iPhone 3G

iPhone (1st, 3G/S, 4/4S, 5/5C/5S, 6/6+)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
iOS
Odgovori
juka89
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 17. Jun 2011. 21:25

Post od juka89 »

a sta mislis o tome da mu stavim 4.2.3 to je zadnji software za njega hocel radit brzo ipak je to naprednije drug mi ima taj software i radi mu ko zmaj a u mene ovaj sporije radi ....npr treba mu 5 sekundi da otvori setings ili poruku sta mi preporucujes drug hvala ti

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Na iPhone 3G staviti bilo sta iznad 3.1.3 je suludo - po mom skromnom misljenju. Inace poslednji koji ide na 3G je 4.2.1. Poslednji FW za iPhone (3Gs i i4) je 4.3.3 i iOS5beta1 (ali je jos uvek beta).
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

juka89
Novajlija
Novajlija

Post od juka89 »

ok drug onda nista trebao bih u petak mu stavit taj software pa sam malo razmislio da ne zurim i da se raspitam nekoga ko to bolje zna da se ne zajebem sta, jer sam ga kupio prije 7 dana i takav mi je dosao znas al radi mi nekako sporo i nece mi you tube nikako jel to isto zbog toga softwarea i to sa aplikacijama mi zatvara automatski pri izlazu....imal to kakve veze jel 8GB ili 16GB...hvala

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Nema veze, verovatno ti se software napunio kojekakvog djubreta...
Uradi sledece: prvo pogledaj da li ti telefon radi sa ili bez ultrasn0w aplikacije (udjes u Cydia, manage, packages i nadjes da li ima ultrasn0w). E kad to vidis, javi mi ovde pa da znamo sta je dalje ciniti.
A usput udji u settings i idi general pa about pa iscitaj sta pise za modem version.
I poslednje, skini f0recast na komp sa www.ih8sn0w.com i prikaci telefon, pa vidi koja ti je verzija bootloadera. E te informacije napisi ovde pa idemo redom.

juka89
Novajlija
Novajlija

Post od juka89 »

ultrasnow ima ,,,modem06.15.00....jel ti sta znacii ima nesto za verziju 4.0.2 ?... a stavit cu ja njemu sutra taj software 3.1.3 pa ce mislim radit brze sveee

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Cekaj, ako to nisi do sada radio, nece ici tako jednostavno. Moras preko sn0wbreeze da napravis custom firmware 3.1.3, potom da ga ubacis u telefon, i onda iz Cydie ponovo instaliras ultrasn0w kako bi ti radio telefon.
Pre ovoga, toplo ti preporucujem da prvo ipak skines f0recast (jako mali programcic), i prikacis fon, i iscitas podatke. Postoji sansa da je bootloader u njemu 5.8, a to znaci da mozes BaseBand da svuces, i da bude sve daleko lakse za rad.

juka89
Novajlija
Novajlija

Post od juka89 »

hehe brate to je meni sve tabu tema sta si napisao necu ja to radit vec kolega sta ima 3gs on je sebi radio i sve ok tako da zasad tu ne guram prste ,da sta ne zeznem ...

motorsm
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 13. Jun 2011. 15:17

Post od motorsm »

Postavio bih ovo pitanje ovde a vi ako mozete odg ovde a ako :uhuh: uputite me tamo gde bih mogao da dobijem odg.
Iphone 3g imam vec 2 godine,i posto mi je postao dosadan odlucio sam da ga zamenim i kupim novi tel.S obzirom da mi se 3g mnogo svidja ne bih ga ja menjao,ali posto nemam pristup wifi-u,ne mogu da menjam teme i da ga kastomizujem.Mozda se nisam lepo izrazio,wifi mi radi ali jednostavno kod mene nema nigde wifi.
I posto sam saznao da postoji mogucnost da se menjaju teme,kao i melodije preko pc-ija odlucio sam da 3g-u dam sansu i da ga ne menjam jer mi se zaista svidja kao tel.E sada probao sam na mnogim sajtovima i nigde nisam dobio jasan odg i pomoc.Sta mi je sve potrebno da bih mogao da odradim ovo sto hocu?Pregledao sam dosta klipova na yt,i tamo koliko sam skontao treba winscp zatim ssx,ali kao najveci problem javlja mi se to sto u svim klipovima se trazi da wifi na tel i pc-ju budu spojeni.E sad ja nemam laptop vec pc i imam kablovski net.
Da li je moguce ovo odraditi i ako bi mogao neko da mi pomogne.Pomozite ljudi ne bih da bacam200 i kusur evra samo zbog tema i kastomizacije tel,ako ikako mogu da sredim 3g. :?

