iPhone 6
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Uto, 17. Dec 2013. 22:19
- :: Note 4
- :: SAMSUNG GALAXY S3min
Re: iPhone 6
Problem pocinje kada ne mozes ni jednu god da izguras sa flagship modelom.Imao sam Note 2 kada je izasao,pa G2 kada je izasao,sada Note 4 poslednjih 5 meseci,tek sam ga otplatio i sada hocu da ga menjam za iphone 6.Svi navedeni telefoni su odlicni,verujem da bi iste performanse ponudio i neki jeftiniji model,ali kad jednom predjes na visu klasu,nista vise nije dovoljno dobro.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
I onda dodjes na iPhone i zaboravis na sve. Kupis i koristis, jedino ako ti oblik i osecaj u ruci dosade, ostalo sigurno nece najmanje 2 godinemdark90 napisao:ali kad jednom predjes na visu klasu,nista vise nije dovoljno dobro.

upravo to. dosao sam do 4s 2012te... stvarno mi je bio vau vau i onda ajd da skupim za polovan ip5, nije bila velika razlika, pa 5c, kao najnoviiji je, onda mi ispala kombinacija da dodam manju od realne cene za 5s, srebrni, i onda - gotovo za 100eur doplate na bezbroj rata da uzmem ip6 a da dam svoj 5s...
dodjoh do najskupljeg modela i sada bih mogao da se vratim na realne cene, tu negde oko 300e, ali vec imam kapital u ovom ip6 i nekako je realno da razmisljam o skupljem ali samo bih se ogranicio ipak samo na apple...
dodjoh do najskupljeg modela i sada bih mogao da se vratim na realne cene, tu negde oko 300e, ali vec imam kapital u ovom ip6 i nekako je realno da razmisljam o skupljem ali samo bih se ogranicio ipak samo na apple...
Da li se neko mozda seca koliko je kostala 6-ca oko nove godine?
preko 700 sigurno, skoro je pala na 650 pa na 600 sada za sim free varijante...
dugo je bio 750e od 16 gb...
dugo je bio 750e od 16 gb...
Hvala. 

Hvala na komentarima ,zapravo neko je napisao da se android budzi sa odredjenim romovima i td... ono sto mene najvise i privlaci kod ajfona jeste to sto kazete da nema potrebe za bilo kakvim budzenjem zato sto je ajfon vec sam po sebi nabudzen i nema potrebe za dodatnim podesavanjima rotom i sto je jos bitno kako neko rece koliko god da ima app instalirano on radi prefektno. . Ja sam pristalica da mob radi extra fabricki bez budzenja i da su mi svi podaci u mob. sigurni da se ne izbrisu sami i td.... a koliko vidim trajanje baterije na ajfonu 6+ daleko premasuje note 3 i note 4 sad sam u velikoj dilemi da li ajfon 6 ili 6+ hmmmm i da li 64gb ili 128 mala je razlika u ceni.... sutra cu otici do nekog od operatera malo da procackam ali nemam tu sta da cackam mnogo mob kao mob eto
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Uto, 17. Dec 2013. 22:19
- :: Note 4
- :: SAMSUNG GALAXY S3min
E upravo to,model je konkurentan dugo vremena,drzi cenu,nema hiper produkcije i mirna glava.Jedva cekam da zamenim note za iphone,samo da napravim dobru kombinaciju.Azimuth napisao:I onda dodjes na iPhone i zaboravis na sve. Kupis i koristis, jedino ako ti oblik i osecaj u ruci dosade, ostalo sigurno nece najmanje 2 godinetelefon radi pa radi, sta god da mu radis i koliko god da ga natrpas aplikacijama i fajlovima.
- Azimuth
- Moderator
@oxigen, nije me mrzelo pa sam prebrojao. Trenutno imam 138 aplikacija, sto onih koje svakodnevno koristim, sto onih koje testiram i drzim kao alternativu. Stanje memorije mi je da je slobodno jos 33.5GB. Telefon mi radi bukvalno kao da je skroz prazan, nikakve razlike nema.
Azimuth, to je zaista super ja na mom note3 imam svega 15ak app baterija traje dosta kratko 4h upaljenog ekrana kolega ima 6+ njemu bat bas traje dugo oko 10ak sati upaljenog ekrana na 3g glat. Mislim kada bi moj note 3 imao 138 app ne bi mogao ni da se upali
e bas zbog toga sto i pored tolikog opterecenja mob radi extra zbog toga mi se i dopada mada nece mi biti lako kontam da se naviknem na ono 1 dugme 

