iPhone 5S
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
- AcaVrsac
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 23. Apr 2015. 22:50
- :: Iphone 5S
- :: Huawei P9
Re: iPhone 5S
Poslao sam ti PM. Pa kad budes mogao i imao vremena javi se.
Ono si sto radis,ne sto govoris da jesi...
- AcaVrsac
- Neredovni učesnik
U telefonu mi pise za GB Kapacitet 11.9 a kad privezem tel za komp tamo pise 14,7. Od koliko ja sad imam gb-a iphone. Znam da sam glup,i znam da je bila greska kad sam uzeo iphone samo zato sto ne znam da baratam njime. Jbg
Jbt koja je ovo kršina od telefona.
Svi se kače na ruter, samo iPhone neće.
Miodrage, kakav bre channel 6, zemlja hungary i ostale gluposti.
Ako ga ložiš, to je drugo.
Svi se kače na ruter, samo iPhone neće.
Miodrage, kakav bre channel 6, zemlja hungary i ostale gluposti.
Ako ga ložiš, to je drugo.
- AcaVrsac
- Neredovni učesnik
I ti imas istih problema sa kacenjem na wi fi? Ma na brdo foruma pise da jabuka trazi posebna podesavanja za wi fi.
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 06. Feb 2013. 16:26
- :: Apple Iphone XS
- :: Apple Iphone 6s
Braco,kakav posebna podesavnja ? moj se bre kaci svuda i na svaki wifi bez problema. .. .
- AcaVrsac
- Neredovni učesnik
Pisao sam vec o problemu,pogledaj nazad. ne znam zasto se nekad nakaci nekad nece.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Ja ne ložim nikoga, iPhone sam imao pre nego su neko ovde znali da pišu. Znam šta sam ja sve imao od problema.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- AcaVrsac
- Neredovni učesnik
Miodrage,odneo sam tel u servis. KAzu da do sada nisu imali ovakav slucaj. Da dodjem sutra da ga otvore i pogledaju antene. Nece da se prikaci ni na jedan wi fi,ne samo moj. Tj nakaci se kad si na metar od njega,cim se odaljis nestane signal. Tj wi fi znak stoji gore,nakacen je,ali nema konekciju,sto je jako cudno.
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Hmmm, interesantno zaista. Masa mislim da je WiFi chip pred crkavanjem.
- AcaVrsac
- Neredovni učesnik
A jbg onda sam pravi baksuz. Pre par god kad sam uzeo 4s crkao mi wi fi,tj otisla antena. 45 e mi naplatili drugu da stave,ako i sad bude isti problem onda do ...
Miodrage, to što si ti imao problema sa WiFi na iPhone i podešavao channel 6, zemlja hungary i ostale gluposti, ne znači da treba da se podešavaju takve gluposti.
Uključiš WiFi i konektuješ se. Tako je radilo na svim telefonima koje sam imao.
Aco, možda mu je pozlaćena antena, pa zato košta puno.
Nemoj da te lože bre. Kako da crkne antena?
Ili ti ložiš nas?
Uključiš WiFi i konektuješ se. Tako je radilo na svim telefonima koje sam imao.
Aco, možda mu je pozlaćena antena, pa zato košta puno.
Nemoj da te lože bre. Kako da crkne antena?
Ili ti ložiš nas?
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Siki069, da li pišeš da bi pisao ili pišeš da bi nešto korisno napisao?
Na iPhone može da bude problem antena, ali može i čip. Isto tako neki telefoni hoće, a neki prostor neće da se nakače na određene rutere. Ne znam od čega to zavisi i nisam se udubljivao u tu tematiku jer nisam imao takvih problema, ali to ne znači da ih drugi nisu imali ili da je nešto "đubre" ako ima neki problem. Molim te da se uzdržiš od takvih komentara.
Sent from my SM-G935F
Na iPhone može da bude problem antena, ali može i čip. Isto tako neki telefoni hoće, a neki prostor neće da se nakače na određene rutere. Ne znam od čega to zavisi i nisam se udubljivao u tu tematiku jer nisam imao takvih problema, ali to ne znači da ih drugi nisu imali ili da je nešto "đubre" ako ima neki problem. Molim te da se uzdržiš od takvih komentara.
Sent from my SM-G935F
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Siki, te gluposti sam ja našao na netu, a koje su postavili drugi korisnici iPhone uređaja, dok ti još nisi znao ni kako se to piše, a kamoli šta predstavlja. Ako nešto ne znaš vidi sa nekim ko zna. Dovoljno vremena sam proveo s iOS uređajima da mogu najveći broj problema da rešim
- AcaVrsac
- Neredovni učesnik
siki,nikog ja ne lozim. Dali su mi staru natenu koju sus kinuli,a stavili novu i tel je radio. Tj wi fi.
- AcaVrsac
- Neredovni učesnik
miodrage,imas poruku.
Vaša poruka sadrži 57 karaktera. Minimalni broj karaktera koji morate uneti je 60.
