iPhone 5S

iPhone (1st, 3G/S, 4/4S, 5/5C/5S, 6/6+)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
iOS
Odgovori
znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Re: iPhone 5S

Post od znemanja »

Nemoj ni u mts, samo ćeš bezveze ostati nedelju dana i više bez telefona. Kada budeš bio u BG-u svrati do iStyle-a, odnesi telefon i objasni u čemu je problem, obučeni su za to i oni će znati u čemu je problem.

Sent from my Galaxy S7 using Tapatalk
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

vlade93
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 02. Maj 2014. 13:42
:: LG G1, LG G2.. IP 5S
:: Sony ericsson k800i

Post od vlade93 »

Necu u najavi skoro ici za BG, ali ne mogu ni da nosim u mts ovih dana jer mi treba telefon.. E sad za kasnije cu videti..
Ali ne bih rekao da je ovo normalno..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ledjo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 05. Feb 2014. 15:03
:: G2

Post od Ledjo »

Ako se dobro secam, iz kg-a si? Ima servis koji prodaje iPhonove polovne, imaju celu policu telefona. U centru Kg-a, ispod Cherry-a, negde preko puta Cokolade. Idi pitaj coveka sta misli, pa ako je nesto, onda ga nosi u pravi servis

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Nemoj paničiti niti se nervirati. Problem sa home tasterom je boljka koja se provlači godinama. Prosto nekome krene da škljoca, drugom imaš osećaj kao da nešto melje ili mr i ispod tastera, nekom bude previše mekan, nekom kao da je taster jedan balončić... ali svi rade. Eventualno što možeš jeste da probaš da ga očistiš. Ako nisi siguran, onda bolje u servisu da to radiš kad budeš u BG, a ako hoćeš da se igraš onda uzmeš štapiće za uši, malo alkohola i polako stisneš dugme pa u krug vrtiš. Nemoj da štapić bude previše natopljen, već samo ovlaš, da ne napraviš još veću štetu a imaš garanciju.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

vlade93
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od vlade93 »

Ledjo, Nisam iz KG-a ali kao d jesam.. Nesto nemam nekog poverenja u onu radnju, uglavnom su mi bili sve nesto s brda-s dola..
Pre bih pitao, ako bih vec pitao u onoj mobile zoni iznad zelengore sa desne strane..

Azimuth, A fora sto je sad dugme, posle prospavanje noci, mnogo prijatnije, i vec posle par desetina pritiskanja ce se vratiti onaj tup i glasan zvuk.. I juce je tako. Sinoc je bilo npr bas bas neprijatno.. Cak je sestra koji je duduk za ovakve stvari primetila da joj je nesto cudno..
To sam video po youtube-u, ima masa klipova.. Smeo bih ali ne bih mnogo natapao alkoholom, tj ne bih smeo, pa je pitanje koliko bi pomoglo ali nista me ne kosta da probam..
Jel bas mora onaj 91% alkohol ili moze i rakija npr?

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Nemoj rakiju zbog šećera, napravićeš još veći problem.
Ovo sto sam ti napisao je ono što su radili ljudi i što im je pomoglo, ali prva opcija uvek treba da ti bude ovlašćeni servis jer se to čišćenje ne naplaćuje i traje cela 2 minuta. Ja bih te savetovao da koristiš normalno telefon, a prvom prilikom kad budeš u BG da odeš u iStyle ili Macolu da ti to očiste.

vlade93
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od vlade93 »

U redu, koristicu ovako.. Ako se nesto ne daj boze jos vise iskundaci imam mts ovde i reklamiracu.. Ako pre toga ne odem u BG naravno..
Hvala na savetima!

siki069
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 22. Sep 2010. 20:48

Post od siki069 »

To sa dugmetom je mehaničko oštećenje (kvar) i ne podleže garanciji.

Alsap
Banned
Pridružio se: Sub, 24. Maj 2014. 12:05
:: iphone 6S

Post od Alsap »

Covek iz istyla kaze da podleze, verovatno ti znas bolje od njega.

