iPhone 6 Plus
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Re: iPhone 6 Plus
Ako ne 6s, ostajem na 5s dok ne izadje 7, realno 

There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
Biće sigurno uporednih testova kamere iPone 6/6+ sa ostalim konkurentskim uređajima, samo šta to vredi ako ih pristrasnoAdams napisao:....No, vreme ce pokazati, veruje da ce biti dosta poredjenja na netu.
posmatrš. Bilo je toga i do sada, evo pogledaj neke linkove gde se tvoj omiljeni 1020 poredi sa nekim rivalima.....
Nexus 5 vs. Nokia Lumia 1020 vs. Samsung Galaxy Note 3 vs. Apple iPhone 5S (Camera Comparison)
http://www.mobileburn.com/22253/review/ ... -5s-camera
Galaxy S5 vs Nokia Lumia 1020 (Camera Comparison)
http://pureviewclub.com/2014/21992
http://www.youtube.com/watch?v=ijxVRjoALCs
Nokia Lumia 1020 vs Samsung Galaxy S4 (Camera Comparison)
http://www.technobuffalo.com/2013/07/26 ... omparison/
1808, prvi komentar ovog poredjenja 1020 v S4:
,,I don't get shots look as crap as those posted here in a 1020, even on a 920. "
Svako moze da fingira rezultate kako mu odgovara. Ipak ja sam video uzivo u radu mnoge od ovih telefona, recimo direktno sam poredio Note 3 i moju 1520, ima slika u Kaficu na temi o slikama i lepo sam napisao da je Note 3 odradio mnogo bolji posao nego 1520, ali opet bi ga 808PW oduvala, NE zato sto sam pristrasan vec zato sto sam se UVERIO u rezultate.
P.S. Sad ja mogu da nabacam sto linkova koji pokazuju kako 1020 i 808 razbijaju ostale i sta cemo onda, ko je lagao?
Necu vise da idem u off, nema smisla dalje diskutovati jer sam pristrasan....
,,I don't get shots look as crap as those posted here in a 1020, even on a 920. "
Svako moze da fingira rezultate kako mu odgovara. Ipak ja sam video uzivo u radu mnoge od ovih telefona, recimo direktno sam poredio Note 3 i moju 1520, ima slika u Kaficu na temi o slikama i lepo sam napisao da je Note 3 odradio mnogo bolji posao nego 1520, ali opet bi ga 808PW oduvala, NE zato sto sam pristrasan vec zato sto sam se UVERIO u rezultate.
P.S. Sad ja mogu da nabacam sto linkova koji pokazuju kako 1020 i 808 razbijaju ostale i sta cemo onda, ko je lagao?
Necu vise da idem u off, nema smisla dalje diskutovati jer sam pristrasan....
Nokia Lumia 1520
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Ne sviđa mi se ovo savijanje. Jeste da necu telefon da savijam, ali već me ovo odbija.
Što se tiče kamera, nokia 808 je no 1. Ko misli suprotno, može izići na megdan da me demantuje, slike u istim uslovima fotkamo i postavimo ovde.
Što se tiče kamera, nokia 808 je no 1. Ko misli suprotno, može izići na megdan da me demantuje, slike u istim uslovima fotkamo i postavimo ovde.
- 1808
- Expert
Evo ovi sa DxOMark sajta misle suprotno, pa ih pozovi na megdan kad već hoćeš.Baraba napisao:....Što se tiče kamera, nokia 808 je no 1. Ko misli suprotno, može izići na megdan da me demantuje,....
Pojavio se i prvi uporedni test, evo kako to izgleda.....
iPhone 6/6 Plus vs Samsung Galaxy S5 - Camera Test Comparison
http://www.youtube.com/watch?v=rNAHv-E1HWU#t=614
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
opaaaaa 
vrlo vrlo moguce... onako, na kvarno
konacno neke lepe vesti iz mts-a

