iPhone 6s

iPhone (1st, 3G/S, 4/4S, 5/5C/5S, 6/6+)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
iOS
Odgovori
blackwhite
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 06. Feb 2013. 16:26
:: Apple Iphone XS
:: Apple Iphone 6s

Re: iPhone 6s

Post od blackwhite »

iLuka,znam gledao sam to postavljanje..ali moze to dosta jednostavnije..da upravu si ,pomesao sam fluidnost i jednostavnost ,tacno je ...
A koda updatea za telefon,jel isto kao i na androidu,stigne i na tel obavestenje ,ti preuzmes i instaliras,ili opet mora procedura ?

novak
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 04. Jan 2009. 06:09

Post od novak »

Nema nikakve posebne procedure. Dobijes obavijest u vidu bedza, ides u settings, nadjes update i kliknes.
Kod iOS update je istog momenta za sve iP koji ga podrzavaju.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

Jednom godisnje istog dana svi na svetu i svi modeli (bar 4,5 zadnjih) dobijaju veliki update (iOS6,7,8) a vise puta tokom godine, opet svi modeli i svi korisnici dobijaju manje update-ove...

gruja1595
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 03. Feb 2016. 06:45

iPhone 6s

Post od gruja1595 »

Dzaba nosis iphone ako ti nije default zvuk :)
Zato i nema potrebe menjati melodiju :D

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

Ja na svojim telefonima ne menjam nista... Ponekad raspored ikonica i wallpaper ali bas retko...

vla-do
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Nov 2008. 02:06

Post od vla-do »

iLuka napisao: postavljanje melodije traje par sekundi, prosto koliko treba kompjuteru da odradi svoje... ubacis i galeriju itunes-a uradis sync sa telefonom i to je to...
Mislim da si ipak "malo" preterao sa vremenom za postavljanje melodije...
Trebaš je skratiti na kompu ili telefonu, ubaciti u degenTunes, pa tek onda prikačiti telefon i sinhronizovati ga. A ako si kojim slučajem ostavio melodiju dužu od 30s, on je više ne vidi kao ton i neće da je postavi. Ajmo sve iz početka, samo do 30s trajanja. [emoji52]

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Skines aplikaciju Zedge ili Audiko, nađeš šta želiš i klikneš Save. Melodija postavljena i staviš je za podrazumevanu. Najduže takve naći melodiju.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

Ja sve odradim on line, i samo povezem itunes add to library i cao...

dovla85
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 19. Nov 2014. 16:05
:: galaxy s4 i9506
:: nokia e72

Post od dovla85 »

Pozz drugari, isao sam juce u istyle da reklamiram telefon. (fleka na ekranu koja je vidljiva samo ne beloj pozadini)
primili su ga bez problema, cak mi nista od papirologije nisu trazili, ni ugovor nistaaa :)
Javice mi u ponedeljak kada mogu da dodjem po nov telefon, jako ljubazno osoblje samo reci hvale :)
Moja sestra ima iphone 6 sa mts-a i ima jedan mrtav pixel na ekranu, pokazao sam im i njen telefon i rekli su da je tolerancija apple-a na mrtve pixele 0 i da moze i ona da ga zameni za nov.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

Brate rodjeni, da li je moguce? Stvarno su (apple, ne ovi nasi lopovi) genijalci :) vrhunski brend, vrhunska podrska...

dovla85
Novajlija
Novajlija

Post od dovla85 »

Buraz, ja sam jos uvek pod utiskom :) Kupili su me za ceo zivot.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

Pazi, ja sam znao za to ali nikad nisam imao potrebe da to isprobam uzivo :) samo sam slusao o tome... Evo, ti si vec 3.-4. sa istim iskustvom :)
Da ne pominjem jednog ovde kome je apple zamenio dva puta za nov i jos su mu i doplatili uz "izvini" :lol:

dovla85
Novajlija
Novajlija

Post od dovla85 »