- Azimuth
- Moderator
oxigen, tvoj kolega ima 10h usage. U usage ulazi i SoT, budjenje, bilo kakav rad aplikacija u pozadini itd itd. Na Ajfonu ne postoji SoT kao posebna stavka.
Jedno dugme nije problem, navikne se covek jako brzo
E sad, Note 3... Po meni je to vanserijski telefon, nesto poput S2 i G2, telefon koji ce ziveti jos dugo. To je odlican telefon, kamera iz koje se zaista mnogo moze izvuci, baterija koja sabija, ekran, olovka, 3.0 usb itd. Ne znam sta da ti kazem, ne znam za koje pare ga mozes prodati, ali ga nemoj davati ispod cene. Ako imas neku opciju za iPhone onda ga uzimaj, u suprotnom, Note ce zavrsiti svaki posao.
Jedno dugme nije problem, navikne se covek jako brzo

E sad, Note 3... Po meni je to vanserijski telefon, nesto poput S2 i G2, telefon koji ce ziveti jos dugo. To je odlican telefon, kamera iz koje se zaista mnogo moze izvuci, baterija koja sabija, ekran, olovka, 3.0 usb itd. Ne znam sta da ti kazem, ne znam za koje pare ga mozes prodati, ali ga nemoj davati ispod cene. Ako imas neku opciju za iPhone onda ga uzimaj, u suprotnom, Note ce zavrsiti svaki posao.
Azimuth, upravu si ne vredi ga dati ispod cene note 3 zaista lepo radi. Sad kada bi uzimao ajfon uzeo bi ga preko boxa 3000 din rata. A sta mislis koja je sada realna cena za n3
- Azimuth
- Moderator
Stvarno ne bih znao kako se krecu trenutno. Cena zavisi od mnogo cega, starost, ocuvanost, knox, garancija, simfree ili ne, originalno pakovanje ili ne itd.
I ja sam uzeo preko box-a, ali sam uzeo od 64gb jer je rata 500din veca a razlika u memoriji mnoooogo znaci
I ja sam uzeo preko box-a, ali sam uzeo od 64gb jer je rata 500din veca a razlika u memoriji mnoooogo znaci

Azimuth, i ja kontam mozda da uzmem tu verziju od 64gb ali ja bi uzeo ajfon 6 onaj 6+ mi je bas veliki za koriscenje. Koju si boju uzeo ? Ja planiram Gold lep mi je mada onaj space gray isto lepo izgleda a kod gold verzije mi se bas ne dopada sto je beo sa prednje strane
- Azimuth
- Moderator
Ja sam uzeo iP6, 64gb, space gray.
Nemoj zlatni, zivota ti, nemoj i ti kao ovi izrodi ovde
I odmah da ti kazem, kupis Speck Candyshell Grip, sabija koliko je dobra zastita i kako lepo izgleda na telefonu. Sa njom se telefon prosto lepi za dlanove, bolje nego Note 3 bez zastite. Pa zalepis tempered glass i zastitio si telefon, siguran si da ce posle 2 godine biti isti kao i onog momenta kad si ga izvadio iz kutije.
Nemoj zlatni, zivota ti, nemoj i ti kao ovi izrodi ovde

I odmah da ti kazem, kupis Speck Candyshell Grip, sabija koliko je dobra zastita i kako lepo izgleda na telefonu. Sa njom se telefon prosto lepi za dlanove, bolje nego Note 3 bez zastite. Pa zalepis tempered glass i zastitio si telefon, siguran si da ce posle 2 godine biti isti kao i onog momenta kad si ga izvadio iz kutije.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Ako koristis Note 3 i nameravas da predjes na iPhone, slobodno idi na plus verziju. Veliki ekran je uvek u prednosti i dimenzije iP6plus su sasvim ok, samo je potrebno par dana da se naviknes.
Sto se tice boje, gold je najlepsa, licno koristim tu boju, nemoj da slusas ove sa crnim modelom, ljubomorni su jer im je telefon tako "obican"

Sto se tice boje, gold je najlepsa, licno koristim tu boju, nemoj da slusas ove sa crnim modelom, ljubomorni su jer im je telefon tako "obican"

Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Прешао сам са Н3 на шестицу и поприлично брзо сам се навикао на величину, сасвим је ок ових 4.7 инча за свакодневно коришћење. Наравно волим и ја велики екран али да буде сразмеран кућишту, имај у виду да је Плус већих димензија од Н3 а да има мањи екран, мислим да сам ти довољно рекао, управо ме је то највише одбијало од Плус верзије. Имај то у виду али крајња одлука је само твоја. 

Joxy, hvala na savetu . I ja planiram uzeti obicnu 6 icu i note 3 mi je realno prevelik za koriscenje. I kakav je osecaj posle note 3 koristiti 4.7 inca ekrana ? Ja nisam do sada nikada ni koristio ajfon danas bio to mts 4.7 inca je skroz ok a sto se tice boje gold je extra samo da nije beo sa prednje strane hmmmm mada se dvoumim izmedju gold i silver verzije
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Samo gold. Pusti ti @Azimuth, ima zlatan zub a kao ne fura gold telegfon 

- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Pa, naravno samo gold. Eto, i ako ti zafali zuba, možeš od zadnje strane da izliješ jedan.