iPhone 6
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
- dachakragujevac80
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
- :: Iphone 11 pro
Re: iPhone 6
Prosto ne verujem da tako nesto moze da se desi u ovoj nasoj zemlji! Ako se i to podrazumeva,(mislio sam da ce da vazi samo za odredjena podneblja),onda svaka cast apple-u!!!
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Pa da se pita samo mts onda bi bilo kao što je slučaj sa drugim telefonima, ali na sreću Apple određuje uslove 

- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
Jeси ли ти сигуран да ће то тако да иде??? Поготово ако се телекоњ прода у наредних годину и кусур...
ex ivan87
- Azimuth
- Moderator
Krajem februara ili pocetkom marta odoh u Budimpestu pa eventualno mogu da ga savijem, odnesem u mts da reklamiram i ako ne priznaju onda u Budimpestu u Apple store da ga zamenim
Salu na stranu, morali bi da uvaze jer novi vlasnik (ukoliko prodaju telekom) preuzima na sebe i sve obaveze prethodnika

Salu na stranu, morali bi da uvaze jer novi vlasnik (ukoliko prodaju telekom) preuzima na sebe i sve obaveze prethodnika

- dachakragujevac80
- Expert
Jel normalno ovo kod iphona,a to sam primetio i kod mog kolege na njegovom 4s,da kada pritisneš zeleno dugme za javljanje na poziv,prođe gotovo sekunda,ili čak i dve pa se tek onda aktivira za razgovor!?
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
Није нормално, али је поента у томе да се телефон полако примакне увету тако да би сви око тебе имали довољно времена да виде шта имаш. Још кад је златне боје...
ex ivan87
- Azimuth
- Moderator
^ Hahahahahahahaha
Dačo, ugasio si, ima da ti mast vadimo dok ne uzmeš drugu boju ili ga barem spakuješ da se ne vidi da je zlatni
Dačo, ugasio si, ima da ti mast vadimo dok ne uzmeš drugu boju ili ga barem spakuješ da se ne vidi da je zlatni

- Ceftriaxone
- Mobil manijak
Само да ми је да видим то паковање да се не види златна боја
Како ли ће то да изведе!!
Мој најбољи друг има златни 5ѕ и сваки пут га терам да телефон не држи на столу у мом присуству

Мој најбољи друг има златни 5ѕ и сваки пут га терам да телефон не држи на столу у мом присуству

ex ivan87
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Zlatni je naj sexy. Ne znate vi jos.
dachakragujevac80 napisao:Jel normalno ovo kod iphona,a to sam primetio i kod mog kolege na njegovom 4s,da kada pritisneš zeleno dugme za javljanje na poziv,prođe gotovo sekunda,ili čak i dve pa se tek onda aktivira za razgovor!?
4s je stvarno prelep i odlican telefon ali za iOS 8 je star... To je vec jasno, minimum je trenutno 5s... Ip5 radi ok ali ima naznaka da stucne ponekad...
- Azimuth
- Moderator
Hahahaha
Ma ima onih dbrand folija, nalepe se i ne bi trebalo da se vide leđa uopšte, pa sve to onda u neki speck, spigen, uag ili šta već što pokriva ceo telefon
Šta znam, ja ne volim tu boju, čak mi je i beli 5s kopao oči kad god bih ga izvadio iz džepa. Nekako mi je crna najzahvalnija, barem meni. No dobro, ukusi se razlikuju 
Ma ima onih dbrand folija, nalepe se i ne bi trebalo da se vide leđa uopšte, pa sve to onda u neki speck, spigen, uag ili šta već što pokriva ceo telefon

Crni je za muskarcine a srebrni i zlatni za nas "nedefinisane"...
Ima takvih varijanti raznih omota, meni su nudili spajdermena!

Ima takvih varijanti raznih omota, meni su nudili spajdermena!

- Ceftriaxone
- Mobil manijak
Ja сам носио бели 5ѕ само зато што нисам успео наћи црни. Али је зато сад мојој девојци легао ко будали шамар 
А златни никако, ма нема шансе.

А златни никако, ма нема шансе.
ex ivan87
- dachakragujevac80
- Expert
Vi momci uopšte niste u trendu,fuuuuj!
Sad idem na za inat da kupim mini maus masku sa sve onim strčećim ušima!!!

Sad idem na za inat da kupim mini maus masku sa sve onim strčećim ušima!!!

- Ceftriaxone
- Mobil manijak
Значи да чекамо на неком од слиних портала да осване твоја слика 
Или ће се јавити Јоца Самсунг као добровољац да те услика и окачи нам овде слику.

Или ће се јавити Јоца Самсунг као добровољац да те услика и окачи нам овде слику.
ex ivan87
- dachakragujevac80
- Expert
hehehehehehe
baš sad gledam slike sve tri verzije šestice,i dalje mislim da nisam pogrešio što sam uzeo ovu kombinaciju boja,eventualno možda srebrni,crno-sivi mi se uopšte ne sviđa,nekako mi ne ide crna boja uz iphone!

baš sad gledam slike sve tri verzije šestice,i dalje mislim da nisam pogrešio što sam uzeo ovu kombinaciju boja,eventualno možda srebrni,crno-sivi mi se uopšte ne sviđa,nekako mi ne ide crna boja uz iphone!

- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Re: Одг: iPhone 6
Zašto ja? Pretpostavljam da si mislio zato što smo sugrađani?Ceftriaxone napisao:Значи да чекамо на неком од слиних портала да осване твоја слика

- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Može, zašto da ne, vrlo rado.