iPhone 5 - još jedno razočarenje ili ne?
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Re: iPhone 5 - još jedno razočarenje ili ne?
luca, ili ciji je cale jaci. 

-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 15. Apr 2010. 19:29
- :: iPhone 4s
- :: uskoro iPhone 5
Ja se slazem sa tobom da to ne ide bas tako, ali ja nisam uporedio procesore razlicitih generacija, ja poredim dva aktuelna (moderna) procesora. Poenta moje price je u sledecem da arhitektura procesora i sam operativni sistem IOS daje veliku prednost iPhone i uopste svim apple uredjajima (i desktop reacunarima sa OS x)u odnosu na ostale proizvodjace i njihove uredjaje.telep napisao:gorang, problem je sto to jednostavno ne ide tako. Tvojom logikom sabiranja uzmi neki i5 dual core na tvoja 4GHz iliti na 2Ghz i uzmi neki "athlon quad core" na 4GHz iliti na 1GHz, sta mislis ko ce koga da opere? Eto zasto to sabiranje nema veze sa mozgom.
EDIT 1:
Behemoth, stvar je u sledecem. Kako je predstavljen iPhone 5 odmah je pocela anti-kampanja i sprdnja (verovatno pokrenuto iz Samsung kuhinje...) o tom navodnom famoznom izduzivanju ekrana na 5-tici. Nekima je opet to izduzivanje bilo malo cudno a moj komentar se odnosio na to da dobijamo 16:9 prikaz u odnosu na 4s gde to nije slucaj. I tacka. A ostali proizvodjaci telefona, da li imaju 16:9 ili ne, to sam spomenuo samo usput mada me to u opste ne zanima.
EDIT 2:
Green, prijatelju, to sto vi sada mislite i iPhone i u opste o Apple uredjajima i ja sam slicno mislio... Ljudi su mi pricali kako je Apple zakon, ovo-ono....ja to nisam kapirao. Onog trenutka kada sam u ruke dohvatio, prvi Apple racunar i prvi IOS uredjaj ja sam tek tad shvatio tu pricu.
Ali eto ljubomra, zavist... neda vam mira. I sad cim se pojavio iPhone 5, pokusavate da se sprdate sa jednim vrhunskim uredjajem, pa ste nasli ekran... navodno izduzen.... a onda ste posle i sami rekli da i samsung ima isti takav ekran jbg.
A oni koji ce "prodati deo tela" i kupiti neki Apple uredjaj, verovatno za to postoji razlog - dizajn, kvalitet, pouzdanost, brzina - fluidnost. I na kraju krajeva, dobili smo najtanji mobil na svetu, povecana mu velicina a smanjena masa za skoro 30grama u odnosu na 4s i duze trajanje baterije. mozda su neki ocekivali i vise, sto se mene tice, sasvim dovoljno.
E izgleda ovde experti sluze uglavnom za pljuvanje po Apple uredjajima, verovatno znate zasto to radite

EDIT 3:
Mislim da nije fail. Valjda su dizajneri doneli odluku da sve rupe tj. otvori na telefonu (otvor za zvucnike, mikrofon, konektor i slusalice) idu sa donje strane telefona a uz to mislim da ce se kabal manje "lomiti" (recimo ono trcis, telefon na nadlaktici, slusas muziku...) i naravno estetski po meni mnogo bolje resenje.telep napisao:Znaci promenili su najgore slusalice u istoriji mobilnih telefona, ok bar su negde napredovali. Ulaz za slusalice dole = fail
Poslednja izmena od Ninolina u Sre, 19. Sep 2012. 20:44, izmenjeno 3 puta ukupno.
Rezlog: Spojeni postovi koji su pisani jedan za drugim. Obavezno pročitaj pravila Foruma!
Rezlog: Spojeni postovi koji su pisani jedan za drugim. Obavezno pročitaj pravila Foruma!
gorang, Ne razumem, dole ni u jednoj situaciji ne može da bude bolje. Valjda ako je dole više se lomi jer slušalice idu ka gore ka ušima
Uostalom imao sam telefone koji su imali otvore na svim mogućim stranama i gore je ubedljivo najbolje za slušalice.

Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
-
- Redovni učesnik
telep, Naravno da idu ka gore ali ti malo pustis dole kabal pa onda ide ka gore i to je onda blagi polukrug. Ovako ako je gore, onda kabal pod inercijom pada pod vecim uglom (Imao sam jedan uredjaj gde se kabal zalomio bas kod konektora). Mada mislim da je ovo ipak vise estetske prirode. Sve u svemu ovi u Applu znaju zasto su to bas tako uradili.
EDIT:
LittlePrince, svako pravilo ima i svoje izuzetke. Konacno jedan expert koji ima relanu pricu. A, koliko vidim poenta price je sledeca... Apple je vrhunsko tehnolosko dostignuce. Apple ima svoju filozofiju. Onome kome se ta filozofija dopada i ko ima pare, kupice Apple proizvod. Apple ima svoju publiku,svoj svet i nije za siroke narodne mase. Nije svakome dato da skonta apple folozofiju.
Konacno jedan expert, sa kojim se slazem
EDIT:
LittlePrince, svako pravilo ima i svoje izuzetke. Konacno jedan expert koji ima relanu pricu. A, koliko vidim poenta price je sledeca... Apple je vrhunsko tehnolosko dostignuce. Apple ima svoju filozofiju. Onome kome se ta filozofija dopada i ko ima pare, kupice Apple proizvod. Apple ima svoju publiku,svoj svet i nije za siroke narodne mase. Nije svakome dato da skonta apple folozofiju.
Konacno jedan expert, sa kojim se slazem

Poslednja izmena od Ninolina u Sre, 19. Sep 2012. 20:47, izmenjeno 1 put ukupno.
- Jorda
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 12. Jan 2010. 22:42
- :: Prism Blue S10
Hahahahaha, a kupuje ga i kurta i murta, za sat prodato 2 miliJona... omg...gorang napisao: Apple ima svoju publiku,svoj svet i nije za siroke narodne mase.
gorang, mani se corava posla, pre 5 dana je dosao covek u restoran gde radim i nije mogao da se nakaci na wifi, dok je moj fon bio konektovan ceo dan. Jos mu i resetovah modem i nista. A caprkao sam od 3gsa do 4sa i nijedan mi nije ni mrvicu interesantan. I posle svih cinjenica o tome kakav je apple (namerno malo slovo) ko god kupi njihov proizvod bi trebao malo da stavi prst na celo.
Peace
Ma to mora da je neciji drugi akaunt ko se zeza, ne moze niko ovoliko da izvaljuje "pamet".
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Jeste li se iskokodakali, bilo dovoljno prosipanja mudrosti? Da zaključavam? 

● PRAVILA FORUMA ●
-
- Redovni učesnik
Eto price i cinjenica pa neka ljudi procene ko izvaljuje. "...za dobrim konjem prasina se dize..."
- mladen_bgd
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 30. Sep 2008. 05:42
iPhone 5 - još jedno razočarenje ili ne?
Ovde samo pricaju koliko ima Apple funboy-eva. A sta je sa Android funboy-vima koji ih ovde ima najvise i koji ovu temu najvise posecuju? Zato i pljuju samu jabuku.
@Jorda
Ne mozes da zakljucis na osnovu jednog iPhone-a da je Apple krs i da ne valja i da kazes toliko o Apple-u. To sto nije kod jednog lepo radio wi-fi, ne znaci da je tako kod svakog. I kod drugih telefona se isto to desava. To je isto bio problem kod S3 mom drugaru nece se nakaci na jedan modem, meni bez problema. I sada zbog toga ja treba da kazem da je S3 shit ne vidjeni? Tako da pricas bzvz.
Svako zna sta njemu odgovara i sta mu se svidja i to ce i kupiti.
Dosta Vas nije ni uzelo i koristilo iPhone pa da bi ste zakljucivali i pljuvali po njemu. Nego ste ga ceprkali dva minuta i postali eksperti da bi ste tako pricali.
Mene licno zabole i za jabuku i coveculjka. Koristim jabuku samo zato sto mi odgovara jednostavnost OS-a i dizajn.
