I ja mislim da se i crni i beli grebu,samo se na belom toliko ne primecuje.Nego,u vezi prodavnice ili privatnih preprodavaca-ima li neko neku preporuku?
Telefon je iz Švedske. Danas je besplatno dekodiran po usluzi mobilnog operatera od kojeg je telefon je uzet u Švedskoj.
Tek sada telefon može da funkcioniše punim kapacitetom i da se instaliraju aplikacije. Zanima me da li može da se ubaci srpski jezik bez radjenja kompletnog sistema? Da li može da se skine neki patch za srpski jezik?
summum, idi na iclarified.com, i tu nadjes sve zivo od pravljenja Apple ID do skidanja aplikacija i sve. Bz toga NEMA skidanja apps. Sto se srpskog jezika tice, ides u Settings, General, Regional Settings, stavi Serbian Latin, ja sam sa cirilicom imao nekih problema.
pozz forumasima potrebna pomoc upravo dosao iz austrije tamo dobio na poklon 4s na njihovoj A1 mrezi extra mi je radio i net i sve,dodjem u srbiju uzmem gevey karticu u servisu ubace mi telenor pa mts ni na jednoj nemam opciju gde ukucati parametre za internet????? a bez interneta mi je iphone kao igracka neupotrebljiv molim za pomoc????
xerosoft, nadam se da imas mrezu... ovo sa parametrima za net je stara boljka... Iscupaj karticu sa sve X-SIM-om (nije Gevey) nazivo, sacekaj oko minut, turi natrag, i pogledaj da li sada imas opciju za ukucavanje parametara. Ako ne, onda preko wifi-a idi u Safariu na http://www.unlockit.co.nz i tu ces imati dalja uputstva.
problem,6.1.2 iOS,jb instaliran appsync,al ni jednu aplikaciju nece da instalira,ni preko itunes,ni itools,ifanbox...ipastore,appcake..isto skinem je i nakon pocetka instaliranja izbaci instalation failed i tu smo...appsync sam instalirao sa par razlicitih repoa,ali ista prica ..
Treba mi pomoc... Dobila sam telefon iz Engleske (iPhone 4s) ali kad ubacim nasu karticu telefon nece da se pokrene jer mora verovatno da se dokodira na srpsku karticu.. Mene zanima koja je cena dekodiranja? ili da li moze mozda preko interneta da se to sredi, da li postoje neki programi? Cula sam za neki sim free ali se slabo razumem, pa ako neko moze da mi pomogne. Hvala.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.