking...
nije preporucljivo da se mobilni telefoni (oni koji mogu) overclockuju iz istog razloga kao i laptopovi...HLADJENJE
BTW, jel ove zamerke i dalje stoje? Nista se nije popravilo softverskim putem?
I jel ima il ne radio?
Main disadvantages:
* No video calls over the 3G network
* The handset wobbles on hard even surfaces
* There are a number of messaging downers
* Camera has no auto focus, nor video recording… nor any settings at all
* Safari browser doesn't support Flash and Java, doesn't have a download manager
* Bluetooth support limited to headset use only (no A2DP or file transfers)
* No office document editor
* No copy/paste functionality
* You cannot sync Notes and TO-DOs
* No memory card slot (but knowing Apple there will never be one)

Main disadvantages:
* No video calls over the 3G network
* The handset wobbles on hard even surfaces
* There are a number of messaging downers
* Camera has no auto focus, nor video recording… nor any settings at all
* Safari browser doesn't support Flash and Java, doesn't have a download manager
* Bluetooth support limited to headset use only (no A2DP or file transfers)
* No office document editor
* No copy/paste functionality
* You cannot sync Notes and TO-DOs
* No memory card slot (but knowing Apple there will never be one)
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Nema ni radio, ali mislimd a to sve mozes da procitas u nekom review-u. FM radio nece ni imati jer nema prijemnik, ali zato ima Internet radio, i to koliko voles stanica. pa ako ti to znachi nesto... Ja inache imam u njemu 2 Gb mjuze, i to mi sasvim dovoljno. Filmove ionako nemam nameru da stavim tako da...
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Ne znam sta cu, za koliko moze polovan iPhone 3G da se nadje? Ima li sanse da menjam n95 8gb glavu za glavu, moj fontele je kao novo inace 
edit: sad gledam oglase i vidim cene su od 300 do 350e. Znaci mozda bih izgrbavio nekako za n95 8gb i 50e za polovan dobro ocuvan. Sta posibly could go wrong? Kako neko moze da me zaje*e sto se tice zamene i uzimanja polovnog? Sta treba posebno proveriti? i jel znate neku radnju koja drzi i polovne telefone?:D

edit: sad gledam oglase i vidim cene su od 300 do 350e. Znaci mozda bih izgrbavio nekako za n95 8gb i 50e za polovan dobro ocuvan. Sta posibly could go wrong? Kako neko moze da me zaje*e sto se tice zamene i uzimanja polovnog? Sta treba posebno proveriti? i jel znate neku radnju koja drzi i polovne telefone?:D
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Iskreno nisam siguran da ce neko hteti, ali nikad se ne zna. Evo, ja konkretno za N95 NIKAD ne bih menjao iPhone. Ustvari, za N95 ne bih nista ni menjao, eventualno neko tesko djubre od fona, pa da ovaj odmah trampim dalje. Jednostavno, telefon me zesce nervira, pa to ti je, nista licno.
Hm, cene polovnih, pa ja mislim da ima tu za 3 glavice da se nadju...
Hm, cene polovnih, pa ja mislim da ima tu za 3 glavice da se nadju...
Neka, mogu ja prodati ovaj pa cu ondak traziti polovnu jabuku. Inace mislim da je N95 mnogo bolji telefon od iPhonea, neizmerno, al jbga, dosadilo, a ovaj apple mi je lep u pm 
Ne odgovoriste mi sta da gledam kod kupovine? Mogu li se nekako zeznuti? i jel vazno da li je sim free ili radi s turbosimom?

Ne odgovoriste mi sta da gledam kod kupovine? Mogu li se nekako zeznuti? i jel vazno da li je sim free ili radi s turbosimom?
ajmo ovako,imao sam istovremeno 3g i n95 8gb i o ovom drugom telefonu,mogu reći samo-hvala bogu da sam ga se otarasio
toliko je spor,toliko je bagovit telefon,da ja nemam reči
imao sam gomilu n telefona i mogu reći da me je ovaj n95 razočarao
svoj ajfon nebih menjao nizašta od nokia telefona,jedino što može da ga zameni je novi ajfon koji uskoro izlazi

svoj ajfon nebih menjao nizašta od nokia telefona,jedino što može da ga zameni je novi ajfon koji uskoro izlazi

- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Stefan33, ako imas para, gledaj da je SIM-free - skuplji, ali nema zezanja, cekanja otkljucavanja pa tek onda update-a i sl. Kako izadje update, tako mozes da ga updatujes. Nadalje, ti razni Turbo-sega-mega-giga-ultra SIM-ovi mi nikad nisu ulivali poverenje pa tako i sada.
Sta da gledas? Pa telefon u celosti, vidi sta ima sve od softvera u njemu, ispregledaj dobro ceo ekran, dugmice, vidi da li sve reaguje, muchi telefon jedno pola sata, pogledaj WiFi da li radi...
Sta da gledas? Pa telefon u celosti, vidi sta ima sve od softvera u njemu, ispregledaj dobro ceo ekran, dugmice, vidi da li sve reaguje, muchi telefon jedno pola sata, pogledaj WiFi da li radi...
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
E ma i ja nikad ne bih uzeo mob,a da mora da se otkljucava sa turbo sim etc.. stvarima,smara me to,kad moze za malo vise para da se uzme normalan mob,e sad mislim da je trenutno ponuda smanjena,i da su cene nerealne,razmisljao sam o zameni mog 2g ,da uzmem 3g,ali gledam necu nista dobiti sem izgleda,a cene posebno novih su bas >>>,pogotovo sto valjda izlazi i taj nov iphone uskoro,pa mi glupo sad da dam pare za vec stari iphone,a treba sacekati septembar,otobar kad pocnu da se vracaju ovi studenti iz usa,ima da bude ponude bas,a samim tim i cena <<<,mada ako bih nasao neki 3g za cirka 300-320e,ali dobar onda bih i zamenio,preko ne bih isao. A evo vec sad 2 godine koristim iphone (prvo 4gb-1god,a sad ovu 8gb-zadnji 2g,proizveden u junu prosle godine) i ne vidim da ce se tu ista promeniti za narednih 50 godina
-imam samo reci hvale 

iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data