iPhone 3GS

iPhone (1st, 3G/S, 4/4S, 5/5C/5S, 6/6+)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
iOS
Odgovori
Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
:: LG Nexus 5X

Post od Zligor »

iphone 3g uopste nema opciju za snimanje video zapisa, mozda postoji neki program koji to omogucuje, ne znam stvarno. 3gs snima VGA@30fps

Stefan33
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sub, 30. Jun 2007. 00:06

Post od Stefan33 »

Pricam o 3GSu ;)

Jiahu
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 20. Dec 2009. 22:27

Post od Jiahu »

Ljudovi, uzeo sam 3gs pre 2 dana, platio oko 1000KM u T-mobile mrezi, otkljucao sam ga ali ne smijem ga ugasiti, ako ugasim trazi da ga spojim na iTunes i ponovo ga uradim... ima li tome rjesenja ili da punjac nosim i u wc??? :uhuh: :unsure:

Godzilla
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 24. Maj 2009. 16:52

Post od Godzilla »

Jiahu, не смеш га угасити! 8)
тај твој очито има нови бут! :unsure:
поздрва! :wink:
Nokia 6220 Classic

Mis iz roletne
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 00:07

Post od Mis iz roletne »

@Jiahu, za sada nema resanja za tethered jailbreak, ali radi se na tome....interesuje me kako se ponasa kod instaliranih aplikacija koje traze restart?

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Jiahu, pa puni ga pre nego sto ode ispod 5% ;)
Mis iz roletne, za sad nema, prica se da ce biti posle 25. ili krajem ove godine ali videcemo... 90% aplikacija ne trazi restart, ali one koje traze dovoljno je uraditi i respring pomocu SBsettings ili Powertool.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Jiahu, koja je verzija u fonu, 3.1.2? Verovatno je i poslednja verzija baseband-a, pošto si ga skoro uzeo. Ako si ga sam otključavao pomoću Blackrain-a, odradi to još jednom. Ako ne pomogne, odradi sve od početka - firmware, blackrain, set as a new phone.

Godzilla
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Godzilla »

Адријано,рекао си још пре да ти је ортак узео за 400$ и да долази за 10ак дана,а тих 10 дана је прошло...па напиши (као што си рекао да хоћеш) како је узео за тако мале паре. :P
Nokia 6220 Classic

stefan850
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 02. Jan 2010. 04:27

Post od stefan850 »

Pozdrav svima, imam pitanje jedno. Crkava mi polako nokia i hocu kupiti iphone 3gs 32gb, devojka mi zivi u Australiji pa bi ona otisla sutra do apple prodavnice i kupila, na sajtu njihovom pise
iPhone 3G & iPhone 3GS purchased at the Apple Online Store can be activated with any wireless carrier. Simply insert the SIM from your current phone into iPhone 3G or iPhone 3GS and connect to
iTunes 8.2 to complete activation.2 Purchase limitations may apply.
Tako da to znaci da kad mi stigne ovde, ja samo ubacim moju 064 karticu, uradim aktivaciju preko itunes-a kakva god ona bila i to je to? Voleo bih i dalje da koristim moj itunes store account jer sam gomilu apps-a kupio za ipod touch i isto bih voleo da ga nikako ne jailbrejkujem, otkljucavam i ostalo, da mu bas nista ne diram :)...pitanje je jel cu moci to?

Mis iz roletne
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Mis iz roletne »

pa nece to moci bas tako kao tu pise...
prvo: iTunes 8.2 je zastarela verzija...
drugo: aktivacija koliko ja znam moze preko iTunes-a jedino ako ti je kartica AT&T u iPhone-u.
trece: ipak mislim da ti je unlock sa blacksn0w-om neizbezan ako hoces da ga koristis na nasim prostorima :)
sto znaci...jailbreak+unlock=telefoniranje sa nasom karticom :)
iPhone 4 32GB white & black | iPad 32GB white | iPad 2 64GB white | New iPad white 64GB

Godzilla
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Godzilla »

Mis iz roletne, можеш да се региструјеш на iTunes без икаквих картица!
Поздрав!
Nokia 6220 Classic

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

stefan850, telefoni kupljeni u Australiji su SIM free koliko sam ja obavesten, tako da ne beri brigu na siljak. Kazi devojci da slobodno kupi i uzivaj!
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Mis iz roletne
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Mis iz roletne »

Godzilla, ne kapiram sta je pisac hteo reci....a to za iTunes da se mozes registrovati bez kreditne cvrkucu i ptice na grani.

PS: ne vidim gde sam postavio pitanje za iTunes Account

stefan850
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od stefan850 »

Raspitala se devojka, rekli joj mogu da koristim na nasim prostorima bez problema, kupljen i poslat, sad samo jos da dodje :x

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Jos lepo kad carina doda tu carinu i PDV, jel si joj rekao da stavi racun na osnovu kojeg ce vrsiti carinjenje?? Ako nisi verovatno ce oni sami da naprave okvirnu cenu koja ce da bude veoma lepa...

stefan850
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od stefan850 »

Jesam, rekao sam joj da stavi racun, vec mi je stizao ipod touch tako prosle godine, bice carina velika svestan sam toga, al dobro, sto kazemi mi sa juga Srbije, merak nema cenu :D

Jiahu
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 20. Dec 2009. 22:27

Post od Jiahu »

Nista mi ne pomaze od ovog, uradim sve ponovo i dalje ako ga restartujem ili ugasim nema nista od njega. Verzija je 3.1.2, ae molim vas ako izadje nesto da neko pise. Hvala unaprijed, pozdrav. :wacko: :wacko: :wacko:

Jesen
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 13. Jan 2010. 15:02

Post od Jesen »

Da li neko zna kolika je cena Iphone-a 3gs u Svajcarskoj??? Da li to nekako moze da se sazna? :roll:

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Sa ugovorom?? Tamo se polovni jako retko prodaju kao i u ostalim drzavama gde se iPhone moze naci kod operatera.

glume
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 23. Jan 2010. 20:43

Post od glume »

Imam jedno pitanje (koje nema veze sa predjasnjim tekstom), moj prijatelj rasmislja o sledecoj situaciji, on bi da za jedno mesec dana kupi 3gs, za neki 560e, pa (posto novi iphone izlazi u junu, kod nas dodje za mesec-dva) bi ga u odredjenom trenutku zameni za novi model, uz odredjenu doplatu.
Koliko mu se isplati ova opcija, odnosno koliko bi mogao da dobije za (tada polovan 3gs) telefon i naravno doplata da li bi bila razumna? :|
Ja ne mogu nista da mu kazem posto se ne razumem u iphone, pa zato pitam vas???

Odgovori