iPhone 6
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Re: iPhone 6
Ja sam platio foliju 400 i silikon 800... Da je vise ne bih daо... Te stvari u nabavci kostaju po evro, dva 

- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Kupio danas providnu ultratanku za zatvaracima za lightning i ulaz za slusalice za 700 din i foliju koju jos nisam stavio..
A slike da kacim mogu samo preko tapatalka jer suprotno odbijam, jer smo na forumu za mobilne
A slike da kacim mogu samo preko tapatalka jer suprotno odbijam, jer smo na forumu za mobilne
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
Sad mozes da ronis sa njim
Meni je samo folija i vazna, silikon vise manje, nagovorio me komsija da uzmem.
Okacicu i ja slike sutra ovde...

Meni je samo folija i vazna, silikon vise manje, nagovorio me komsija da uzmem.
Okacicu i ja slike sutra ovde...
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Kačite preko dodaj.rs ako nemate Flickr nalog. Meni je nekako najbolje/najlakše preko dodaj.rs
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
@Layne, zar ti nemaš flickr? Negde sam video neko zelenilo da ai slikao, kosačicu... ako nemaš flickr idi preko safarija na dodaj.rs.
Okinite par alika preko dana, po suncu i bez sunca, onda par u zatvorenoj prostoriji, par u ualovima slabije vidljivosti predveče i neka sa blicem.
Okinite par alika preko dana, po suncu i bez sunca, onda par u zatvorenoj prostoriji, par u ualovima slabije vidljivosti predveče i neka sa blicem.
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Ma ja reko to kad već baraba traži svašta nešto pa onda i ja da izvoljevam malo 

- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Brate na forumu za mobilne preko fickera da kacim... A forum podrzava tapatalk... Uzas
Jel moze direktno iz flicker aplikacije?
Jel moze direktno iz flicker aplikacije?
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
- Azimuth
- Moderator
Može, ostaće samo link, ali nije frka. Da bi se videla i sličica moraš iz browsera.
- Baraba
iLuka, ovo zeleno čudo, predpostavljam da je sušilica za veš? Inače, dobra je slika.
To je lampa, papirna
Ostra je slika, a bilo je 7:00h polumrak...
Po danu nema suma, sve ostro...

Ostra je slika, a bilo je 7:00h polumrak...
Po danu nema suma, sve ostro...
Cao narode!
Zna li neko da li ima neki cydia dodatak ili redovna aplikacija za sound profiles?
Mislim na nesto poput sledeceg za nadroid
https://play.google.com/store/apps/deta ... eace&hl=en
Treda mi i aplikacija za finansije i to u smislu evidencije ulaza i izlaza tj plate i troskova. Probao sam par ali ni jedan nema dinare.
Hvala unapred!
Zna li neko da li ima neki cydia dodatak ili redovna aplikacija za sound profiles?
Mislim na nesto poput sledeceg za nadroid
https://play.google.com/store/apps/deta ... eace&hl=en
Treda mi i aplikacija za finansije i to u smislu evidencije ulaza i izlaza tj plate i troskova. Probao sam par ali ni jedan nema dinare.
Hvala unapred!
- dachakragujevac80
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
- :: Iphone 11 pro
Iskreno,vredi li da se pređe sa LG G3 na Iphone 6? Šta bi dobio,a šta izgubio? Najvišebi voleo da čujem one,koji su prešli sa androida na ios i obrnuto! 

Uglavnom zavisi od tvojih licnih potreba i ukusa... Ja sam imao dosta top android modela ali kad sam probao iOS na 3gs pa potom na ip4, mnogo mi je vise prijao rad sa iphone i ne znam da li bih se vracao...
Moras da probas ali ne na dan dva nego stvarno da kupis, probas pa da odlucis... Neces izgubiti na ceni, to je sigurno.
Kroz praktican rad sa apple, spontano kroz svakodnevnicu da vidis da li ti odgovara ili ne...
Kvalitet svih "usluga" na apple uredjajima je stvarno vrhunski i tu nema spora.
Pitanje je samo sta ko cemu daje prioritet...
Moras da probas ali ne na dan dva nego stvarno da kupis, probas pa da odlucis... Neces izgubiti na ceni, to je sigurno.
Kroz praktican rad sa apple, spontano kroz svakodnevnicu da vidis da li ti odgovara ili ne...
Kvalitet svih "usluga" na apple uredjajima je stvarno vrhunski i tu nema spora.
Pitanje je samo sta ko cemu daje prioritet...
- Baraba
dachakragujevac80, to je pitanje za tebe i tvoj novčanik. Da li je iP6 kvalitetniji uređaj? Jeste. Dobio bi bolji displej, bolji zvuk, bolju kameru, bolji osećaj u ruci, veoma stabilan i brz sistem (po meni je brži i stabilniji od androida, govorim o modelima 6 i 6+)... ceo utisak je preminum, zaista imaš skupu stvar koja radi kako Bog zapoveda. Nisam imao 6, ali sam imao 6+, to je neki moj utisak.
6 i 6+ su potpuno isti u radu... Svakodnevno imam prilike da cackam oba... Tako da je tu samo stvar velicine i valjda 6+ ima taj ois sto meni ne igra neku ulogu... 

- Azimuth
- Moderator
Pa da, izvagaj sta ti je potrebno.
Dobio bi ovo sti su ti rekli, ali bi i izgubio neke tvari tipa dijagonale displeja, otvorenosti sistema, IR porta i sl.
Nisam imao 6/6+, poigrao se jesam sa oba, i zaista su fantastican posao odradili sa njima.
Da me svrbi toliko novca ovog momenta, definitivno bih uzeo u razmatranje i iP6 pored nekih top android uredjaja.
U krajnjoj liniji, na vrednosti neces izgubiti sve i da ti se ne svidi posle par nedelja koricenja, pa se uvek mozes vratiti na G3 ili koji vec telefon.
Dobio bi ovo sti su ti rekli, ali bi i izgubio neke tvari tipa dijagonale displeja, otvorenosti sistema, IR porta i sl.
Nisam imao 6/6+, poigrao se jesam sa oba, i zaista su fantastican posao odradili sa njima.
Da me svrbi toliko novca ovog momenta, definitivno bih uzeo u razmatranje i iP6 pored nekih top android uredjaja.
U krajnjoj liniji, na vrednosti neces izgubiti sve i da ti se ne svidi posle par nedelja koricenja, pa se uvek mozes vratiti na G3 ili koji vec telefon.
- dachakragujevac80
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
- :: Iphone 11 pro
Iskreno,najviše bi prešao čisto malo radi promene,jer mi je android "malkice dosadio"! Najviše me interesuje ta famozna iphonova kamera,da li je stvarno bolja od one na G3? Baterija? Ekran? Jel sve ovo gledajući u brojkama,deluje kao da iphon nema šta da traži u poređenju sa LG-om!