iPhone 3G
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
- Bull Terrier
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 17. Jul 2006. 15:27
- Bull Terrier
- Redovni učesnik
za par sati idem da uzmem, javljam odma, ne brini ahhahaha
Ako mi se ne svidi, prodacu ga za 20e....NOT
Edit:
Nije uzet mob jer drug jos nije uzeo za sebe, sutra ce...no nebitno, nasao sam na par stvari koje me odvlace od kupovine
Elem, zadnja maska je na gornjem cosku krvnicki zagrebana i malo naprsla na cosku, kao da ce parcence da se otkine malo...ali najvise sam se smorio sto fon ima jedan mrtav piksel a koliko znam, to moze i da se prosiri... E sad, mozda bi nekom i dalje vredelo ali ja dok ga sredim da bude kako valja ulozicu dovoljno para da kupim jedan koji je vec u dobrom stanju
Svejedno ce biti kod mene par dana od sutra ali opet...

Ako mi se ne svidi, prodacu ga za 20e....NOT

Edit:
Nije uzet mob jer drug jos nije uzeo za sebe, sutra ce...no nebitno, nasao sam na par stvari koje me odvlace od kupovine

Ako ga ne mozes pobediti....gadjaj ga telefonom !
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
- Bull Terrier
- Redovni učesnik
Slazem se sa vama...samo da je ekran 100% ok onda mi nije frka ali ovako kad se slozi vise stvari onda
Nije piksel beo, nego je plavicast onako, i ne vidi se bas uvek, nekad blinka onako kao da se pali i gasi...kao da je na samrti
A kakva masaza to? Jel tajlandska? 

- Bull Terrier
- Redovni učesnik
- Bull Terrier
- Redovni učesnik
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
- Bull Terrier
- Redovni učesnik
Inace, onog stuck pixela nema, palio sam neke igrice i "masirao" malo ekran i nema ga...za sad 
Nije mi gubio mrezu, negde sam citao da na mts radi slabije a na telenoru bolje a ja sam telenor pa...uglavnom, za sad mi je super
Moram da iscitam sve oko toga...nije mi pola toga jasno kako i kojim redom se radi, cimam se da nesto ne zakljucam i da ode sve u propast a jos mi je fon na testiranju pa moram da budem oprezan sa njim da nesto ne lockujem zauveeeek

Nije mi gubio mrezu, negde sam citao da na mts radi slabije a na telenoru bolje a ja sam telenor pa...uglavnom, za sad mi je super

Moram da iscitam sve oko toga...nije mi pola toga jasno kako i kojim redom se radi, cimam se da nesto ne zakljucam i da ode sve u propast a jos mi je fon na testiranju pa moram da budem oprezan sa njim da nesto ne lockujem zauveeeek

- Bull Terrier
- Redovni učesnik
Ee treba mi pomoc..
Tj imam dva pitanja..xD Prvo je, pre nego sto sam resetovala settings imala sam emoji (smajlice) koji se ukljucuju kao japanska tastatura (vrv neko od vas to koristi) e i sada posto sam resetovala to mi se izbrisalo, pa sam ja skinula o5 app, i sada nece da mi se pojavi to u tastatoru a pratila sam intrukcije, da li znate sta bi moglo da bude? 
I jos jedno, da li je neko od vas uradio update na 4.00 na 3g-u? Posto bih ja uradila ali rekao mi je prijatelj da nece da radi na 3g i ako bude radio radice sporo.. Hvala

I jos jedno, da li je neko od vas uradio update na 4.00 na 3g-u? Posto bih ja uradila ali rekao mi je prijatelj da nece da radi na 3g i ako bude radio radice sporo.. Hvala

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
jooko, sto se smajlica tice - preporucujem da iz Cydiae instaliras iPhoneDelivery, sa http://iphonedelivery.advinux.fr/cydia repoa. Sto se update-a na 4.x tice, 4.0 nikako, eventualno 4.1 ili 4.2.1, ali samo custom da ne bi zakljucala telefon. Drug ti ne zna, naravno da ce da radi, ali sporije, i to dosta. 3.1.2(3) je najbolji sistem za iPhone 3G.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Ćao danas sam preko iSpirit alikacije kroz Windows7 ubacivao programčiće.I na moju žalost jednog trenutka se sam restartovao i ostao na jabuci.Dok nisam primetio da se on non stop restartuje.Dalje sledi da kroz Total Commander mogu da vidim sve direktorijume i mogu da radim sa njima.Da li mogu da iskoristim tu mogućnost da oporavim iphone 3G 3.1.3 da funkcioniše kako treba?
iPhone 3G 16GB v3.1.3
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Ne mozes. Pokusaj da uradis Hard reset - drzis Home i Power dok se telefon skroz ne restartuje - bljesnuce, pojavice se jabuka, i tek tada ga pustis - oko 10-ak sec moras da drzis. Ako to ne uspe, mozes da pokusas da ga prikljucis na iTunes, i da vidis da li ce da ga prepozna - mozda je u DFU ili recovery modu - ako jeste, skines program Tiny Umbrella sa kojim ces da uradis exit recovery ili exit DFU. Ako ni to ne uspe - sledi najmucnije - restore telefona.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!