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

motorsm, onda bacis 1500 din za wifi ruter i napravis sam sebi wifi i uzivas skidas teme sa cydie. Na telefonu ti prvo treba winterboard program preko kojeg menjas teme a za pc, skini ifunbox ja sam njega najvise koristio sa pristup fajlovima preko pc-a na iphone nadjes folder theme i tu sestis folder theme koju si skinuo negde sa neta a ima dobar sajt za skidanje tema.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

motorsm, lesa0208 ti je sve lepo rekao. Treba ti WiFi ruter - recimo TPLink WR340G ce da ti zadovolji sve potrebe, i kosta oko 2000 din. Ako ti je to puno, ima i nesto jeftinijih ali i daleko skupljih. Posto je ovo ipak parce hardvera koje ces moci duze da koristis, preporucujem ti da u startu, ako mozes, odvojis 30-50€, i kupis neki koji ima u sebi QoS, i jos neke napredne opcije. Jednog dana, mozda ces nekome hteti da das net, ali neces hteti da das punu brzinu - to mozes na ovaj nacin da resis.
Ako imas jos pitanja, slobodno se javi, ali od ovoga nema bolje opcije veruj mi.
Naravno, ako zelis sam da pravis teme, treba ti WinSCP, i na telefonu instaliran OpenSSH (za sta moras da koristis WiFi, ili 3G net)

motorsm
Novajlija
Novajlija

Post od motorsm »

Ljudi neizmerno sam vam zahvalan.
Ako je samo potreban taj ruter(do 50e) pa to je odlicno.Jer 3g mi se oduvek svidjao i nisam hteo da ga menjam ali izgubio sam strpljenje.Ovo je odlicna vest.
Winterboard imam instaliran na tel.znaci jos samo da kupim ovaj ruter i konacno mogu da uzivam u mom iphonu? 8)
Recite mi samo jel ce da bude problema posto nemam laptop a imam sbb net?
Jos jednom zahvalan sam vam iz sveg srca!!!!!!!!!!
E da jel cu posle i preko njega moci da promenim zvuk za poruku?

Odlucio sam da kupim ovaj gore ruter,da li bi mogli posle kada ga kupim da mi pomognete da ga povezem sa iphoneom?

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

motorsm, a sta ce ti laptop? Sta fali desktop racunaru? Ja imam isto desktop, i ne pada mi na kraj pameti da kupujem laptop, ustvari, o istom nikad i nisam razmisljao. Za SBB net i povezivanje rutera, javi se meni, pa cemo i to lako da resimo.
Menjanje zvuka poruke je moguce i sada, kad ti sredimo WiFi, i to cemo lako, dotle nije bas jednostavno.

motorsm
Novajlija
Novajlija

Post od motorsm »

Ok javljam ti se za neki dan cim kupim wr340g :wink:
Jos jednom hvala puno.
Ma mislio sam da treba laptop za njega :wacko: pa zbog toga.
Jos jednom hvala puno i cujemo se,za dan dva 8)

juka89
Novajlija
Novajlija

Post od juka89 »

primjetio sam da mi u moba jedan zvucnik dosta slabije radi,jel on ima 2 zvucnika ili je jedan zvucnik a dva ona izlaza za zvuk mozeli se to kako rijesit...

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

juka89, samo jedan otvor je zvucnik, a drugi je mikrofon u koji pricas.

motorsm
Novajlija
Novajlija

Post od motorsm »

miodrage, a sta mislis o ovom modelu rutera?Bežični Router TP-Link TL-WR740N Lite N
Ne znam da li smem da postavim link,pa ti saljem samo pun naziv.
Malo je skuplji 200 din,a cini mi se da je bolji?

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Sta cekas? UZIMAJ!!!
Naravno da je bolji, i tu nema price. Uzmi pa da ga podesimo i da krenes da uzivas!

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

motorsm, ja sam u petak platio TL-WR340G celih 1630 dinara, v3 verzija koja ima i QoS i sve ostalo što treba da ima. WR740N je u suštini isto to samo podržava i N standard. Čuo sam da ume žestoko da se greje i to bi mogao da bude problem na duže staze. Mada, garancija je dve godine, pa ako i crkne, crći će u tom periodu sigurno. Povezivanje SBB-ovog rutera sa TP-Link-om je trivijalno, podešavanje se odradi za par minuta.

juka89
Novajlija
Novajlija

Post od juka89 »

uhh hvala ti drug mislio sam da je otisao zvucnik kad nece da svira iz njega hehe,a jel ima kakvi drajveza ili nesto da se skine na njega da se bolje cuje jer slabo se cuje i kad s nekim pricam mislim nije bas da ne cujem nekog al moze li se to malo pojacat kako i kako da sebi stavim da mi svira koja mp3 muzika koja se bolje cuje hvalaaaaaaaaaaaaa

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

juka89, pa ako si tasterima sa strane pojacao na max to je to. MP3 moze da se stavi, imas razne programcice za to - recimo iRinger, ali iskreno mene mrzi da radim tako nesto, te sam ja sve sto mi treba (oko 320 melodija) nasao na www.zedge.net, a imas jos gomilu drugih sajtova...
Nadjes, skines, stavis u iTunes, i opalis Sync.

Odgovori