iPhone 6
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
- djordjemalisic
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 19. Sep 2014. 20:46
- :: xXx
- Kontakt:
Re: iPhone 6
Kakva je situacija sa x(r) sim karticama i iphone 6(6+), da li mogu tako da se otkljucaju?
Evo i ja zvanicno da se javim da sam pozeleo da se vratim u staro jato velike jabuke i da trazim da kupim ip6 sa vip mreze jer tu
mrezu svakako i koristim tako da mi je u drugom planu da li je sim free ili je zakljucan na neku mrezu...
Nadam se da mi se Miodrage ne ljuti sto sam pozeleo da predjem sa lumie 930 na ajfon,al bitno je da nije android...
mrezu svakako i koristim tako da mi je u drugom planu da li je sim free ili je zakljucan na neku mrezu...

Nadam se da mi se Miodrage ne ljuti sto sam pozeleo da predjem sa lumie 930 na ajfon,al bitno je da nije android...

- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
Settings> Notification Center > Viber > Alert Style > SoundBaraba napisao:....Kako da ugasim zvuk na viberu kada šaljem poruku? Izludi me zvuk. Na androidu je imala opcija da se ugasi zvuk pri slanju.
Imaš takođe podešavanje u Viberu pod Notifications > Outgoing messages sounds, pa isključi ili uključi.
koji zvuk? ima smao onaj ''blup'' u samom trenutku kad ode poruka?Baraba napisao:Za VIP je prva tura bila SIM free, sada su zakjučani.
Što se tiče otključavanja, trenutno nije moguće nigde.
Kako da ugasim zvuk na viberu kada šaljem poruku? Izludi me zvuk. Na androidu je imala opcija da se ugasi zvuk pri slanju.
@sergius, dobrodosao u klub

vidi neko je pominjao, da ne citam sad sve, da ce imati sa VIP-a pa se dzorajte... on neka kupi za kes za njegovu mrezu ili sim free a ti uzmi taj

inace, u pravu si, bolje da pitas @miodrage-a nego da ospe po tebi paljbu kad shvati da ''si ga izdao''

- dachakragujevac80
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
- :: Iphone 11 pro
Auuuuu,pa sta je bre ovo...izgleda da sam ja ubacio neki virus ovde od kad sam kupio telefon...poceo ja masovi prelazak sa drugih OS na IOS...a tema sa 40-ak stranica za dva dana odmah na 56!

Ozlatio si forum
Kako si zadovoljan masinom?

Kako si zadovoljan masinom?

- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
- dachakragujevac80
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
- :: Iphone 11 pro
@iLuka,hehehehehe,mogu ti reci da sam za sada i vise nego zadovoljan,a narocito me odusevljava baterija,koju,doduse i ne ubijam nesto posebno,ali izdrzava bez problema dan i po!
@ceftriaxone,nije samo azimuth,ima jos nekoliko njih...
@ceftriaxone,nije samo azimuth,ima jos nekoliko njih...

-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pet, 20. Feb 2009. 14:48
Kao ja koji sam poslednji u nizu, od juče "član" jabučara
A jutros proverio, isekao karticu na NANO sim, ubacio svoj MTS broj u VIP telefon i - OTKLJUČAN!!!

A jutros proverio, isekao karticu na NANO sim, ubacio svoj MTS broj u VIP telefon i - OTKLJUČAN!!!

Pa da. To sam i ocekivao. VIP je verovatno isao na tu logiku - "kad smo vec bezobrazno skupi, bar da budu aparati sim free (sto nigde nije slucaj u svetu do isteka ugovorne obaveze)... Kod njih je 86000 uz paket od 2000 dok je u mts-u - 60000.
Inace, uzeli su i baraba, Serguis, dragance i azimuth posle dacakragujevac
Inace, uzeli su i baraba, Serguis, dragance i azimuth posle dacakragujevac

-
- Povremeni posetilac
Koliko god da su skupi ipak sam iznenađen da je bio otključan. Moguće da im je to logika...
Mada je malo povoljnije za preko firme nego za fizička lica
Mada je malo povoljnije za preko firme nego za fizička lica
iLuka, Ja NISAM jos uvek uzeo iphone 6 ali trazim da kupim neki iz vip a po oglasima jer sam ja na toj mrezi a i odgovarao bi mi najvise zbog toga sto ima 2 godine garancije... Ako saznas da bi neko hteo da proda taakav a ti mi javi...? 

Ne znam nikoga
Prati samo oglase, uvek ima nekoga ko nudi... Mada sa vip-a nema bas puno, stvarno su preskupi
vidi jedino sim free preko ovih nasih malih oglasa...

Prati samo oglase, uvek ima nekoga ko nudi... Mada sa vip-a nema bas puno, stvarno su preskupi

Znam gledao sam ali sim free su sa jednom godinom garancije a iz vipa su sa 2godine...
Taman nosis godinu dana dok ne dodje 6s
ja nikada nisam imao telefon duze od 6,7 meseci 

-
- Povremeni posetilac
Možda nekome pomogne - pošto sam pri seting-ovanju tel kao Apple ID stavio svoj gmail automatski mi je uradio import svih kontakata
Večeras ću uraditi sync kalendara pa javljam kako je to prošlo...

Večeras ću uraditi sync kalendara pa javljam kako je to prošlo...
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
iLuka, Trazio sam i sim free i jedino sto sam nassao je za 630 sim free najjeftiniji! 

Pa znas sta, ako ces legalno, da i sam oglas ne zvuci cudno, to je ok cena... Ima i za manje, mada sam retko nailazio, ali to je sve, bez reci "neotpakovano" ili "u vakuum" pakovanju... Ja bez toga ne bih uzimao. Nista tipa - samo proban, star 10ak dana itd...
Baraba je imao nakratko 6+ ali mu je bio veliki
Baraba je imao nakratko 6+ ali mu je bio veliki

Ovaj sto sam gledao sim free kupljen u Segedinu sa racunom neotpakovan ali lik nece da spusti cenu ni malo...