iPhone 2G

iPhone (1st, 3G/S, 4/4S, 5/5C/5S, 6/6+)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
iOS
Odgovori
djolem89
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 12. Okt 2005. 11:15

Post od djolem89 »

underclocked ? ako je underclocked, onda sigurno moze da se vrati na tih 620MHz ? jel uspeo neko da uradi to ??
HTC Desire S

LuCiFeRkO
Banned
Pridružio se: Sre, 20. Feb 2008. 10:22

Post od LuCiFeRkO »

...underclocked je zbog jakog zagrevanja iPhona i zbog baterije.... i da se uradi overclocking trebace znatno jaca baterija nego sto je ova sada...
pregrejavanje iPhona je programirano....
u slucaju da vam se u rukama drzi pokvaren iPhone vi pokusajte overclocking...
nije preporucljivo da se mobilni telefoni (oni koji mogu) overclockuju iz istog razloga kao i laptopovi...HLADJENJE

valdevit
Banned
Pridružio se: Pon, 25. Apr 2005. 09:33

Post od valdevit »

upravo.Videćemo šta će se novo na netu pojaviti,mada ja ne očekujem ništa speijalno što se tiče hardverskog dela,al zato očekujem taj 3.0 da promeni neke stvari i da se softverski otključa u skorije vreme :wink:

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Mozda i znate za screenshot na iphone-u,ali ako ne znate,ide ovako pritisnete glavno dugme drzite ga cirka sekundu i onda pritisnete dugme za gasenje i zakljucavanje i svetlucne vam ekran belo i sacuvati sliku u galeriji :D ,nije losa fora:)
:D
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

Marko_NS
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 08. Maj 2009. 18:06

Post od Marko_NS »

Novi model izlazi 17.jula :) Mada ne verujem da ce biti nekih poboljsanja.Eventualno kamera od 3,2 mpx,i uprkos tome to nije neki top class telefon :smutny:
iPhone 4.

Stefan33
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sub, 30. Jun 2007. 00:06

Post od Stefan33 »

BTW, jel ove zamerke i dalje stoje? Nista se nije popravilo softverskim putem? :blinky: I jel ima il ne radio?

Main disadvantages:

* No video calls over the 3G network
* The handset wobbles on hard even surfaces
* There are a number of messaging downers
* Camera has no auto focus, nor video recording… nor any settings at all
* Safari browser doesn't support Flash and Java, doesn't have a download manager
* Bluetooth support limited to headset use only (no A2DP or file transfers)
* No office document editor
* No copy/paste functionality
* You cannot sync Notes and TO-DOs
* No memory card slot (but knowing Apple there will never be one)

Marko_NS
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 08. Maj 2009. 18:06

Post od Marko_NS »

1.I dalje stoji
2.Normalno,to je do pozadine telefona
3.Popravilo se
4.Ima settinga puno preko aplikacija
5.mozes instalirati
6.Ispravljeno
7.Ima
8.Ima
9.Ima
10.Nema,ali imas 8/16gb
iPhone 4.

Stefan33
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Stefan33 »

Onda mogu progutati neke stvari :oops: A radio?? nema? :smutny:

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Nema ni radio, ali mislimd a to sve mozes da procitas u nekom review-u. FM radio nece ni imati jer nema prijemnik, ali zato ima Internet radio, i to koliko voles stanica. pa ako ti to znachi nesto... Ja inache imam u njemu 2 Gb mjuze, i to mi sasvim dovoljno. Filmove ionako nemam nameru da stavim tako da...
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Stefan33
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Stefan33 »

Nisam bio na forumu jedno 10ak meseci uopste, i da li si ti miodrage koji je koristio E61 :D :D?? Nije valjda da si uzeo iPhone, znam da si stalno govorio da onaj fon ne bi menjao ni za zivu glavu :)

NemanjA^
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 30. Jan 2009. 20:46

Post od NemanjA^ »

Stefan33, jeste, taj je miodrage xD E61 je menjćo za HP IPAQ hw6915 a iPhone mu je doneo burazer :)
Nokia 5800XM

Stefan33
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Stefan33 »

Haha :D

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Eto sve je poznato. Mis'im sta dalje reci? Prodao sam prijatelja, i dobio novog :D Ali stara ljubav zaborava nema.

