iPhone 3GS
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
paja_186,
uradio bih samo neznam kako. prvo trebam da nadjem neki sajt u ameriku gde je iphone naj naj najjeftiniji, ali nisam nasao. na expansy-u je jaako skup, a moj prijatelj treba da stigne kuci kraljem oktobra...kaze da u bestbuy-u ima za 300 US, mada ja mislim da je to zakljucan na ATT mrezu...

uradio bih samo neznam kako. prvo trebam da nadjem neki sajt u ameriku gde je iphone naj naj najjeftiniji, ali nisam nasao. na expansy-u je jaako skup, a moj prijatelj treba da stigne kuci kraljem oktobra...kaze da u bestbuy-u ima za 300 US, mada ja mislim da je to zakljucan na ATT mrezu...

Odepn, pa kupi taj za 300 $ ako mozes ....sta te briga.Ovde mozes da ga otkljucas i da ga koristis na bilo kojoj mrezi
Zasto bi kupovao simfree za vece pare ?! Jedina caka je da bi kupio iPhone preko ATT moras da imas predhodno broj na kome si potrosio ukupno 500 $ npr. da ne bih ja otisao tamo,kupio ga preko ATT,odneo ga u Srbiju i bacio karticu 

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Jeste da nije 3Gs ali moram da podelim sa vama ovvo: malocas sam se vratio iz Italije, glavni utisak - iPhone 3G 8GB uz dvogodisnju pretplatu na TIM mrezu (79€ mesecno) kosta 0€, a za ovo se dobije (PAZNJA!!!) 2000 minuta nacionalnog I internacionalnog saobracaja (EU zone), 600 SMS/MMS i 20 GB Interneta. Pa gde miz ivimo to je kataklizma. Uz ovu pretplatu, 3GS 32 Gb kosta 99€
Hvala na paznji!
Hvala na paznji!
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Ok, ovo je koliko o ovom telefonu toliko i o tarifama, ali sam Apple ga je tako vezao za pakete, pa mašenje teme na njihovu dušu
Nego; moraš imati u vidu da neke (nama bliske) zemlje tipa: Grčke, Crne Gore, Hrvatsle..... imaju iste a u nekim slučajevima i manje povoljne tarife (din/min.) od naših, tako da bez želje da branim bilo kog od operatera samo hoću da konstatujem da se operater u svakoj zemlji pruža samo onoliko koliko mora, i ni cent više. U Italiji konkretno verovatno pokušavaju da pridobiju svakog korisnika pa nude više, a i mi smo daleko od potpisivanja tog ugovora gde će se znatno pojeftiniti Roaming na evropskom kontinentu. Plus 80 jura uopšte nije mala cifra bez obzira što je to toliko saobraćaja koliko jeste, i fon za dž. (ja baš pređoh na MIX 500 jer 1000 ne uspevam da potrošim).
Elem operateri; kada mislite da nam omogućite ovaj telefon? Kako do sada ide Kuba će ga imati pre nas.

Nego; moraš imati u vidu da neke (nama bliske) zemlje tipa: Grčke, Crne Gore, Hrvatsle..... imaju iste a u nekim slučajevima i manje povoljne tarife (din/min.) od naših, tako da bez želje da branim bilo kog od operatera samo hoću da konstatujem da se operater u svakoj zemlji pruža samo onoliko koliko mora, i ni cent više. U Italiji konkretno verovatno pokušavaju da pridobiju svakog korisnika pa nude više, a i mi smo daleko od potpisivanja tog ugovora gde će se znatno pojeftiniti Roaming na evropskom kontinentu. Plus 80 jura uopšte nije mala cifra bez obzira što je to toliko saobraćaja koliko jeste, i fon za dž. (ja baš pređoh na MIX 500 jer 1000 ne uspevam da potrošim).
Elem operateri; kada mislite da nam omogućite ovaj telefon? Kako do sada ide Kuba će ga imati pre nas.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Odepn, nisi me razumeo lepo.... da bi mogao da kupis telefon uopste preko ugovora,moras da imas broj koj si dopunjavao i ukupan zbir tih dopuna mora da predje 500$ da bi ti dali da uzmes iPhone preko ugovora.Time su se zastitili od prevare...posto kao sto rekoh ti mozes da kupis tamo,bacis karticu i da te boli uvo,a oni te sigurno nece juriti ovde u Srbiji

