iPhone 3G
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
chicha, probaj programe koje sam naveo u prethodnom postu, mislim da ćeš pomoću njih uspeti da instaliraš "Sidiju". Takođe postoji i "Cyder II" koji omogućava instalaciju svega i svačega direktno sa kompjutera preko USB-a.
● PRAVILA FORUMA ●
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 20. Avg 2006. 09:10
- Kontakt:
- Miškoni
- Administrator
PM.po, iTunes automatski nudi poslednju verziju pa ćeš morati da skineš sa neta 3.0.1 ili 3.1.2 firmver i da koristiš opciju shift+restore.
● PRAVILA FORUMA ●
- Miškoni
- Administrator
PM.po, ako već nisi sredio tu grešku i koristiš iTunes 9.1, potraži "Blackra1n Fix for iTunes 9.1 with BlackBreeze". 

● PRAVILA FORUMA ●
Ne znam da li je pitanje adekvatno za temu, ali nešto mi se nije otvarala tema 3GS vs. 3G kad se vjerovatno odgovor može dati u nekoliko postova. Dakle, postoji mogućnost da ću moći jako povoljno da nabavim iPhone 3G 16GB u skoroj budućnosti, pa me zanima koliko je on slabija mašina po svim performansama od 3GS. Mislim da bi jedno lijepo poređenje od strane ljudi koji su koristili oba modela koristila svima koji razmišljaju da uzmu neki iPhone.
Pozdrav!
Pozdrav!

iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
fannY, mozes da dosta jeftinije resis problem.Zapravo ako nije bas mnogo pukla mozes da zalepis one "maskirne" tapete za zadnji deo iPhona.Ako se nismo razumeli kazi da postavim neku sliku ili link.
Vincent, nemam iPhone ali sam dosta vremena proveo matretirajuci bratovljev (prvo 2g pa 3G pa 3Gs mada je 2g bas kratko imao)...Razlika koju ja najvise primecujem izmedju 3G-a i 3GS-a je u brzini i memoriji.Zapravo 3GS (barem se meni cini) radi brze a sto se memorije tice desavalo se bratu da na 3G-u zbog neke zahtevne teme(i jos nekih stvarcica) nije mogo da pokrene igru ili da mu je fon kocio pa je morao kad igra igre sve da pogasi dok koliko sma primetio 3G za sad jos nije posustao po tom pitanju.Ako vec uzimas iPhone moj savet bi ti bio da uzmes 3GS jer ce sad da izadje novi i naravno dosta aplikacija za novi iPhone i mislim da ce 3G malo da se muci sa njima.Ako trazis neki detaljniji opis mogu da zamolim brata da napise par reci.
Vincent, nemam iPhone ali sam dosta vremena proveo matretirajuci bratovljev (prvo 2g pa 3G pa 3Gs mada je 2g bas kratko imao)...Razlika koju ja najvise primecujem izmedju 3G-a i 3GS-a je u brzini i memoriji.Zapravo 3GS (barem se meni cini) radi brze a sto se memorije tice desavalo se bratu da na 3G-u zbog neke zahtevne teme(i jos nekih stvarcica) nije mogo da pokrene igru ili da mu je fon kocio pa je morao kad igra igre sve da pogasi dok koliko sma primetio 3G za sad jos nije posustao po tom pitanju.Ako vec uzimas iPhone moj savet bi ti bio da uzmes 3GS jer ce sad da izadje novi i naravno dosta aplikacija za novi iPhone i mislim da ce 3G malo da se muci sa njima.Ako trazis neki detaljniji opis mogu da zamolim brata da napise par reci.
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Iako 3Gs nisam imao prilike da koristim, malo sam se sigrao sas istim, potpisujem ovo sto je dimi89, napisao. Brzina i memorija. Jos mozda fora sa magnetom (digitalni kompas) itd. A posto izlazi 4G, ja bih sacekao malo. Inache neces mnogo da izgubis ni sa 3G, jer je dobra mashina i dugo ce da ti drzi paznju. Barem meni, evo vec godinu i po.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!