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Tako je, dugme podleže garanciji. Ali postoji začkoljica, podleže garanciji kad crkne i ako telefon nije popravljan u servisu koji nije ovlašćen tj autorizovan, medjutim ovo kad se čuje drugačije je "kozmetički" kvar i tu samo malo obrišu ukoliko ima prljavštine. Ako je pak dugme crklo onda se u našim ovlašćenim tj autorizovanim servisima radi zamena telefona. Kako god da okreneš, popravke nema.

siki069
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 22. Sep 2010. 20:48

Post od siki069 »

U KG jedini dobar servis je MTV: http://www.mtvservis.com

Ovi iz MobilZone nose kod njih kada ne znaju da urade, a to je u 85% slučajeva.

Pošto dugme nije pokvareno (nego škripi-cvili) ne podleže garanciji.

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Nemoj da nosiš u servis koji nije autorizovan. Izgubićeš garanciju zbog gluposti.

vlade93
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od vlade93 »

Pitao sam coveka iz iStyle-a i rekao mi je da slobodno posaljem da ce videti. Ako je za ciscenje ocistice. Ako nesto nije u redu naravno popravice/zamenice.
Sledece nedelje cu poslati, da ne idem i ja za BG.

edge.edge
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 14. Jun 2013. 11:38
:: gnexus
:: samsung b7330

Post od edge.edge »

Azimuth napisao:Nemoj rakiju zbog šećera, napravićeš još veći problem.

Jel zezaš za šećer ili si ozbiljan?

vlade93
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od vlade93 »

Evo snimio sam klip cisto ako nekog zanima kako to izgleda.. Na 00:27 se manje cuje, tj ne dovoljno da G2 moze da snimi :) ali to kad se bas skoncentrisem i moram celim prstom da pritisnem polako..

https://www.youtube.com/watch?v=3v4_Ej5 ... e=youtu.be

TosaNS
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 19. Sep 2016. 16:36
:: Xiaomi Mi 9 lite
:: Huawei p10 lite

Post od TosaNS »

Pored wp koji koristim ćerka ima iphone 5s za mene potpuna nepoznanica ali imamo problem nisam siguran da li je to do poslednjeg apdejta ili je neki problem sa telefonom, obzirom da sam ga uzeo preko telekoma da reklamiram ukoliko je do telefona problem. Dešava se restart telefona bez razloga jednostavno se ugasi i upali?? Iskreno nisam očekivao ali dešava se Ios koji je instaliran je ovaj poslednji 10.1.1?

Da li neko ima sličan problem od aplikacija ima uobičajene koje koriste mladi :D snepčet, mesindžer, fb, instagram itd o igrica ima samo dve i to je to ... od 16gb ima slobodno 2 gb na internoj memoriji. Obrisao sam sve moguće fotografije i video klipove ali ništa se nije promenilo kada sam otišao u setigns da proverim zauzeće kod aplikacija u itunes ima oko 2 gb muzike oko 700mb snepčet i mesinger oko 500mb ... ali nisam sigurand a je to problem ...
Ukoliko ti se neki proizvod (ne)sviđa, podeli svoje mišljenje, ali ne pokušavaj da ubediš ostatak planete da živi u zabludi.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

Prvi put cujem sa to...
ne mislim da je do memorije mada moguce da neka aplikacija zeza...
probaj obrisi sve sto je instalirano pa vracaj jednu po jednu ili stari dobri restore preko itunes pa set as new i sve ispocetka vracajte...

knezevic76
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 06. Sep 2014. 13:35
Kontakt:

Post od knezevic76 »

Najbolje jedan reset, pa ako se nastavi problem onda na reklamaciju. Ne bih ja tu mnogo čačkao.

Sent from 640

TosaNS
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 19. Sep 2016. 16:36
:: Xiaomi Mi 9 lite
:: Huawei p10 lite

Post od TosaNS »

Ok vazi drugari isprobacu restart i ako se ponovo vrati restart znam sta mi je ciniti.
Ukoliko ti se neki proizvod (ne)sviđa, podeli svoje mišljenje, ali ne pokušavaj da ubediš ostatak planete da živi u zabludi.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Kada je telefon upaljen, probaj home i on/off taster da držiš oko 15tak sek. (dok se ne pojavi jabuka), pusti tastere i sačekaj da završi, ovo ne briše podatke.

Ako to me pomogne, uradi Restore preko PC. To briše sve, pre toga sačuvaj podatke.

Odgovori