@Miskoni
Mozda bi i bio red da zatvoris malo temu jer je previse mudraca na jednom mestu.
@Jorda
Ne mozes da zakljucis na osnovu jednog iPhone-a da je Apple krs i da ne valja i da kazes toliko o Apple-u. To sto nije kod jednog lepo radio wi-fi, ne znaci da je tako kod svakog. I kod drugih telefona se isto to desava. To je isto bio problem kod S3 mom drugaru nece se nakaci na jedan modem, meni bez problema. I sada zbog toga ja treba da kazem da je S3 shit ne vidjeni? Tako da pricas bzvz.
Svako zna sta njemu odgovara i sta mu se svidja i to ce i kupiti.
Dosta Vas nije ni uzelo i koristilo iPhone pa da bi ste zakljucivali i pljuvali po njemu. Nego ste ga ceprkali dva minuta i postali eksperti da bi ste tako pricali.
Mene licno zabole i za jabuku i coveculjka. Koristim jabuku samo zato sto mi odgovara jednostavnost OS-a i dizajn.
@Miskoni
Mozda bi i bio red da zatvoris malo temu jer je previse mudraca na jednom mestu.

- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Bar dok neko ne kupi telefon, pa podeli sa ostatkom foruma utiske, ili nas pozove na pivo da ga zajedno istestiramo (telefon, ne pivo).mladen_bgd napisao:@Miskoni
Ova situacija se ponavlja sa teme za S3. Sedam strana sa vau, super, extra, shit, ua, buu i slično, dok se telefon nije ni pojavio u rukama nekog sa foruma.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
-
- Redovni učesnik
telep, Eto sto se tice samsunga i 16:9 bio si u pravu. Da li mozes sada da nam objasnis... evo necemo uzimati 5-ticu, kazete da je 6 meseci noviji procesor, nego na primeru 4s vs s3 i odnos snage ova dva procesora i stvarne brzine ova dva telefona, mada je s3 koliko se secam opet nekoliko meseci noviji nego 4s, al nema veze. Kad nam to malo pojasnis, onda cemo znati od prilike odnos 5-tica vs s3. Budi drug pa nam to lepo objasni. Znaci odnos... Koliko je neki telefon brzi ili sporiji ili isti a koliko je koji procesor jaci ili bolji.... Ili to opet nema veze sa brzinom procesora vec je u pitanju nesto drugo... Eto, jedno ekspertsko misljenje, pa izvoli.
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
Bio sam napisao post na ovu svadju izledju iphone ljubitelja i samsung ljubitelja,ali sam video da je na dve strane bla bla,, i da spustim loptu malo necu ni objaviti to. Poenta je kao sto je rekao luka sta ima da se svadjamo,vecita dilema da li je bolji audi ili bmw bla bla..inace napomenuo bih da je ovo odeljak za apple tako da treba malo android funboys-i da iskuliraju,kao sto ja kuliram u samsung delu,a citam i tamo komentare,ali ne komentarisem,jos manje da se svadjam,odprilike to je kao da odes u Bronx i vices pogrdno za crne..ono Bruce Willis style u umri muski 3...
elem izasao je sinov ios 6,kao i sve kod apple i to sljaka bas kako treba,da bi ste sagledali velicinu te kompanije rekli su izlazi u 19h u Beogradu mislim u nase vreme u USA je to bilo u 10pm, i ja proveravam 18.59 nema nista u 19.00 new ios update oko 1gb za 4s,skinu se bez problema sljaka odlicno,sa ovim iosom je telefon veoma slican 5ci naglasavam za obicnog usera,sem veceg ekrana,tj ima vecinu istih funkcija..mene je licno odusevila panorama photo koja je sada integrisana u cameru ,samo na 4s i 5ici i bije sve slicne aplikacije koje su bile pre..
elem izasao je sinov ios 6,kao i sve kod apple i to sljaka bas kako treba,da bi ste sagledali velicinu te kompanije rekli su izlazi u 19h u Beogradu mislim u nase vreme u USA je to bilo u 10pm, i ja proveravam 18.59 nema nista u 19.00 new ios update oko 1gb za 4s,skinu se bez problema sljaka odlicno,sa ovim iosom je telefon veoma slican 5ci naglasavam za obicnog usera,sem veceg ekrana,tj ima vecinu istih funkcija..mene je licno odusevila panorama photo koja je sada integrisana u cameru ,samo na 4s i 5ici i bije sve slicne aplikacije koje su bile pre..
