iPhone 6
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Re: iPhone 6
Ma nije frka znemanja, vidis da je i iLuka neki dan provalio da dobije tacku kad dva puta opali razmak 

- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Ово се односи и на мене.znemanja napisao:iLuka, Azimuth, hvala vam na odgovorima, ponekad postavim bezvezna pitanja, ali sam nov u iPhone svetu pa dok ne naucim gradivo, bice ponekad postavljeno neko trivijalno pitanje

Да неће неко да наручи неку од оних футрола са слика које сам поставио? Ја сам пронашао на КП лик из НС-а продаје оне Верус (има и Нео Хибрид а Рок нема), па можемо нешто да искомбинујемо са нашим Новосађанином Azimuth-ом па да узмемо пар комада, можда добијемо и неки попуст. [emoji16]
Мени се највише допада ова Верус мада ни Рок није лоша.

- Azimuth
- Moderator
To su ti iJoco sve kopije. Lepo ovako na slikama izgledaju, ali je problem prvo materijal, drugo kvalitet i trece to kako leze na telefonu.
Gledao sam jos za S5 neke kopije, jako je tvrd taj silikon unutra i ostre su ivice. Bojim se da bi napravilo vise strete nego sto bi donelo eventualne koristi.
Ako se ipak odlucis da uzmes, meni nije problem da se nadjem sa likom, preuzmem ih i posaljem ti
Gledao sam jos za S5 neke kopije, jako je tvrd taj silikon unutra i ostre su ivice. Bojim se da bi napravilo vise strete nego sto bi donelo eventualne koristi.
Ako se ipak odlucis da uzmes, meni nije problem da se nadjem sa likom, preuzmem ih i posaljem ti

- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Хвала ти.
Лик има преко 100 позитивних оцена тако да би са те стране требало да буде све океј. Питао сам га у вези футрола, каже да на пар комада иде неки попуст. Па ето ако неко жели можемо да наручимо. Ја ћу да погледам још негде па ако не нађем ништа боље можда будем узео ову.
iAzimuth, шта ти мислиш, где бих могао да нађем оригинал, да ли оригинал футрола уопште и има на Алију? Или да гледам само Ebay?

iAzimuth, шта ти мислиш, где бих могао да нађем оригинал, да ли оригинал футрола уопште и има на Алију? Или да гледам само Ebay?
- Azimuth
- Moderator
Ali ti je rizik, ebay sigurica. I na ebay-u obrati paznju. Neo Hybrid je oko 20€.
Za svaki slucaj pitaj prodavca da li ke oridjidji ili nije. Uglavno, jedina sigurna opcija je da nadjes na ebay-u spigen_inc i od njih uzmes
Za svaki slucaj pitaj prodavca da li ke oridjidji ili nije. Uglavno, jedina sigurna opcija je da nadjes na ebay-u spigen_inc i od njih uzmes

- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Joca-Samsung napisao:Ово се односи и на мене.
Naravno

Što se tiče futrola, orginal se i ne može očekivati za taj novaca. Meni se sviđa Verus case, no dok ja to ne probam lično, nećuu ništa naručivati. U Bg-u ima masa opreme za iPhone u raznim radnjma, pa kada budem imao vremena pogledaću tu da li ima ovih case-ova.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
iPhone 6
Azimuth, хвала ти још једном. 
Сад баш гледам на ebay-у има и Рок и Верус кејсева али по доста већој цени у односу на Али, 20 и више $.
Ови са КП сигурно наручују са Алија па после овде продају по мало већој цени.
Има и овде у КГ-у доста радњи са опремом, конкретно у Плази имају два штанда само опрема за телефоне, погледаћу прво тамо има ли ових футрола.

Сад баш гледам на ebay-у има и Рок и Верус кејсева али по доста већој цени у односу на Али, 20 и више $.
Ови са КП сигурно наручују са Алија па после овде продају по мало већој цени.
Има и овде у КГ-у доста радњи са опремом, конкретно у Плази имају два штанда само опрема за телефоне, погледаћу прво тамо има ли ових футрола.
- znemanja
- Moderator
Na tim štandovima u tržnim centrima cene su baš bezobrazno visoke. Primera radi jedan običan silikon u TC Ušće ili Delta City košta 1000 din za bilo koji aktuleni model, a u radnjam po Bulevaru, Balkanskoj i sl. košta duplo manje oko 400-600 din. U tim manjim radnjam ću pogledati case-ove, verujem da imaju dosta izbora za popularnije modele i mislim da cena neće biti nešto preterano visoka.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
iPhone 6
Овде у Плази (назив једног од два штанда је Галакси) су цене сасвим коректне. Ја сам ту узео ултра танку футролу (600 дин) и обичну фолију (300 дин). Хтео сам да узмем прво каљено стакло али га нису имали на стању, чини ми се да му је цена 800 дин.
Баш ћу ових дана да проверим да ли имају ове кејсеве о којима ми овде причамо.
Баш ћу ових дана да проверим да ли имају ове кејсеве о којима ми овде причамо.

- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Toliko jabukara u poslednje vreme a niko da skljocne neku sliku da vidimo
Izuzetak Baraba 

- znemanja
- Moderator
Mislim da sam samo dve sa iP6+ ubacio u odgovarajuću temu, kada budem imao vremena i inspiracije biće još fotki.
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Биће слика.
Ваљда ће ускоро бити и лепог времена па да имамо шта и да сликамо. 

Ovako: Ono sto preporucujem ljudima koji nemaju vremena jeste OTA update ali pod verzije, dok prelazak sa npr 8.0.2 na 8.1 svakako shift restore preporucujem, takodje sada kada izadje 8.2 preporucujem SHIFT restore. Iskren da budem ja na svaki update radim shift restore, jer mi je bukvalno sve na icloud-u Sto se tice kapaciteta, neko rece 16GB sasvim dovoljno, sa tim se ja licno ne slazem... 1080p 60fps posrce slobodnih 10GB dok ste rekli piskla... Znaci na nekom odmoru morao bih poneti laptop da bih svakid dan backupovao video snimke i fotografije... Moja odluka je bila 6-64GB i smatram da je to idealan kapacitet pogotovo sada kada je apple odobrio apps do 4GB.iLuka napisao:Ja sam takav i inace, privatno, sve da bude cakum pakumnije obavezan restore, set as new...
![]()
Trebalo bi naci neki strucniji tekst sta kazu o tome, sta i kada ima smisla raditi
Sto se tice pitanja, tu sam za sve, poprilicno dugo koristim apple urejdjaje, i mogu se potruditi da dam sve odgovore. Tempered glass je nesto savrseno, i ako mi strci, jednostavno daleko je bolji osecaj pod prstima od folije. Futrola je Apple original midnight blue. Izuzetna, i posle nekoliko meseci i dalje ima stock boju (nije se isprala)
Baterija... Dobra je ali ne i izuzetna... Jbg ipad me je razmazio do bola gde procenti daleko sporije opadaju. Recimo da na iphone pozelim ponekad i da ih ne vidim

Sto se izgleda tice u futroli evo fotke:

Ah da:
iCloud FMI je OBAVEZNA fja na iphone-u koju ja licno toliko cenim i smatram da su oduvali konkurenciju sa tom zastitom, a i kradja iphone-a se svela na minimum... (Location service sam ukljucuje i ako je iskljucena kada preko racunara stavis lost mode.)

evo i teksta ukratko Apple kill swich:
http://www.intego.com/mac-security-blog ... e-or-ipad/
Poslednja izmena od Dostaje u Ned, 01. Mar 2015. 00:48, izmenjeno 1 put ukupno.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Koja je ovo futrola? Gde moze da se pazari?
Ja sam moju kupio u Dubaiu, ima je i kod nas na belo u ilike ima preko za manje pare futrola je ova:
http://store.apple.com/us/product/MGR32 ... night-blue
http://ilike.rs/shop/dodaci/iphone-doda ... night-blue
http://store.apple.com/us/product/MGR32 ... night-blue
http://ilike.rs/shop/dodaci/iphone-doda ... night-blue
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Лепо му чучи ова зелена футрола. 

sta znam... mislim da cu skinuti sve jer sam i na prethodnim modelima imao samo foliju na ekranu i bez bampera ili silikona...
ovi ultra tanki su mi prva pomoc
ovi ultra tanki su mi prva pomoc

- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
iPhone 6
Ја сам као ти, перфекциониста и волим да ми телефон буде без тачкице и све да буде цакум-пакум, због тога и носим футроле.
Окачићу и ја слике моје футроле, за сада имам само ову ултра танку, за прву помоћ као што кажеш и преко екрана обичну фолију. Планирам да узмем каљено стакло кад буде кренула ова фолија да се одлепљује и можда узмем још неку футролу, неку мало тврђу типа Спиген или оне чије смо слике качили овде у теми.
Окачићу и ја слике моје футроле, за сада имам само ову ултра танку, за прву помоћ као што кажеш и преко екрана обичну фолију. Планирам да узмем каљено стакло кад буде кренула ова фолија да се одлепљује и можда узмем још неку футролу, неку мало тврђу типа Спиген или оне чије смо слике качили овде у теми.

- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
E al' je boja, ko...iLuka napisao:....ja imam ovo... ultra - tanki ali u boji...

Zar ovo nije bolje, kad uređaj izgleda kakav i jeste?iLuka napisao: imam i jedan providan...