iPhone 4
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Re: iPhone 4
Ma jedna drugarica iz srednje ima 4 sa tom gevey karticom i sve joj super radi, zbog toga sam i pitala posto nisam razumela bas. Znaci samo simfree da trazim i to je to. Hvala vam puno. 

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
iPhone 4
Joka, znas da uvek mozes da mi se obratis za pomoc, barem ce tesko da te zeznu:)
Araphel, nemoguce je napraviti ringtone duzi od 40 sec, probaj preko soundforge i sl. da izeditujes da ti bude 40.0
Araphel, nemoguce je napraviti ringtone duzi od 40 sec, probaj preko soundforge i sl. da izeditujes da ti bude 40.0
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- mladen_bgd
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 30. Sep 2008. 05:42
iPhone 4
Moze da se napravi ringtone i preko samog iTunes-a.
Tako ja radim, samo je malo procedura komplikovanija dok se ne skapira.
A koliko znam ne moze da bude veci od 35sec, mozda gresim. 
@Behemoth
Ne treba svaki put da se unosi. Kod nekih kartica je dovoljno samo jednom uneti i to je to. Vidi se ni da se u cene ne razumes. Sim free moze da se nadje i za 300€, 310€.

@Behemoth
Ne treba svaki put da se unosi. Kod nekih kartica je dovoljno samo jednom uneti i to je to. Vidi se ni da se u cene ne razumes. Sim free moze da se nadje i za 300€, 310€.

- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Mogu i duže melodije, evo meni stoji jedna pesmica, posle mojih budževina traje oko 100 sekundi. Sve tonove ubacujem preko "91 PC Suite for iPhone", već pominjani kineski softver. Stavljao sam i cele stvari od par minuta. Program napravi folder u koji smešta tonove i kreira .plist fajl pomoću koga će svi biti vidljivi za odabir. Ova verzija je i poslednja, neće se dorađivati jer navodno rade na novom paketu koji je već dostupan za Android, uskoro će biti i za Apple spravice, zove se "Moborobo".
Koga zanima da se poigra, evo linka na brzom serveru bez čekanja ->91 PC Suite for iPhone v2.9.72.360 (Apr.20 2012)
Koga zanima da se poigra, evo linka na brzom serveru bez čekanja ->91 PC Suite for iPhone v2.9.72.360 (Apr.20 2012)
● PRAVILA FORUMA ●
- mladen_bgd
- Mobil fan
iPhone 4
E pa nisam znao da moze i duze.
Jel mogu onda kao i do sad da napravim duzu melodiju preko iTunes i da samo ubacim u iPhone ili treba da se ide preko tog programa sto si ostavio zbog duzine melodije? 

- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
mladen_bgd, možeš da središ melodiju kako god ti zgodno i samo je prebaciš pomoću ovog programa. Čak nema ni ograničenja ukupnog broja, ja sam natovario priličnu gomilicu. Moguće je ubaciti i kratke tonove koji mogu da se iskoriste za SMS, mejl, kojekakvo signaliziranje. Takođe je moguće promeniti fabrički definisane SMS tonove, jedino što tada mora da se koristi .aif format, a program će ga konvertovati u .caf.
Pored ovoga, PC Suite ima još svašta od mogućnosti, fajl transfer, sređivanje tema, backup, itd. Ja masu stvari radim preko njega, iTunes mi je samo za flešovanje.
Pored ovoga, PC Suite ima još svašta od mogućnosti, fajl transfer, sređivanje tema, backup, itd. Ja masu stvari radim preko njega, iTunes mi je samo za flešovanje.