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
- Jorda
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 12. Jan 2010. 22:42
- :: Prism Blue S10
Aj citaj postove, ne mogu se ispravljati non stop. NIGDE nisam rekao da je apple krs, vec da je meni nezanimljiv, sto je ujedno i najveca razlika izmedju apple FANboyeva i korisnika bilo kog drugog non-IOS telefona. JER VI ste ti koji samo cenite apple, a sve ostalo je djubre lagersko, drndroid, shitsung itd. Spustite se na zemlju.mladen_bgd napisao: @Jorda
Ne mozes da zakljucis na osnovu jednog iPhone-a da je Apple krs i da ne valja i da kazes toliko o Apple-u.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Jorda, kazes da onaj ko kupi Apple proizvod treba da stavi prst na celo? Ok. Po meni svako ko ne kupi Apple proizvod treba da prisloni neku cev na celo i povuce obarac...
Sto se Apple-a tice - mozes da ga obozavas, ili mozes da ga mrzis, ne mozes da ga ignorises!
I to je tako i na ovom forumu i svuda. SVI imaju svoje misljenje o Apple-u, a ono je ili dizanje u nebesa, ili pljuvacina.
Nisam upoznao jos nikoga da je rekao, tja... ono...
To kod Apple-a ne postoji, i upravo je to ono na sta u kompaniji racunaju. Fanaticna armija fanova, i sa druge strane radikalni mrzioci svega sto ima veze sa Jabukom. Iako i drndroidovci vole svoj OS i svoje uredjaje, to je daleko od fanatizma koji je prisutan kod Apple fanboyeva.
Sto se Apple-a tice - mozes da ga obozavas, ili mozes da ga mrzis, ne mozes da ga ignorises!
I to je tako i na ovom forumu i svuda. SVI imaju svoje misljenje o Apple-u, a ono je ili dizanje u nebesa, ili pljuvacina.
Nisam upoznao jos nikoga da je rekao, tja... ono...
To kod Apple-a ne postoji, i upravo je to ono na sta u kompaniji racunaju. Fanaticna armija fanova, i sa druge strane radikalni mrzioci svega sto ima veze sa Jabukom. Iako i drndroidovci vole svoj OS i svoje uredjaje, to je daleko od fanatizma koji je prisutan kod Apple fanboyeva.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
miodrage, Tu si u pravu, jedan od boljih drugova je preko noci doziveo preobrazaj iz nokia u apple obozavatelja. Posle dve nedelje je postalo sve sa apple-om najbolje, stevica je postao car (iako do juce nije imao pojma uopste ko je) itd. Tako da tu si u pravu apple ima najfanaticnije i obozavaoce. Kada bi u drustvu poceli pricu o tehnici sve bi se zavrsilo da je apple najbolji i nikakva dalja prica nije imala svrhe, nebitno o kom se uredjaju radilo, e da cak je poceo i reklame da citira. A bio je kul pre toga 

Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Odličan je i Galaxy S3, ali da košta 200 evra, a ne 450 evra.
Fantastičan je 4S, ali da košta 250 evra, a ne 550 evra.
Ova 5-ca će biti vrh, ali kada bi koštala 300 evra, a ne 700 evra u najavi, a biće i više.
Svako ko da više od 200 evra za telefon treba bar da prisloni cev na čelo.
Oni preko 300 evra ovazno da povuku i obarač.
Bolest je slična narkomaniji.
Fantastičan je 4S, ali da košta 250 evra, a ne 550 evra.
Ova 5-ca će biti vrh, ali kada bi koštala 300 evra, a ne 700 evra u najavi, a biće i više.
Svako ko da više od 200 evra za telefon treba bar da prisloni cev na čelo.
Oni preko 300 evra ovazno da povuku i obarač.
