gurace on to ali bice trenutaka kada ce stucnuti, pa neki bug itd...
komsija mi je uzeo ip6 a zena mu nosi 4s i stvarno je velika razlika...
doduse i u ceni je
Ako vas ima koji imate 4s zakljucane na Verizon, treba da znate da je ta mreza ovih dana otkljucala velike kolicine 4s pa postoji mogucnost da je i vas telefon jedan od njih. Sve sto treba jeste da se uradi restore na 8.2 i iTunes ce izbaciti poruku da je telefon sada simfree.
Pozdrav,
cerka ima 4s na ios 7.0.4, mogu li ikako da ga update-ujem na 7.1.2 za koji kazete da je the best? Vidim da je uradje Jailbreak, posto vidim i Cidiu iako jos uvek ni ja ni ona to ne kontamo. Molio bih vas da me uputite na neke nase sajtove gde bih mogao da naucim i proucim ovaj tel. i njegove mogucnosti. Da li mi za koriscenje Cidie i ostalog treba neka sifra koju bi bivsi vlasnik trebao da mi da?Imam ja jos pregrst pitanja, ali da vas ne davim, za pocetak mi pomozite oko ovoga.
Hvala unapred i pozdrav.
Ako je telefon sim free, sto najverovatnije i jeste, moze da se poveze na itunes program na kompu i da se uradi restore da bi se "oslobodio" cydie i JB...
Posle toga se uradi update samo sto ce ti verovatno odmah dici na 8.3 a to ne zelis koliko sam shvatio...
Lobo84, 8.3 na svim telefonima bolje radi nego 8.2. Tako barem pisu ljudi koji imaju 4s. Ono sto je pozitivno jeste da najavljuju jos bolju optimizaciju sa iOS9.
idi u neki od ovlascenih servisa i prodavnica i neka ti one stave original, nemoj da se zeznes sa nekom jeftinijom a puno losijom...
iStyle usce - https://www.istyle.eu/rs/
Imam jedno pitanje pa ko zna da mi odgovori....podugo imam iphone 4s i sve je radilo normalno,odjedanput je poceo da ne hvata wi-fi signal tacnije u lokalima gde je jak signal on ga hvata ili u stanu moram da se primaknem na metar pd vufera da bi uhvatio signal i onda sljaka.Nosio u jedan servis i vracen da ne moze da se popravi uz izgovor da majstor ne moze da skine cip wi-fi jer nije aiguran da nece ostetiti maticnu plocu pa me interesuje dal je to moguce i dal moze da se popravi telefon?
Ne bih da ispadne da pricam u prazno, ali ocigledno da moze da se popravi (sto su ti i rekli), ali je rizik prevelik da bi se upustali u tu avanturu. Pretpostavljam da je cena negde ok i prihvatljiva. Sa druge strane, imas iStyle i Macolu, mozes i kod njih odneti, ali znaj da ce cena biti osetno veca.
Da li ti se sve to isplati ili ne, to je na tebi. Srecno.
Hvala.....relativna je stvar sta je ok a sta jaca cena,meni ovo generalno ne smeta mnogo jer imam mobilni net pa koristim za sta mi treba ali ubedjen sam da se brze trosi baterija kada koriatim mobilni internet u odnoau na wi-fi.Bar se meni cini,zato bih da sredim to.Videcu sta cu uraditi.Pozz
Da, kao i na svim drugim telefonima, data tj mobilni net brze trosi bateriju nego kada si samo na wifi. Ne znam na kom si iOS-u, ali se baterija osetno popravila na 9-9.0.1-9.0.2 i 9.1 beta 4.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.