vrlo vrlo moguce... onako, na kvarno

konacno neke lepe vesti iz mts-a

- Baraba
1808, mislim na vas ovde na forumu. A oni ako su raspoloženi da skoknu do Srb rado ću im izaći u susret za test.
- iKe
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
Nemam razloga da sumnjam u rezultate ovih testova. Nisam baš ni gledao detaljno sta i kako testiraju. Meni je samo neverovatno da Apple sa starim Sony 1/3.06, 4:3 senzorom može da da bolje rezultate od Sony Z3 sa 1/2.3, 16:9 senzorom. Pre verujem da Sony neće do kraja da iskoristi mogućnosti nove optike i senzora da ne bi ugrozio svoje digitalne kamere. Ako nastave sa ovakvom politikom uskoro neće imati čega da se plaše, obzirom na trenutno finansijsko stanje.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
Ajd jos jednom da napisem nesto o testovima specijalizovanih sajtova. Sad sam malo bolje pogledao kako rade rangiranje.
Prate 7 parametara, daju ocenu od 0 do 100, saberu i prave aritmetcku sredinu, iako po meni nije svaki od ovih parametara jednake vaznosti, recimo, ne bi trebalo da budu iste jacine 80 poena za boju i 80 poena za sum.
No nebitno, to je sto se tice ragiranja, ono sto govori o (ne)pristrasnosti ovog sajta je recimo da za blic, Lumia 1020 dobija 79 poena sa sve xenon i LED blicom, a Sony Xperia Z2 85 poena.... Da ne navodim dalje, svaka cast, ubedise me...
Prate 7 parametara, daju ocenu od 0 do 100, saberu i prave aritmetcku sredinu, iako po meni nije svaki od ovih parametara jednake vaznosti, recimo, ne bi trebalo da budu iste jacine 80 poena za boju i 80 poena za sum.
No nebitno, to je sto se tice ragiranja, ono sto govori o (ne)pristrasnosti ovog sajta je recimo da za blic, Lumia 1020 dobija 79 poena sa sve xenon i LED blicom, a Sony Xperia Z2 85 poena.... Da ne navodim dalje, svaka cast, ubedise me...

Nokia Lumia 1520
- 1808
- Expert
Dobro, možda se neko i prijavi. Meni su dovoljni ovi stručni prikazi, koje onda još malo sam uporedim sa fotografijama koje su već okačene na net-u.Baraba napisao:1808, mislim na vas ovde na forumu.
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Kako se ne boji da će iseći prste ovaj što savija note i iPhone?! 

- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Šta se to dešava sa Apple , savijanje 6plus - brljave sa softverom... ???

16 godina na forumu MOBILNISVET
video sam juce to na netu... desava se svakom, cudno je samo to sto je kod apple-a to bas retkost pa izazove vecu buru nego npr kog LG...
mene nista ne cudi, tako je bilo i sa ios7 kad se pojavio, posle je sve ispeglano.
kao da su kasnili sa oba modela i novim iOS8 pa su se iskrale neke sitnice koje kvare ceo ugodjaj
))
mene nista ne cudi, tako je bilo i sa ios7 kad se pojavio, posle je sve ispeglano.
kao da su kasnili sa oba modela i novim iOS8 pa su se iskrale neke sitnice koje kvare ceo ugodjaj

Hahahahahaa dobra je
jbga zasluzeno ih zezaju. 

- Baraba
A, nisam to očekivao od apple. Košta lovu da se ovo cimanje izbegne. Kao da su posrnuli posle Steve.
- 1808
- Expert
Neverovatno kako su se s*ebali, a konkurencija svesrdno pomaže u medijskoj promociji svih tih propusta.
Ajde ovo sa softverom će uskoro i popraviti, ali ono savijanje.....
Kad se sve sabere, od kupovine
će odustati bar 10-15% potencijalnih kupaca (možda i nešto više), što je zaista ozbiljna količina uređaja i
vrlo velika cifra ($) na globalnom nivou.
Ajde ovo sa softverom će uskoro i popraviti, ali ono savijanje.....

će odustati bar 10-15% potencijalnih kupaca (možda i nešto više), što je zaista ozbiljna količina uređaja i
vrlo velika cifra ($) na globalnom nivou.