● PRAVILA FORUMA ●
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sub, 25. Avg 2012. 18:07
- :: HTC HD2
Iphone iz Finske?
Dobijam iphone 4 iz Finske,kako da proverim unapred da li cu ga morati otkljucavati i da li je to uopste moguce?
Do sad sam bio veran htc korisnik,pa ne znam skoro nista o iphone-ima.
Hvala unapred.
Do sad sam bio veran htc korisnik,pa ne znam skoro nista o iphone-ima.
Hvala unapred.
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
iPhone 4
Preko IMEI ili serial broja, na raznim sajtovima tipa sim-unlock.net, iphoneoperatorcheck.com, imei.info itd. Ako je kupljen preko operatera 99% mora da se otkljucava, ali to je moguce samo do bb4.10 a sva je prilika da ces dobiti sa 4.12. Jel iPhone4 ili 4s? Ovaj drugi je za sada svaki moguce otkljucati.
pozdarav,
imam jedan mali problem... prebacivao sam nesto na nokiju C3 preko blutootha i posle jedno minut dva sam primetio da jos uvek kao salje... hteo sam da pogledam sta se desava ali ne mogu da uopste upalim telefon?! uopste ne reaguje ni na kakvu operaciju... sta da radim? (probao sam paljenje, home dugme, povezao sam ga na komp...i nista)
P.S konacno sam nesto uspeo... drzao sam power u home dugme zajedno nekih 10ak sec i ukljucio se... odmah brisem airbue sharing jer nije prvi put da zeza ovako...
imam jedan mali problem... prebacivao sam nesto na nokiju C3 preko blutootha i posle jedno minut dva sam primetio da jos uvek kao salje... hteo sam da pogledam sta se desava ali ne mogu da uopste upalim telefon?! uopste ne reaguje ni na kakvu operaciju... sta da radim? (probao sam paljenje, home dugme, povezao sam ga na komp...i nista)
P.S konacno sam nesto uspeo... drzao sam power u home dugme zajedno nekih 10ak sec i ukljucio se... odmah brisem airbue sharing jer nije prvi put da zeza ovako...
- mladen_bgd
- Mobil fan
iPhone 4
Ako je krekovana verzija onda zna da zeza. Ali vidi mozda je izasao neki update.
Ja imam kupljenu i meni AirBlue radi savrseno na cetvorci.
Ja imam kupljenu i meni AirBlue radi savrseno na cetvorci.
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Samo kupljena verzija Airblue Sharing radi kako treba, sve ostale malo malo rade-ne rade, zablesave telefon i sl. To sto si izveo, zove se hard-reset telefona, i cesto se primenjuje kao prva stvar nakon ovako necega.
ma idi, odsekao sam se... vec sam se video kako prodajem nesto iz kuce za novi... samo se ugasio i ne reaguje ni na sta... nasao sam na netu sve o tim resetima, jos sam nov ''u ovom poslu'', inace, telefon je stvarno odlican... sve osim tog bluetootha...
probao sam da kupim ali ne prepoznaje moju karticu... koje vi koristite?!
probao sam da kupim ali ne prepoznaje moju karticu... koje vi koristite?!
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Visa Virtuon Raiffeisen bank - i sve radi savrseno. I Intesine kartice rade ko zmaj.
pa ja i imam intesa master card i nece... dodjem do tog koraka gde unosim podatke o kartici i izbaci mi da ili sifra nije ok ili tako nesto... ne secam se...
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Pa ne znam, znam da Visa radi, za Master nisam 100% siguran, mada mislim da bi i to trebalo da radi.
KUPILA sam ga konacnooooooooo 
Nas'o mi je tata za 190 polovan beli mnogo je dobro ocuvan, sa kutijom, sve, ali je zakljucan pa sad idem da ga odnesem da ga otkljucaju da bude simfree za nekih 50e
Hvala puno svima, ako budem imala dalja pitanja u koriscenju kontaktiracu vas.
Inace cackala sam ga malo, stvarno je kvalitet izrade vrh, a i opcije koje nudi su super za sad sto sam mogla da pogledam.
Presrecnaaaa sam

Nas'o mi je tata za 190 polovan beli mnogo je dobro ocuvan, sa kutijom, sve, ali je zakljucan pa sad idem da ga odnesem da ga otkljucaju da bude simfree za nekih 50e
Hvala puno svima, ako budem imala dalja pitanja u koriscenju kontaktiracu vas.

Presrecnaaaa sam

hajde neko da meni korisniku blackberry telefona objasni da li na Iphon-e postoji funkcija slicna push tehnologiji. Da li mogu da primam mejlove odmah? Nisam nikada imao iphone a blackberry mi bar u tom delu bas lezi.
- mladen_bgd
- Mobil fan
iPhone 4
Moze, sve to radi i to bez problema.
Samo treba da se namestim mail acc i to je to.
Cim ti stigne mail ili bilo koja notifikacija tipa Viber, Whatsapp odmah signalizira kao iz topa.

Cim ti stigne mail ili bilo koja notifikacija tipa Viber, Whatsapp odmah signalizira kao iz topa.

- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Joka95, sjajno! Ako ti treba pomoc, tu smo.
mladen_bgd, ucesnik je pitao verovatno za mail. Naravno da postoji, i radi prilicno dobro, doduse ne kao BB, ali radi. Mozda ne dobijes mail istog sekunda, ali za koji minut najdalje sigurno stize.
mladen_bgd, ucesnik je pitao verovatno za mail. Naravno da postoji, i radi prilicno dobro, doduse ne kao BB, ali radi. Mozda ne dobijes mail istog sekunda, ali za koji minut najdalje sigurno stize.
pitao sam za mejl, pitao sam zbog stvari koje su me opredelili za blackberry. e sada ako i drugoi imaju isto (da li je bas isto?) zasto ljudi uzimaju blackberry i jos placaju posebno servis. Da li ja na drugim telefonima (i na Iphonu) moram da udjem u svaki mejl posebno da bi ih video.
Ja sam totalni laik i hocu da pazarim jos jedan telefon, pa sada vagam sta mi treba
unapred zahvalan na odgovoru
Ja sam totalni laik i hocu da pazarim jos jedan telefon, pa sada vagam sta mi treba
unapred zahvalan na odgovoru