NemanjA^
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 30. Jan 2009. 20:46

Post od NemanjA^ »

miodrage, zvučiš k'o neki turbo-folker xD
Nokia 5800XM

Stefan33
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Stefan33 »

Ne znam sta cu, za koliko moze polovan iPhone 3G da se nadje? Ima li sanse da menjam n95 8gb glavu za glavu, moj fontele je kao novo inace :unsure:

edit: sad gledam oglase i vidim cene su od 300 do 350e. Znaci mozda bih izgrbavio nekako za n95 8gb i 50e za polovan dobro ocuvan. Sta posibly could go wrong? Kako neko moze da me zaje*e sto se tice zamene i uzimanja polovnog? Sta treba posebno proveriti? i jel znate neku radnju koja drzi i polovne telefone?:D

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Iskreno nisam siguran da ce neko hteti, ali nikad se ne zna. Evo, ja konkretno za N95 NIKAD ne bih menjao iPhone. Ustvari, za N95 ne bih nista ni menjao, eventualno neko tesko djubre od fona, pa da ovaj odmah trampim dalje. Jednostavno, telefon me zesce nervira, pa to ti je, nista licno.
Hm, cene polovnih, pa ja mislim da ima tu za 3 glavice da se nadju...

Stefan33
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Stefan33 »

Neka, mogu ja prodati ovaj pa cu ondak traziti polovnu jabuku. Inace mislim da je N95 mnogo bolji telefon od iPhonea, neizmerno, al jbga, dosadilo, a ovaj apple mi je lep u pm :D

Ne odgovoriste mi sta da gledam kod kupovine? Mogu li se nekako zeznuti? i jel vazno da li je sim free ili radi s turbosimom?

valdevit
Banned
Pridružio se: Pon, 25. Apr 2005. 09:33

Post od valdevit »

ajmo ovako,imao sam istovremeno 3g i n95 8gb i o ovom drugom telefonu,mogu reći samo-hvala bogu da sam ga se otarasio :angry: toliko je spor,toliko je bagovit telefon,da ja nemam reči :angry: imao sam gomilu n telefona i mogu reći da me je ovaj n95 razočarao :smutny:
svoj ajfon nebih menjao nizašta od nokia telefona,jedino što može da ga zameni je novi ajfon koji uskoro izlazi :wink:

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Stefan33, ako imas para, gledaj da je SIM-free - skuplji, ali nema zezanja, cekanja otkljucavanja pa tek onda update-a i sl. Kako izadje update, tako mozes da ga updatujes. Nadalje, ti razni Turbo-sega-mega-giga-ultra SIM-ovi mi nikad nisu ulivali poverenje pa tako i sada.
Sta da gledas? Pa telefon u celosti, vidi sta ima sve od softvera u njemu, ispregledaj dobro ceo ekran, dugmice, vidi da li sve reaguje, muchi telefon jedno pola sata, pogledaj WiFi da li radi...

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

E ma i ja nikad ne bih uzeo mob,a da mora da se otkljucava sa turbo sim etc.. stvarima,smara me to,kad moze za malo vise para da se uzme normalan mob,e sad mislim da je trenutno ponuda smanjena,i da su cene nerealne,razmisljao sam o zameni mog 2g ,da uzmem 3g,ali gledam necu nista dobiti sem izgleda,a cene posebno novih su bas >>>,pogotovo sto valjda izlazi i taj nov iphone uskoro,pa mi glupo sad da dam pare za vec stari iphone,a treba sacekati septembar,otobar kad pocnu da se vracaju ovi studenti iz usa,ima da bude ponude bas,a samim tim i cena <<<,mada ako bih nasao neki 3g za cirka 300-320e,ali dobar onda bih i zamenio,preko ne bih isao. A evo vec sad 2 godine koristim iphone (prvo 4gb-1god,a sad ovu 8gb-zadnji 2g,proizveden u junu prosle godine) i ne vidim da ce se tu ista promeniti za narednih 50 godina :D -imam samo reci hvale :D
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

Odgovori