gameforce, tako vec moze

Razmume sta ti hoces da kazes, ali ti sve vreme pricas o tom flashu kao da je najvaznija stavka svakog OS...
Ja nigde nisam rekao da je Apple napravio odlican potez sa html5, gledam sa takve strane da Apple gura html5 tj. Apple uvek gleda buducnost (mora, jer svaki uredjaj izbacuje svake godine, nece da ubaci nesto zastareu jer tako nesto imaju svi... to sto je preskocio MMS na prvom iPhone to je za mene bio veliki +, jer sam samo 5 puta u zivotu koristio MMS, i to poslednji put pre 4 godine... Sad sto ima dokonih ljudi kao sto si ti i sto su krenuli sa pljuvanjem kako iPhone nemam MMS, a ima ga telefon star 7 godina to je vec druga prica. Samo se traze nekakvi glupavi izgovori i mane da bi se iPhone, kao i njegovi korisnici omalozavali, ali opet Apple je ubacio taj MMS...) i nema potrebe da ubacuje flash zbog 10-20% sajtova koji su u flashu, kao sto sam rekao, samo mi je jednom zatrebao flash za jedan sajt...
Da je Apple toliko strog i da on odlucuje o tome sta ce ko imati u telefonu (videh u prethodnom postu da Apple brise nesto sto oni sami nisu odobrili, ne znam odakle ti ova glupost?? Imam preko 20 aplikacija koje su sa Cydia i njih Apple nije odobrio, neke su cak i izbacene sa AppStore... pa opet sve su tu, Apple ih nije izbrisao) onda bi zabranio i taj famozni flash na Mac OS X, a gle cuda ja koristim Mac OS X i dalje mi flash radi u Safariju...
Spominjes Google, verovatno si mislio na android?

Jel sam ja negde rekao da je android los?? Cak sam rekao da ce android prestici iPhone OS (to se i desilo pre neki dan), a sad mi nadji nekog zakletog (kako ti kazes) iPhone i Apple korisnika kojim upravlja cika Stiv, jel bi on rekao tako nesto??
Ali opet, zasto se hvatati za tako male i nevazne stvari?? Kao kad bih se ja uhvatio za stopricu na symbianu?? Hajde, odgovori sad na to, zasto symbian godinama izbegava da ubaci jednu najjednostavniju stvar?? Nego se moraju juriti razni krekovani programi koji sadrze stopericu?
Mani se corava posla i raznih gluposti koje pisu na internetu, uzmi iPhone OS uredjaj (makar to bio i iPod touch) pa ga koristi mesec dana, promenices misljenje (iako znam da ne bi smeo da priznas)
Veruj mi, znam jedan slucaj koji se kleo u symbian i WM, sminkao svoj WM da izgleda kao iPhone i pricao kako je mnoogo bolji od iPhone OS, kako WM ima bolji ekran, kako ima vise aplikacija, kako nikad ne bi uzeo iPhone jer je to za budale, i evo pre neki mesec je uzeo iPhone i ne vidim da se zali na nesto, osim za neke malecne sitnice. Verovatno je shvatio da je imao vise mana na svom WM (bez naravno kuvanog roma) nego na ovom iPhone-u.