Jeste, nove generacije su mekane, ali kad dođemo na Mobilni Svet, ti si tu da nas očeličiš.Green napisao:I pre mene su mnogi "prozivali" Apple korisnike, pa nikom nista. Nego, forum je postao premekan, a sve u skladu s danasnjim modernim trendovima o zastiti raznoraznih ljudskih prava i slicnih budalastina. Zbog toga sam ja "udarna igla".![]()

Možda da staviš Klint Istvuda na avatar, ili da ti admini zalepe tako neki čin.

goran_mias napisao: Gde je Android jos uvek iza iOS su Aplikacije, tacnije velik broj aplikacija je kvalitetnije uradjeno za iOS platformu i njihovo koriscenje na iOS platformi je za mene mnogo bolje korisnicko iskustvo u odnosu na njihovo koriscenje na Andorid platformi, meni se cini kao da developeri vise radnih sati ulazu u razvoj aplikacija za iOS.
Ovo sam i ja pokušavao da kažem sve vreme. Aplikacije su lepše urađene.znemanja napisao:Osim sa prvim dela posta, sa drugim delom se slažem. Primetio sam da su app na iOS vizielno dopadljivije, "utegnutije" u odnosu na istu app na Androidu. Ekosistem je uvek bio i ostao svetla tačka Apple i nešto što korisnici iOS jako vole. App za iOS su odlične, vizuelno dobro urađene i dosta kvalitetne. Mislim da je i kontrola app na App store-u nesto kompleksnija nego na Play store-u.
Ali za naše tržište ipak situacija nije baš toliko sjajna. Dok to za estetiku stoji, i za kvalitet aplikacija generalno, ipak kod nas dominira Android, i kad se kod nas neka aplikacija pojavi, prvo se za Android pojavi. Ako je to nekome i bitno... Mislim na one aplikacije tipa kao za taksi. Naravno, uradiće brzo i za iOS aplikaciju, ali ipak. Po dostupnosti različitih aplikacija Android je kod nas u blagoj prednosti po onome što sam video. I to što bi Apple trebao napokon da napravi App Store za naše tržište...
Mislim da je to dobra reč, i da svi imaju zapravo ekosistem, pitanje je samo koliko bogat ili koliko kompletan.Green napisao:E ajde samo izbacite to "ekosistem" iz recnika.
Svi ostali su operativni sistemi, a kod Apple-a je to "ekosistem". Da nije mozda stvoren prirodnim putem?