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
gargamel4, pa ja uspevam svaki mesec za nesto sitno da probijem MIX 1000, a 500 sam koristio prva 2 meseca. Meni bi leglo to za 80€ da imam to sto ovi daju... izracunaj koliko bi to kod nas kostalo uz aktuelne najjeftinije tarife, i jos telefon za dz.
Inache iPhone 3Gs 32 GB u Italiji, SIM free u slobodnoj prodaji kosta 720€, mada nadje se i malkice jeftinije.
Da ne idem dalje, u druge teme, postovacu ovde, a modove bih molio da ostave, Nokia E75 kosta 440€, Omnia 400€, N96 600€...
Cene nisu puno razlicite od nasih, ali preko operatera je znatno povoljnije, jer ovi telefoni kostaju malo ili nimalo uz slicne tarife pomenutoj.
Inache iPhone 3Gs 32 GB u Italiji, SIM free u slobodnoj prodaji kosta 720€, mada nadje se i malkice jeftinije.
Da ne idem dalje, u druge teme, postovacu ovde, a modove bih molio da ostave, Nokia E75 kosta 440€, Omnia 400€, N96 600€...
Cene nisu puno razlicite od nasih, ali preko operatera je znatno povoljnije, jer ovi telefoni kostaju malo ili nimalo uz slicne tarife pomenutoj.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
gargamel4, ja sam mislio na unlocked telefone, a ne na prepaid....
http://www.bestbuy.com/site/iPhone-3G-3 ... 0500050022
@iPhone only available with new 2-year contract or eligible upgrade with AT&T@
mislim d aipak nebih mogao da uzmem za 300USD, pa zato sam pitao ako neko zna gde moze da se kupi npr za 500 ili 600usd...
http://www.bestbuy.com/site/iPhone-3G-3 ... 0500050022
@iPhone only available with new 2-year contract or eligible upgrade with AT&T@
mislim d aipak nebih mogao da uzmem za 300USD, pa zato sam pitao ako neko zna gde moze da se kupi npr za 500 ili 600usd...
Lično mislim da je još jedna prevara u nizu, kao što ih i ranije bilo, ali evo šta mi je stiglo na FB mail danas:
Jdtr Acapulco 14 October at 13:22 Reply
RSN (Republic Serbia Network) u dogovoru sa distibuterima, a u smislu promocije iPhone-a u Srbiji deli vam 3 vredne nagrade iz Apple asortimana. Ovu akciju pokrecemo ponovo zbog fenomenalne saradnje sa distributerima.
Troje najsrecnijih clanova ove grupe osvojice:
1 iPhone 3GS (otkljucan)
1 iPod touch 32GB
1 novi model iPod shuffle od 4GB
Kako učestvovati:
1. Pošaljite SMS oblika xxxxx na broj xxxx (cena SMS-a 50 din)
2. pozovite i vase prijatelje u ovu grupu.
Više SMS-ova pošaljete, veće su vam šanse za osvajanje!
Akcija pocinje u sredu, 14. oktobra 2009., u 12 časova (podne), a zavrsava se u petak, 16. oktobra 2009., u ponoc.
Za firmu ne znam, ali kakva bre promocija iPhona u Srbiji, šta to znači? Reklamiranje nečega što ne može da se kupi

Jdtr Acapulco 14 October at 13:22 Reply
RSN (Republic Serbia Network) u dogovoru sa distibuterima, a u smislu promocije iPhone-a u Srbiji deli vam 3 vredne nagrade iz Apple asortimana. Ovu akciju pokrecemo ponovo zbog fenomenalne saradnje sa distributerima.
Troje najsrecnijih clanova ove grupe osvojice:
1 iPhone 3GS (otkljucan)
1 iPod touch 32GB
1 novi model iPod shuffle od 4GB
Kako učestvovati:
1. Pošaljite SMS oblika xxxxx na broj xxxx (cena SMS-a 50 din)
2. pozovite i vase prijatelje u ovu grupu.
Više SMS-ova pošaljete, veće su vam šanse za osvajanje!
Akcija pocinje u sredu, 14. oktobra 2009., u 12 časova (podne), a zavrsava se u petak, 16. oktobra 2009., u ponoc.
Za firmu ne znam, ali kakva bre promocija iPhona u Srbiji, šta to znači? Reklamiranje nečega što ne može da se kupi

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
-
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
- :: LG Nexus 5X
a posle jednog sata stize i ova poruka:
Postovani,
greskom administratora poslat je pogresan kod.
Pravi kod je:
Pošaljite SMS oblika xx xxx na broj xxxx (cena SMS-a 50 din)
Hvala i jos jednom se izvinjavamo
pa ti koji su poslali su mi gori i od ljudi koji licitiraju kucu/auto/kadu i glasaju za grand zvezdu
Postovani,
greskom administratora poslat je pogresan kod.
Pravi kod je:
Pošaljite SMS oblika xx xxx na broj xxxx (cena SMS-a 50 din)
Hvala i jos jednom se izvinjavamo

- Banehallow
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 09. Feb 2009. 21:52
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Cooomi, može da se odradi, a fora je u tome da ćeš postati ponosni vlasnik devet ko-zna-kakvih kopija... 

● PRAVILA FORUMA ●
Stefan33, da sam na tvom mestu sigurno bih presao na iphone 3GS, naravno kad bih imao novca za taj izlet.
Koristio sam jedno krace vreme iphone 3G (a pre toga gomilu drugih telefona) i veruj mi da je to nesto sasvim drugacije od svih telefona napravljenih pre njega, pocev od kvaliteta izrade preko displeja i golima aplikacija...

Ma da, najvise me privlace izgled displeja, ''nesto novo'' efekat i cini mi se kao prilicno kvalitetan telefon, a to bas cenim. Odnosno kvalitet izrade najvise cenim. Jel moze nov 3gs, otkljucan da se nadje ispod 500e? I jel to sve funkcionise ok s nasom karticom? Totalno sam neupucen.
I ako je video zapis mp4, 30fps, 640*480 kao na N95 onda verovatno da bih imao razloga da menjam, cak i po nekim mojim kriterijumima
I ako je video zapis mp4, 30fps, 640*480 kao na N95 onda verovatno da bih imao razloga da menjam, cak i po nekim mojim kriterijumima