Da nije bilo vas ja ne bih ni odneo telefon :) mislio sam sitno je to nije nikakav kvar. Oni se ljudi zgranuli kad su videli, jos ja u fazonu da li moze to da se popravi, kaze onaj momak koji radi druze to se ne popravlja, dobices nov telefon :D
A, pazi ovo, moj drug je skoro uzeo na pretplatu neki htc nize klase i posle mesec dana mu crkne ploca, oni su ladno menjali plocu na tom telefonu i poslali mu ga posle mesec dana, a telefon fazon 100 eura nov :)

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

Naravno. U Srbiji se pare ne vracaju, samo gledaju svoje dupe :) crkne ti posle 5 dana aparat - oni ga nose u servis i prckaju po njemu iako jo nov?!?

marko 0401
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 13. Sep 2006. 11:04
:: Z2

Post od marko 0401 »

iLuka napisao:
postavljanje melodije traje par sekundi, prosto koliko treba kompjuteru da odradi svoje... ubacis i galeriju itunes-a uradis sync sa telefonom i to je to...
Moras na komp da ga kacis da bi promjenio melodiju? [emoji15] [emoji33]
Zato svima iphone zvoni isto... Sad mi je jasno...
vla-do napisao: Mislim da si ipak "malo" preterao sa vremenom za postavljanje melodije...
Trebaš je skratiti na kompu ili telefonu, ubaciti u degenTunes, pa tek onda prikačiti telefon i sinhronizovati ga. A ako si kojim slučajem ostavio melodiju dužu od 30s, on je više ne vidi kao ton i neće da je postavi.
I jos jednom [emoji33]

Pa nije čudo što je iOS toliko fluidan kad nema neke osnovne/najjednostavnije radnje.
Onda mora raditi fluidno, nema sta da brljavi... (ajde sad iphone-ovci, udrite po meni) [emoji1] [emoji6]

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

:wink: nece niko udarati po tebi, samo ne siri pricu ovde ne vezano za ovu temu ili jednostavno promenis temu u kojoj pises shodno svojim interesovanjima i to je to :wink:

da bi se postavila melodija, moras da je nadjes na netu, on line iz mp3 prebacis u m4r i onda ubacis u svoj itunes...
ne mora da bude kraca od 30 sekundi, proverio sam vise puta i moze ista da bude za zvono telefona i za sms - istovremeno...

vla-do
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vla-do »

marko 0401 napisao:Moras na komp da ga kacis da bi promjenio melodiju?
Ne da bi promenio, već smanjio (eventualno konvertovao) na dižinu do 30s. Dakle, ti smanjiš 15 pesama na kompijuteru, a jednom povežeš telefon i prebaciš sve odjednom na telefon. Posle možeš melodije menjati na samom telefonu. [emoji6]

Za ono "zato svaki iPhone zvoni isto" se donekle slažem. [emoji3]

iLuka napisao:ne mora da bude kraca od 30 sekundi
Na koji način možeš da postaviš melodiju dužu od 30s za zvono? Meni je neki program nudio da postavim melodiju od "čak" 40s, ali, naravno, da platim... [emoji34] Hajde ti meni reci kako besplatno da postavim dužu melodiju? [emoji846]

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

vla-do, istu pesmu koju sam postavio za zvono sam postavio i kao text tone... kad stigne poruka ja ne cekam da prodje pesma do kraja jer otvorim odmah, moguce da bi posle 30te sekunde pocela ispocetka...
kako ubacujes bilo sta i svoj telefon?

vla-do
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vla-do »

Nije pitanje da li mogu da postavim istu melodiju i za zvono i za sms, već kako da postavim za zvono melodiju dužu od 30s?

Nažalost, sve ubacujem preko retardTunes-a...

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

Brate, ja sam ubacio celu pesmu, traje 5 minuta, preko on line programa sam je konvertovao u m4r i preko itunes-a ubacio u telefon...
Tih 30sec ogranicenja sam imao samo preko itools-a nekada ali ga odavno ne koristim...

Odgovori