Bolest je slična narkomaniji.
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
I can!miodrage napisao:Sto se Apple-a tice - mozes da ga obozavas, ili mozes da ga mrzis, ne mozes da ga ignorises!

@Ostatak mase,
Realno, malo ste sad vec preterali... bilo mi je zanimljivo da citam i da se smejem nekim odvalama i jedne, a i druge strane, ali sada je vec stvarno previse i moram malo da se umesam. Dajte malo oladit'!
Ne vidim uopste svrhu ovih prepucavanja ciji je veci (telefon, naravno), brzi ili sta vec. Idemo ovako... Ja licno se ovde malo slazem sa filozofijom Apple-a. Zasto ispucati svu municiju u prvom talasu, pa onda posle da te pojede konkurencija. Isto to mi se trenutno svidelo i kod Motorole. Mogli su i oni (Motorola) da strpaju neki kvad na 1.7GHz, sa 2GB rama i ko zna sta jos, ali su se odlucili da do maksimuma iskoriste potencijal dual core-ove. Pogledajmo samo One S koji se bolje pokazao u radu nego One X, a ne zaostaje mnogo ni sa SGS3. Garantujem da ce Motorolin RAZR HD / MAXX HD / M da se pokaze slicno, ako ne i malo bolje. Rano je jos uvek za toliko napucavanje sirove snage kad OS ne moze to da iskoristi i cak ne postoji nacin da se ta snaga upotrebi za nesto konkretno... Cak ni gejming ne moze da bude toliko zahtevan! Ali naravno, ljudima su brojke najbitnije i retko ko ce realno sagledati stvari...
iPhone 5 ne zelim da komentarisem trenutno i zato do sada nisam nista pisao na ovoj temi... mozda nesto i napisem kad ga se dokopam.
Mozda bi neko od modova i mogao da baci jedan LOCK, pa lepo da se otvori normalna tema o iP5 i da se dalje piskara kad telefon izadje na trziste...
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
psyhound, nisi ti lepo isprobao neki iPhone. Da jesi, ne bi ovako pisao. Imas svoju Motorolu, i zadovoljan si donekle sa njom i to je to. Veruj mi, znam sta pricam. Ja sam se svojevremeno kleo u E61, nisam hteo da cujem za nesto drugo. Moguce da bih presoa i u Drndroid tabor, da se nije desilo sta se desilo. Once u go Apple, u never go back to anything else.
Kompletna prica je otprilike sledeca: jedan drugar dosao iz Australije i doneo iPhone. Ja ga napljuvao najstrasnije, tipa koji ce ti sranje, ovo ono, moja Nokia moze sve to bolje, brze, jace, ne moram nista da radim sa njom, imam root hack...
Na sve to, on se nasmesi i da mi telefon u ruke, i pusti me da se igram jedno pola sata. Nakon tih pola sata smo poceli da pregovaramo o prodaji tog telefona, bio sam spreman da ga qpim. Elem, sve smo se i dogovorili, da ce mi prodati telefon za 400 jura (3G, decembar 2008.), ali meni brat iz Nemacke donese 3G, i meni ostanu parice, a ja dobijem fantastican telefon. 2 god kasnije, u januaru 2011. ja dobijem iPhone4.
E sad, mozda imam srece pa me obraduje sa 5-icom opet oko novaka
E zbog ove price, ja tvrdimd a svako samo malo bolje uzme iPhone u ruke, i lepo ga iscacka, pa da je ne znam kakav radikalni mrzioc ima da promeni misljenje. A sve zbog Stevine filozofije - It just works! Naravno sve moze drasticno da se promeni i zaista da dodje do toga da je neko radikalni mrzioc ako je imao ekstremno lose iskustvo sa Apple-om, tj. hteo je iPhone za male pare... E netje da moze
Svako zadovoljstvo se placa. Ne moze jedan od najboljih uredjaja danasnjice da se fura za 200 jura... Tj. moze, ali i to ima svoju cenu, u vidu raznih ogranicenja. Jednostavno, iPhone svoj puni potencijal na nasim prostorima pokazuje u SIMFree obliku. A to opet nije jeftino. Da ga neki nas operater ima u svojoj ponudi, garantujem da bi ovde bio jednak broj Apple-ovaca i Drndroidasa
Ovako je ravnoteza drasticno pomerena u korist ovih drugih... Verujem da i tu ima pametnih ljudi, samo su nazalost zalutali
No, nada uvek psotoji 
Kompletna prica je otprilike sledeca: jedan drugar dosao iz Australije i doneo iPhone. Ja ga napljuvao najstrasnije, tipa koji ce ti sranje, ovo ono, moja Nokia moze sve to bolje, brze, jace, ne moram nista da radim sa njom, imam root hack...
