iPhone 6
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Re: iPhone 6
Ne bi ja tu ništa menjao ako sve radi kako treba.
Beli i zlatni jesu lepsi i to je istina. Ali isto tako i stvar ukusa... Crni je nekako elegantniji... Novi su sada 530e i ima sa mts-a ovde po oglasima... Tvoj mora da ide ispod 480,470... Ali u stanju kao nov...
Baraba, iLuka, Ma sve radi kako treba,al mi sad nesto lepsi silver,letnja boja
,a sto se tice tih iz mts mi nikako ne odgovaraju jer sam ja na vip mrezi,a i ne doplacuje mi se nego rekoh ovako da pitam da ne bi neko hteo da se menja,naravno telefon nema nikakvih skrivenih mana i sl,nego mi ova crna boja postala dosadna sa prednje strane kada ga vidim, kao da imam neki najobicniji android
naravno to govorim kad je u zastitnoj masci inace bez nje bez pogovora izgleda extra...

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Promeni masku čoveče 

Meni je bez maske odavno i nemam ni tackicu... Cak mi je i padao dva, tri puta na plocice i nista... Mislio sam da je mnogo svileniji nego sto se pokazao...
- dachakragujevac80
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
- :: Iphone 11 pro
hehehehe,izgleda,doduse nije mi se desavalo to opet u zadnja dva danaiLuka napisao:@dachakragujevac80, ti ubedljivo imas najludje probleme sa svojim primerkom, ja tih briga nemam
Noćas mi je iz čista mira svukao više od 10% baterije. Iskljucen mob net i wifi, a od 9h standbay imao je usage 8h. Facebook je prikazan kao najveći potrošač
hm... ne znam sta bi moglo da bude... ja kad krenem na spavanje stavim telefon na avioncic i mozda nekad padne za 1-2%... ne vise...
Pa nisam pametna. Nije imao net, a poludeo [emoji6] Videcemo da li ce se ponoviti, pa ako da, onda cu malo vise istražiti
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Ja bogme nikada nista ne gasim. Jedino sto mi bude na Do not disturb ('till I mastu..
) od 00 do 6:30 i nemam problema. Ode 1% za to vreme, nekad ni toliko.

Da ti nije upaljen Zoom?dachakragujevac80 napisao:Jel se desava jos nekom da mi se notifikacioni bar duplo uveca kada se spusti,pa se vidi samo polovina?
uradio sam sada... nema vise u mobile data oznake LTE vec stoji 4G i nema onih oscilacija signala prilikom prebacivanja sa 2G na 3G ili 4... kao da u momentu odreaguje...
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Takodja, juce to uradih kada sam zamenuo karticu i sada pise 4g. Signal je konstantan, verovatno je zbog toga.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
oni kao da su pojacali 2G i 3G zbog uvodjenja 4G ili se to automatski desilo 

- znemanja
- Moderator
Mislim da se to automatski desilo ili su oni nesto cackali, pa je od uvodjenja 4g i 3g bolji 

Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Ljudi nemam pojma meni se nista nije promenilo doduse ja sam u vip-u,a i dalje mi stoji LTE
- dachakragujevac80
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
- :: Iphone 11 pro
[img]http://images.tapatalk-cdn.com/15/05/23 ... 8f4627.jpg[/img][img]http://images.tapatalk-cdn.com/15/05/23 ... 15e31d.jpg[/img][img]http://images.tapatalk-cdn.com/15/05/23 ... b8b11b.jpg[/img]
700 dindži [emoji6]
700 dindži [emoji6]
- znemanja
- Moderator
Za taj novac je super, ali i gornja i donja strana su ne zasticene i podlozne ostecenju pri eventualnom padu telefona.
Slazem se... Nema svrhe stititi ledja a ivice ostaju nezasticene...
Mada ja nosim bez icega i nemam ni tackicu...
Mada ja nosim bez icega i nemam ni tackicu...