iPhone 6
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Re: iPhone 6
"A i kako se ne bi trosila baterija kad imamo tu hiljade apps, ajfon six..." Majko mila, hahahah. Kao sto vec napisase u komentarima tamo, zasto ovakvi ljudi imaju pristup internetu? 

- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Је л' ово нека зајебанција да извинете. 

- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
@Baraba QuickTime Player resio problem, hvala na predlogu. Koristi cu ga samo za slow motion snimke posto mi je GOM dosta bolji za ostali video materijal.
@iLuka, gde iskopa ovo, skoro nisma cuo vise gluposti na jednom mesto za tako kratko vreme.
@iLuka, gde iskopa ovo, skoro nisma cuo vise gluposti na jednom mesto za tako kratko vreme.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
znemanja, VLC je isto ok za slo-mo. Ono sto je jos zanimljivo kod ovog plejera je sto imas i aplikaciju za iPhone kojom kontrolises plejer na kompu 

ne znam da li je zajebancija ali zena je ozbiljna
800,900GBP
pa sta se mi cudimo kad je kod nas isto tako
jesmo li evropa ili ne?! a i paket je dobar - 50GBP a sve neograniceno - (50*170 mesecno)...

pa sta se mi cudimo kad je kod nas isto tako

Posle onog videa, niti kupujem iPhone, a i ovaj Samsung ode na doboš. 

- dachakragujevac80
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
- :: Iphone 11 pro
I ja sam danas izbacio ovog "stručnjaka" na moj fb zid!
:D:D

Mislim da me zeza displej na telefonu
Naime, pre neki dan kad sam lepio foliju i kad sam stisnuo ekran cuo se neki zvuk kao da se odlepljuje, odnosno kao da kliknete neko dugme posle dodira ekrana.
Ubrzo sam zaboravio jer sam mislio da je do bampera, medjutim sad kad sam bio na netu i kucao neke poruke ponovo sam isto primetio, pogotovo kada pritiskam ekran u gornjem desnom uglu cuje se taj zvuk
Ekran za sada radi normalno, fizicki se nista ne primeti na telefonu ali pocinje jako da me nervira zvuk, kao na razdrndanim, starijim telefonima kad skripi poklopac baterije ili ona plastika...
Sto je najgore nije mi telefon nesto padao i ne pamtim kad mi je poslednji put pao (mozda pre 2-3 nedelje) ali nista ozbiljno...
Da li neko ima predlog sta bih mogao da uradim, da li moze ovo da se dotegne/sredi i uradi uopste nesto ili cu morati da menjam ekran?

Naime, pre neki dan kad sam lepio foliju i kad sam stisnuo ekran cuo se neki zvuk kao da se odlepljuje, odnosno kao da kliknete neko dugme posle dodira ekrana.
Ubrzo sam zaboravio jer sam mislio da je do bampera, medjutim sad kad sam bio na netu i kucao neke poruke ponovo sam isto primetio, pogotovo kada pritiskam ekran u gornjem desnom uglu cuje se taj zvuk

Ekran za sada radi normalno, fizicki se nista ne primeti na telefonu ali pocinje jako da me nervira zvuk, kao na razdrndanim, starijim telefonima kad skripi poklopac baterije ili ona plastika...
Sto je najgore nije mi telefon nesto padao i ne pamtim kad mi je poslednji put pao (mozda pre 2-3 nedelje) ali nista ozbiljno...
Da li neko ima predlog sta bih mogao da uradim, da li moze ovo da se dotegne/sredi i uradi uopste nesto ili cu morati da menjam ekran?
- znemanja
- Moderator
Azimuth, Imaću i to na umu, mada QuickTime za sada obavlja posao.
prestigem, Ako imaš garanciju, nosi u servis.U kućnoj radinosti ne možeš ništa da uradiš.
prestigem, Ako imaš garanciju, nosi u servis.U kućnoj radinosti ne možeš ništa da uradiš.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Pa kupio sam ga u Frankfurtu, apple bese ima internac. garanciju, znaci mogu i ovde da ga nosim negde?
Ako moze predlog za servis samo u bg-u? Imaju li u Uscu/Delti?
Ako moze predlog za servis samo u bg-u? Imaju li u Uscu/Delti?
- znemanja
- Moderator
prestigem, Kod nas u Srbiji, ovlašćeni servis za Apple uređaje je Macola, a od nedavno i iStyle.
Super, hvala ti puno, odnecu ga ovih dana definitivno pa cemo videti sta kazu.
- znemanja
- Moderator
prestigem, Nema na čemu, upravo čitam podatke sa iStyle sajta i piše da priznaju internacionalnu garanciju i da se može bez problema servisirati iPhone kupljen u inostranstvu pod uslovom da je uređaj kupljen kod autorizovanog prodavca.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
prestigem, nosi u Ušće u iStyle, rešiće ti problem za 3min 

- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
Питање није директно везано за тему,а како нисам нашао одговарајућу, било ми је најједноставније да питам овде.
Где купити пуњач? Девојка је успела на само њој знан начин да сјебе пуњач и да као разлог каже: глупи ајфон!
Управо јој је цркла батерија, и сад је то катаклизма, пошто се преселила у други стан и тамо још увек нема WiFi, а ни фиксни, и сад је одсечена од света, а у центру града је...Женски мозак...
Дакле, пуњач? Бувљак, балканска, нешто треће? Цена?
Захваљујем
Где купити пуњач? Девојка је успела на само њој знан начин да сјебе пуњач и да као разлог каже: глупи ајфон!
Управо јој је цркла батерија, и сад је то катаклизма, пошто се преселила у други стан и тамо још увек нема WiFi, а ни фиксни, и сад је одсечена од света, а у центру града је...Женски мозак...
Дакле, пуњач? Бувљак, балканска, нешто треће? Цена?
Захваљујем
ex ivan87
- Azimuth
- Moderator
Koji ajfon? 6? Bolje joj je da uzme od ajpeda kad vec mora da kupi, brze ce joj napuniti.
Sa neoriginalnim sam citao i slusao samo losa iskustva, tako da jedino oridjidji. Gde? Ne znam za BG, ali u NS ima reseller pa treba samo cene proveriti.
U iStyle je punjac za iPhone 2990, a iPad je celih 90 dinara vise, znaci 3080.
Sa neoriginalnim sam citao i slusao samo losa iskustva, tako da jedino oridjidji. Gde? Ne znam za BG, ali u NS ima reseller pa treba samo cene proveriti.
U iStyle je punjac za iPhone 2990, a iPad je celih 90 dinara vise, znaci 3080.
znas kako... ja sam imao problem sa prvom 5icom koju sam kupio, obecao mi lik da cemo se naci (znao sam ga od ranije) i da ce mi naknadno dati originalni punjac medjutim - naravno, ispalio me je...
ja sam imao u krugu od 100m dva - tri punjaca pa sam punio ali uvek je trazio telefon da stavim originalni a ne neki slb... te slb sam kupovao u tim radnjama i svaki je pravio problem... oni su najjeftiniji...
elem, poenta je naravno u dinarima jer je originalni punjac oko 4,5000din

P.S. ''oridjidji''

http://www.istyle.eu/rs/dodaci/iphone-d ... njaci.html
ja sam imao u krugu od 100m dva - tri punjaca pa sam punio ali uvek je trazio telefon da stavim originalni a ne neki slb... te slb sam kupovao u tim radnjama i svaki je pravio problem... oni su najjeftiniji...
elem, poenta je naravno u dinarima jer je originalni punjac oko 4,5000din

P.S. ''oridjidji''

http://www.istyle.eu/rs/dodaci/iphone-d ... njaci.html
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
Ух! У питању је 5ѕ.
Ma ja долазим у Срб за 20 дана и ево баш сад гледам на амазону снижење за оригинал пуњач. Није 25 него 10е. Продавац Apple, претпостављам да то није патка.
http://www.amazon.it/Apple-Cavo-Lightni ... 214&sr=1-5
Ал опет, ко ће га знати!
У сваком случају пуњач је крив

Ma ja долазим у Срб за 20 дана и ево баш сад гледам на амазону снижење за оригинал пуњач. Није 25 него 10е. Продавац Apple, претпостављам да то није патка.
http://www.amazon.it/Apple-Cavo-Lightni ... 214&sr=1-5
Ал опет, ко ће га знати!
У сваком случају пуњач је крив

ex ivan87
- Azimuth
- Moderator
Pa ako je prodavac Apple onda neverujem da je patka. Samo proveri ti te cene jos jednom, koliko razumem italijanski, a ne razumem ga, ova cena od 10e je za kabel
Punjac je kriv? Majku mu, ja bih ga prvo davio u casi vode pa onda tukao dok se ne raspadne

Punjac je kriv? Majku mu, ja bih ga prvo davio u casi vode pa onda tukao dok se ne raspadne

- Ceftriaxone
- Mobil manijak
Пише да је Епл, али видим силне негативне оцене. Нисам се лепо одразио, цркао је кабл, пуњач је исправан 
Можда то нешто мења ситуацију?

Можда то нешто мења ситуацију?
ex ivan87