iPhone 6

iPhone (1st, 3G/S, 4/4S, 5/5C/5S, 6/6+)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
iOS
Odgovori
stejer
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 18. Jun 2013. 00:11
:: //

Re: iPhone 6

Post od stejer »

"A i kako se ne bi trosila baterija kad imamo tu hiljade apps, ajfon six..." Majko mila, hahahah. Kao sto vec napisase u komentarima tamo, zasto ovakvi ljudi imaju pristup internetu? :D

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
:: Samsung & Apple
:: Spajamo nespojivo :D

Post od Joxy »

Је л' ово нека зајебанција да извинете. :D

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

@Baraba QuickTime Player resio problem, hvala na predlogu. Koristi cu ga samo za slow motion snimke posto mi je GOM dosta bolji za ostali video materijal.

@iLuka, gde iskopa ovo, skoro nisma cuo vise gluposti na jednom mesto za tako kratko vreme.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

znemanja, VLC je isto ok za slo-mo. Ono sto je jos zanimljivo kod ovog plejera je sto imas i aplikaciju za iPhone kojom kontrolises plejer na kompu :wink:

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

ne znam da li je zajebancija ali zena je ozbiljna :) 800,900GBP :blinky:

pa sta se mi cudimo kad je kod nas isto tako :lol: jesmo li evropa ili ne?! a i paket je dobar - 50GBP a sve neograniceno - (50*170 mesecno)...

vla-do
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Nov 2008. 02:06

Post od vla-do »

Posle onog videa, niti kupujem iPhone, a i ovaj Samsung ode na doboš. :D

dachakragujevac80
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
:: Iphone 11 pro

Post od dachakragujevac80 »

I ja sam danas izbacio ovog "stručnjaka" na moj fb zid! :D:D:D

prestigem
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 05. Sep 2014. 10:46
:: S4

Post od prestigem »

Mislim da me zeza displej na telefonu :x
Naime, pre neki dan kad sam lepio foliju i kad sam stisnuo ekran cuo se neki zvuk kao da se odlepljuje, odnosno kao da kliknete neko dugme posle dodira ekrana.
Ubrzo sam zaboravio jer sam mislio da je do bampera, medjutim sad kad sam bio na netu i kucao neke poruke ponovo sam isto primetio, pogotovo kada pritiskam ekran u gornjem desnom uglu cuje se taj zvuk :smutny:
Ekran za sada radi normalno, fizicki se nista ne primeti na telefonu ali pocinje jako da me nervira zvuk, kao na razdrndanim, starijim telefonima kad skripi poklopac baterije ili ona plastika...
Sto je najgore nije mi telefon nesto padao i ne pamtim kad mi je poslednji put pao (mozda pre 2-3 nedelje) ali nista ozbiljno...
Da li neko ima predlog sta bih mogao da uradim, da li moze ovo da se dotegne/sredi i uradi uopste nesto ili cu morati da menjam ekran?

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

Azimuth, Imaću i to na umu, mada QuickTime za sada obavlja posao.

prestigem, Ako imaš garanciju, nosi u servis.U kućnoj radinosti ne možeš ništa da uradiš.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

prestigem
Novajlija
Novajlija

Post od prestigem »

Pa kupio sam ga u Frankfurtu, apple bese ima internac. garanciju, znaci mogu i ovde da ga nosim negde?
Ako moze predlog za servis samo u bg-u? Imaju li u Uscu/Delti?

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

prestigem, Kod nas u Srbiji, ovlašćeni servis za Apple uređaje je Macola, a od nedavno i iStyle.

prestigem
Novajlija
Novajlija

Post od prestigem »

Super, hvala ti puno, odnecu ga ovih dana definitivno pa cemo videti sta kazu.

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

prestigem, Nema na čemu, upravo čitam podatke sa iStyle sajta i piše da priznaju internacionalnu garanciju i da se može bez problema servisirati iPhone kupljen u inostranstvu pod uslovom da je uređaj kupljen kod autorizovanog prodavca.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

prestigem, nosi u Ušće u iStyle, rešiće ti problem za 3min :)

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
:: XZs
:: S7e

Post od Ceftriaxone »

Питање није директно везано за тему,а како нисам нашао одговарајућу, било ми је најједноставније да питам овде.

Где купити пуњач? Девојка је успела на само њој знан начин да сјебе пуњач и да као разлог каже: глупи ајфон!
Управо јој је цркла батерија, и сад је то катаклизма, пошто се преселила у други стан и тамо још увек нема WiFi, а ни фиксни, и сад је одсечена од света, а у центру града је...Женски мозак...

Дакле, пуњач? Бувљак, балканска, нешто треће? Цена?
Захваљујем
ex ivan87

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Koji ajfon? 6? Bolje joj je da uzme od ajpeda kad vec mora da kupi, brze ce joj napuniti.
Sa neoriginalnim sam citao i slusao samo losa iskustva, tako da jedino oridjidji. Gde? Ne znam za BG, ali u NS ima reseller pa treba samo cene proveriti.
U iStyle je punjac za iPhone 2990, a iPad je celih 90 dinara vise, znaci 3080.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

znas kako... ja sam imao problem sa prvom 5icom koju sam kupio, obecao mi lik da cemo se naci (znao sam ga od ranije) i da ce mi naknadno dati originalni punjac medjutim - naravno, ispalio me je...

ja sam imao u krugu od 100m dva - tri punjaca pa sam punio ali uvek je trazio telefon da stavim originalni a ne neki slb... te slb sam kupovao u tim radnjama i svaki je pravio problem... oni su najjeftiniji...

elem, poenta je naravno u dinarima jer je originalni punjac oko 4,5000din :dry: :dry: :dry:

P.S. ''oridjidji'' :lol: :lol: :lol:

http://www.istyle.eu/rs/dodaci/iphone-d ... njaci.html

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Ceftriaxone »

Ух! У питању је 5ѕ.
Ma ja долазим у Срб за 20 дана и ево баш сад гледам на амазону снижење за оригинал пуњач. Није 25 него 10е. Продавац Apple, претпостављам да то није патка.
http://www.amazon.it/Apple-Cavo-Lightni ... 214&sr=1-5

Ал опет, ко ће га знати!
У сваком случају пуњач је крив :lol: :lol: :lol:
ex ivan87

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Pa ako je prodavac Apple onda neverujem da je patka. Samo proveri ti te cene jos jednom, koliko razumem italijanski, a ne razumem ga, ova cena od 10e je za kabel :unsure:
Punjac je kriv? Majku mu, ja bih ga prvo davio u casi vode pa onda tukao dok se ne raspadne :D

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Ceftriaxone »

Пише да је Епл, али видим силне негативне оцене. Нисам се лепо одразио, цркао је кабл, пуњач је исправан :)
Можда то нешто мења ситуацију?
ex ivan87

Odgovori