iPhone 6s
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Re: iPhone 6s
Ako imas nekoga u usa onda nije problem. Kupis telefon, odnesu ga u prodavnicu i srede ga kroz par dana. Na instagramu sam gledao pre par meseci u svim mogucim i nemogucim bojama i kombinacijama. Nije ni nesto previse skupo ako uzmes u obzir da bi imao unikat, mislim da se cifra vrtela oko 50$.
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Nisam znao za to. Hvala na informaciji
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Ned, 28. Jun 2015. 17:30
Pravi telefon za Grand paradu ...
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Uh... Moram priznati da sam malo "zabalavio" kao dete pri pogledu na igračku.kutijagreha napisao: http://i.imgur.com/kGtQDCZ.jpg

Jeste da nisam ljubitelj boje zlata na nečemu drugom osim na zlatu

Nisam znao za ovo.Azimuth napisao:Ako imas nekoga u usa onda nije problem. Kupis telefon, odnesu ga u prodavnicu i srede ga kroz par dana. Na instagramu sam gledao pre par meseci u svim mogucim i nemogucim bojama i kombinacijama. Nije ni nesto previse skupo ako uzmes u obzir da bi imao unikat, mislim da se cifra vrtela oko 50$.

Ako imaš taj, ili neki drugi link koji pokazuje kako to rade, bio bih ti zahvalan.

Meni jedino pada na pamet to da mu skinu staru metalnu pozadinu i "obuku" ga u novu, specijalno naručenu.

- Dexter
- Expert
- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
U Balkanskoj ulici, da ne reklamiram sada radnju, su to radili sa iphone 5, promene sa sve kucistem, verovatno mogu nesto i sa 6-icom.
[img]http://images.tapatalk-cdn.com/15/12/19 ... 363a6a.jpg[/img]
[img]http://images.tapatalk-cdn.com/15/12/19 ... 363a6a.jpg[/img]
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
@Evindzer, nisam video kako to rade, ali sam gledao slicice u svakojakim bojama. Stvarno super kombinacija ima i izgleda fantasticno. Kad ugrabim malo vremena pa cu potraziti par fotki.
- Dejan
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 30. Maj 2015. 15:27
- :: iPhone 8 Plus
- :: Nikon D750
- Kontakt:
iPhone 6s
100$, jedino sto nema van granica USA. Eventualno da licno nosis telefon ili da nekom svom posaljes pa da taj preda i na kraju vrati [emoji4]Azimuth napisao:Ako imas nekoga u usa onda nije problem. Kupis telefon, odnesu ga u prodavnicu i srede ga kroz par dana. Na instagramu sam gledao pre par meseci u svim mogucim i nemogucim bojama i kombinacijama. Nije ni nesto previse skupo ako uzmes u obzir da bi imao unikat, mislim da se cifra vrtela oko 50$.
http://instagram.com/neucase
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Azimuth, nema veze, proguglaću sam, hvala u svakom slučaju. 

Imam problem sa youtube aplikacijom na iphone-u. Radi sve sem aplovdovanja videa na fejs. Seruje bez problema u mejl poruku...otvara video, aploaduje video sa fona na youtube ali sa youtube na fejs nikako...samo me iste sekunde izbaci iz aplikacije. Za sada koristim opciju copy link ali zeleo bih da jednostavnim pritiskom na opciju facebook to uradim
Iphone 6s problem
Kupio sam Iphone 6s i stiglo mi je obavestenje da moze da se nadogradio operativni sistem na IOS 9.2. Prihvatio sam, medjutim evo vec sat vremena se ucitava, a ona linija loading ni da mrdne. Znate li sta je u pitanju, da li je to normalno. Pomoc ako moze sta da radim
Re: Iphone 6s problem
preko cega ga ''ucitavas''? preko itunes hoce da traje, pogledaj gore desno koliko je procenata ostalo? to je dosta veliki update...
Nemam pojma, tek sam poceo da ga koristi. Nije pisao procenat, od straha da ga ne pokvarim, ono kao restartovao sam ga, ali sam mi ne radi itunes. Treba mi pomoc sad oko toga
Moras detaljno, pazi na pravopis, da nam objasnis sta tacno ne radi... Itunes skines sa neta, instaliras ga i nakacis telefon... Itunes ce ga prepoznati, pojavice se ikonica malog mobilnog telefona i kada kliknes na nju na desnom delu ekrana imaces opciju check for update...
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Drugaru se pojavila 2 mrtva piksela na 6s iz mts-a. Uzet pre manje od mesec dana, ima garanciju i sve. Kada je nosio u poslovnicu da reklamira rekli su mu da dobija zamenski telefon a ne nov, vakuum. Da li je tako uvek ili? Viđao sam po oglasima te telefone koje ljudi dobijaju kao zamenu usled reklamacije, ali mi se čini da su to bili vakuum novi telefoni. Njemu u poslovnici daju taj zamenski, pri čemu opremu ima od starog telefona. Čudno mi to sve deluje.
Kako zamenski? Neki drugi model dok ne poprave njegov ili zamenski a stariji iphone 6s?
Uglavnom se dobija drugi telefon, ali nazalost ne u vakuumu. U retkim slucajevima se dobija u vakuumu, potpuno nov.
- El Laki
- Prijatelj foruma
Zamenski u smislu isto 6s, samo ne nov i bez opreme. Prošao neke testove i sl. Tako su njemu objasnili. Meni to miriše na refurbished.
Sacekaj barabu da se javi pa ce ti reci on je uzimao te zamenske i bili su kao novi, ne znam kakvi su uslovi, bolje da pita neki zvanicni prodajni centar, istyle i sl...
- El Laki
- Prijatelj foruma
Ja sam mu odmah rekao da nosi direktno u iStyle, a ne preko mts-a. Ako ništa, brže će završiti posao. Ovako čeka da iz mts-a pošalju njima, pa ovi nazad.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Dobiješ u beloj kutiji, na kojoj nije ništa odšampano, manja je od fabričke, tačna da stane fon. To je refabrikovan, ali je nov, nema nikakvog razloga da se ne koristi, drugi imei dobija koji oni automatski zamene u bazi, stari imei kada ukuca ne dobija ništa. Jedino znam Azimuth, da je dobio nove u vakumu full, da nije bio ovaj zamenski tj. refabrikovan.
Poslednja izmena od Baraba u Uto, 26. Jan 2016. 19:25, izmenjeno 1 put ukupno.