Vaša poruka sadrži 57 karaktera. Minimalni broj karaktera koji morate uneti je 60.
- vlade93
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 02. Maj 2014. 13:42
- :: LG G1, LG G2.. IP 5S
- :: Sony ericsson k800i
Ljudi, ako moze pomoc oko nekih informacija vezanih za 5s, razmisljam da ga uzmem, ima neko snizenje u mts-u pa deluje primamljivo..
Presao bih sa G2, naime, zanima me baterija, koliko je to lose? Znam da je losija od G2, ali koliko, jel to toliko lose da je katastrofa ili prosto je baterija ok ali nista specijalno..
Citao sam zadnjih par stranica, pa me zanima koliko je uopste pametno kupiti 5s koji je star sad vec 3 godine?! Da li bi mogao bar godinu dana jos biti miran sa njim sto se tice podrske?!
Ja ga cackao pre neki dan u telenoru ono sve leti.. Ali to je sad, kako ce biti sutra ja ne znam..
Znam da prelaskom sa G2 gubim veliki ekran i bateriju. Dobijam kameru, drugaciji OS, i po meni najlepse kuciste telefona koje sam ja ikad video, naravno pricam sa space gray..
Hvala unapred na pomoci..
Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока
Presao bih sa G2, naime, zanima me baterija, koliko je to lose? Znam da je losija od G2, ali koliko, jel to toliko lose da je katastrofa ili prosto je baterija ok ali nista specijalno..
Citao sam zadnjih par stranica, pa me zanima koliko je uopste pametno kupiti 5s koji je star sad vec 3 godine?! Da li bi mogao bar godinu dana jos biti miran sa njim sto se tice podrske?!
Ja ga cackao pre neki dan u telenoru ono sve leti.. Ali to je sad, kako ce biti sutra ja ne znam..
Znam da prelaskom sa G2 gubim veliki ekran i bateriju. Dobijam kameru, drugaciji OS, i po meni najlepse kuciste telefona koje sam ja ikad video, naravno pricam sa space gray..
Hvala unapred na pomoci..
- Azimuth
- Moderator
Pa ako imaš prilike i mogućnosti onda je mnogo bolja opcija SE. 5S nije loš, ali je poprilično mator model. Ima će podršku sigurno još godinu dana i sve će na njemu raditi (osim u delu gde nema hardver za to tipa force touch i sl.). Baterija jeste loša, tu ne dozvoli da te eko slaže. Ja sam mozda imao faleričan primerak pa sam ga punio 3 puta dnevno, ali oni koji se kunu u njega ga pune dva puta. Jednom dnevno ga puniš samo ako ćeš ga koristiti za najosnovnije i bez interneta, znači sms i poziv. Sve drugo lojede bateriju.
Slažem se za kućište, možda nije najlepše ali svakako da ima neki "šmek".
Sent from my SM-G935F
Slažem se za kućište, možda nije najlepše ali svakako da ima neki "šmek".
Sent from my SM-G935F
- vlade93
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 02. Maj 2014. 13:42
- :: LG G1, LG G2.. IP 5S
- :: Sony ericsson k800i
Nazalost nemam mogucnosti za SE, znam da je on upakovan 6s u kuciste 5s i da je baterija vrhunska, ali nazalost nista od toga..
Jel moze i dan danas da se kaze da je kamera na 5s dobra, ja sto sam gledao slike svih ovih godina sa 5s sam zadovoljan, mnogo je to bolje od G2..
Ne znam, spreman sam mozda i na rizik, kad kazem rizik pricam za bateriju i ekran, jer ce mi prijati promena OS-a, tj rad sam da probam, a i zbog te njegove spoljasnje lepote sam spreman se necega odreci..
Jel moze i dan danas da se kaze da je kamera na 5s dobra, ja sto sam gledao slike svih ovih godina sa 5s sam zadovoljan, mnogo je to bolje od G2..
Ne znam, spreman sam mozda i na rizik, kad kazem rizik pricam za bateriju i ekran, jer ce mi prijati promena OS-a, tj rad sam da probam, a i zbog te njegove spoljasnje lepote sam spreman se necega odreci..
- Azimuth
- Moderator
Kamera je dobra, pričamo o stock kameri i automatskim podešavanjima. Imaš kod mene na Flickr nalogu one slike iz zoo vrta na Paliću, to je slikano sa 5s i na automatici.
Ako ti je prihvatljivo 4" onda ok, baterija je ispod proseka, a performanse iznad proseka. Displej je čitljiv na direktnom suncu, senzor otiska radi odlično, zvuk u slušalicama odličan...jedino da nesrećna baterija i mala dijagonala.
Sent from my SM-G935F
Ako ti je prihvatljivo 4" onda ok, baterija je ispod proseka, a performanse iznad proseka. Displej je čitljiv na direktnom suncu, senzor otiska radi odlično, zvuk u slušalicama odličan...jedino da nesrećna baterija i mala dijagonala.
Sent from my SM-G935F