Na sve to, on se nasmesi i da mi telefon u ruke, i pusti me da se igram jedno pola sata. Nakon tih pola sata smo poceli da pregovaramo o prodaji tog telefona, bio sam spreman da ga qpim. Elem, sve smo se i dogovorili, da ce mi prodati telefon za 400 jura (3G, decembar 2008.), ali meni brat iz Nemacke donese 3G, i meni ostanu parice, a ja dobijem fantastican telefon. 2 god kasnije, u januaru 2011. ja dobijem iPhone4.
E sad, mozda imam srece pa me obraduje sa 5-icom opet oko novaka

E zbog ove price, ja tvrdimd a svako samo malo bolje uzme iPhone u ruke, i lepo ga iscacka, pa da je ne znam kakav radikalni mrzioc ima da promeni misljenje. A sve zbog Stevine filozofije - It just works! Naravno sve moze drasticno da se promeni i zaista da dodje do toga da je neko radikalni mrzioc ako je imao ekstremno lose iskustvo sa Apple-om, tj. hteo je iPhone za male pare... E netje da moze

Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Nemam afinitete ni prema jednom proizvodjacu telefona, tako da za sebe jedino mogu reci da sam ljubitelj Android sistema, jer sam pre Samsunga posedovao Motorolu i HTC. Za druge ne garantujem...Andrijano napisao:Bio sam napisao post na ovu svadju izledju iphone ljubitelja i samsung ljubitelja
miodrage, onaj ko kupi neki Apple proizvod ne bi trebao da prisloni prst na celo, ali takodje ne bi trebao da se pretvori u osobu koja ce omalovazavati, kinjiti i podsmevati se svakome ko nema to sto vi "sektasi" imate. Zbog svega toga i imate bezbroj situacija u kojima vas neistomisljenici provociraju. Zbog cega je internet preplavljen forama i fazonima na racun Apple-a i iPhone-a? I onda kad se "temperatura" malo digne, prsite se ko paunovi, jer ko sme da vam kaze da ono sto posedujete nije nesto najsavrsenije sto se ikada pojavilo.
I onda kao niste fanatici zakrvavljenih ociju, ne, i dalje ste samo ljubitelji. Nije nego...
Burazer i njegov stariji klinac imaju iCetvorke, cackao sam ih milion puta, i zaista mi nikad, ali NIKAD, nece biti jasno konkretno STA je to sto coveku moze bas toliko zavrteti mozak, pa da postane toliko zavistan od parceta tehnike. Burazera bole uvo, ne pati uopste, uzeo je iPhone jer ga ovde ima i kurta i murta. Ali mali junosa vec pokazuje ozbiljne simptome fanatizma. Pored cetvorke poseduje iPad 2 i MacBook Pro, koje je kupio u roku mesec dana. Nije neki poznavalac, ali vec skace i 'oce da ti iskopa oci ako samo krenes da kazes nesto protiv.
Cudna ste vi sorta, zaista cudna...
Sve ovo kako je miodrage, rekao i ja sam isto pricao. Ranije sam toliko pljuvao Apple i sve ,,ogranicene'' proizvode koje prave dok rodjeni burazer nije kupio iPhone 4 sim free. E pa onda sam morao da pojedem sve ono sto sam.... pricao ranije..... i to ne sa 4 jezgra pa da ne osetis lag. Nego jedno jezgro od 800mhz koje cuda cini sa dobrim softverom.(i kvalitetnom izradom)
Nokia Lumia 1520