Erm... Ljudi, danas sam sa ortakom usao u radnju, da pogledamo nesto, i pitao za Iphone 3GS koji su imali u izlogu, i dobio odgovor: "420 evra, 16 gb"
Otkljucan...
kapoerista90, u kojoj radnji si video ??? Pa ipak cena od 420 evra nije mala...to je 38600 u apple prodavnici je 600 dolara.Ne znam,dobar je to telefon ali...po meni se ne isplati dati tolike pare za IPhone.Bolje je da imas da izvedes "negde" ribice,nego da imas 3GS u dzepu i da na njemu igras igrice
Izvini... Preracunao sam se... 40k je, znaci malo jace. Al to je to. Tako mi je rekao lik.
Pa znas sta, da nisam davao tolike pare, rekao bih da jeste... Ovako.. jbg
serbian-boss,који си ти лик
До јуче ти је 370е да платиш за оно што не видиш и не знаш да ли ће стићи било као па ваљда оће...
А сад за 50е више и још бооооољи телефон,а пре свега што видиш ШТА КУПУЈЕШ и знаш да НИЈЕ ПРЕВАРА ти је много...
измена:извињавам се,сад видим да је и тамо био 3ГС мислио сам само 3Г...
али 50е је мала разлика кад знаш шта добијаш
Godzilla, bio je i 3GS i imao je 32 Gb...ali i tad sam se razmisljao,a ovaj kod nas je 40 000 16Gb... znaci to je skuplje za 70 evra.Nije uopste malo Tehnickoj robi pada brzo cena...nece proci mnogo IPhone ce izbaciti 4G (i onda cu cekati,da padne cena do 450 E ),a 3GS-u ce pasti cena mnogo... kapoerista90, ustekao sam ja pare,nije to problem 700E....ali glupost je baciti tolike pare na mob
serbian-boss,стварно је глупост...
Ми смо мобилни фрикови и чини ми се да заборављамо да које су основне фукције мобилног телефона...
Можемо купити неки од 130е,200е и неки од 700е.
Зашто?Кад се реално сагледа није нормално...
За 700е можеш да купиш скутер,ектра јак комп или лап топ...
Чак и југа...
Али ми претерујемо.
Мада ко воли нек изволи.
Ја бих се смирио на једном ајфону био он 2г,3г или 3гс.
Godzilla, to ti samo mislis... jer bi te uvek mamili neki Asusi, Gigabyte-i, Eten-i i sl. Kao sto i mene mame. Odes negde van i vidis da ne postoje samo Nokia, Slajmsung i SE... Ima jos mnoooooooogo proizvodjacha. Apple je samo jedan od njih.
miodrage, ма можда...
Волео бих да набавим један ајфон па да видим...
Али са н82 и ајфоном мислим да бих био миран једно време...
Не знам што би ме мамили други...
Али можда
Волео бих да ми неко да ајфон да пробам на пар дана...
Па да видим шта и како...
Или барем на дан
Godzilla, salazem se sa tobom skroz...i ja sam se zaludeo u poslednje vreme,kao u ima procesor od 600 Mhz,RAM....ko da sam neki retard ....sad me iskreno boli uvo,kupio sam 3G nosicu ga 6 meseci i prodacu ga za 799 evra
Poslednja izmena od serbian-boss u Pet, 21. Avg 2009. 00:46, izmenjeno 1 put ukupno.
kapoerista90, молио бих за одговор...
стварно ми је хитно...
значи адресу да ми даш!
ај молим те
измена:јел зна ико где има да се купи по овој цени 3гС?
мислим на Бг..?
Људи,знам да почињен да смарам
Али ово је веома битно...ако неко иде да гледа телефоне замолио бих да види где има овако јефтин 3гС...
Стварно је хитноооооооооо.
Поздрав!
Sad se ukljucih pa u svici ih nema prava pometnja toliko su trazeni kod nas ispod 620eu nemoze da se nadje nemojte biti smesni sa cenama od ispod 500eur to bez ugovora nemoze ni preko .Ja sam juce prodao na 620 dobrom starom prijatelju..inace ih prodajem 660eu ispod toga nedam...pa sad.
E mi smo stvarno cudan narod. Hocem iphone 3g za 250 a novi iphone 3gs za 420??? Pa zar ti to nije smesno tacnije mozes i sam da proveris da se cene kod nas krecu na crno trzistu od 600 do 700 za 3gs od 16gb pa preko 700eur za 32gb...nije niko lud da proda 3gs za 420 kad svaka ko se razume u taj aparat dace mu i 600 bez razmisljanja jesam li sada malo jasniji. Ako hoces tebi cu nabaviti crni 3gs za ...eu full neotpakovan najnize sto mogu sada.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.