Ne mogu da verujem da cu i ja izneti misljenje koje je "teorija zavere", ali stvarno ne verujem da kuca poput Applea moze da napravi takav propust kakav je ovaj sa antenama. Pre ce biti da je to neka sitnica koja se javila usput i prevazidjena je, pa su je ostavili u production modelu, cisto da bi generisali veci mindshare, jer je svaki marketing dobar, narocito kad je besplatan. Ako se ne pojavi resenje za mesec-dva najkasnije, onda oni stvarno treba da menjaju ime u Ape-lle ili da naprave cistku medju hardware designerima i testerima.
Inace, za sve one koji misle da to i nije neki propust, ocigledno su propustili vic od pre tridesetak godina:
Dolazi lik kod snajdera koga bije dobar glas da proba odelo koje je narucio. Oblaci ga i vidi da nesto nije u redu.
"Izvinite, mislim da je desni rukav duzi..."
"Nema problema, samo savijte ruku u laktu i drzite desno rame podignuto"
"OK, ali zateze me i u ledjima."
"Samo se vi malo izvijte unazad i problem resen."
"A i leva nogavica je duza?"
"Da, ali ako malo izbacite levi kuk i savijete malkice desnu nogu bice bas taman!"
Tako kupac izlazi zadovoljan sto je dobio odelo od najboljeg snajdera u gradu, naravno prateci uputstva koja mu je ovaj dao. Gledaju ga dva (politicki nekorektna) coveka koja prolaze pored radnje:
"Jao, vidi ovog debila kako hoda

"
"Ma vidim, al' vidi sto mu je majstor sasio dobro odelo!"