iPhone 6s Plus
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
- iamivan
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
- :: Sexus 6P Graphite
- Kontakt:
Re: iPhone 6s Plus
Ja nigde ne videh od 32GB na oglasima.
Sent from my Sexus 6P using Fapatalk
Sent from my Sexus 6P using Fapatalk
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Ima ih, samo malo bolje pogledaj. 

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Još od septembra i predstavljanja ip 7/7+ je Toma Kuka rekao da će podici sa 16/64/128 na 32/128/256GB i da če ostati na istim cenama kao modeli koje zamenjuju. To se odnosi samo na uređaje koji se još uvek proizvode. Znaci ip 6/6+, SE i 6s/6s+. Problem je što prodavci (barem ovi naši zvanični) neće nabavljati te nove dok ne potroše stare zalihe, isto pretpostavljam da važi za celu Evropu jer se svi snabdevaju iz skladišta u Holandiji osim Apple Store koji direktno iz fabrike dobijaju.
Cene su za mali 6s oko 500 a za veliki oko 550, za sim free aparate... od toga oduzmite oko 50ak ako je sa mreze aparat...
iLuka jel bi mogao da mi posaljes u poruci u kojim radnjama se moye naci 6s i 6s plus po toj ceni?
Da li pricas o modelu sa 16 ili 32gb?
Da li pricas o modelu sa 16 ili 32gb?
govorim ti za cene sa oglasa, ovde na sajtu... to su i najrealnije cene...
za radnje proveri na kupimobilni.com ali ne garantujem...
cene sam rekao za modele sa najmanje memorije...
cak i u nekim radnjama za ovog sajta imas da nadjes sim free za 500 -
http://mobilnisvet.com/mobilni/5044/App ... ne-6s-16GB

za radnje proveri na kupimobilni.com ali ne garantujem...
cene sam rekao za modele sa najmanje memorije...
cak i u nekim radnjama za ovog sajta imas da nadjes sim free za 500 -
http://mobilnisvet.com/mobilni/5044/App ... ne-6s-16GB

Pozdrav svima 
Uzeo sam mob koji ima apple garanciju do 12.2017 godine i primetio sam da ekran kada gledam belu sliku ili udjem u poruke i gornji deo kao da je malo sivkasto kao da osvetljenje u gornjem delu bas i nije ravnomerno ima neko sivilo.
Pa me zanima na koji nacin da reklamiram telefon u uscu sta mi je potrebno imam samo full kutiju. Poz i nadam se da je neko vec reklamirao u uscu . Pozdrav

Uzeo sam mob koji ima apple garanciju do 12.2017 godine i primetio sam da ekran kada gledam belu sliku ili udjem u poruke i gornji deo kao da je malo sivkasto kao da osvetljenje u gornjem delu bas i nije ravnomerno ima neko sivilo.
Pa me zanima na koji nacin da reklamiram telefon u uscu sta mi je potrebno imam samo full kutiju. Poz i nadam se da je neko vec reklamirao u uscu . Pozdrav
- Azimuth
- Moderator
Stallone, vrlo je jednostavno, treba ti ništa
Bukvalno, samo telefon je dovoljno da imaš ukoliko je u internacionalnoj garanciji. Odneseš, oni to tamo provere i dalje će ti reći kakva je procedura.

Azimuth hvala ti puno na odgovoru
nadam se da uvaziti jer se primeti nijansa xD cuo sam da znaju da zavlace 15 dana i na kraju nista, poslao sam email servisu u uscu pa cu videti sta ce mi odgovoriti

Pa da, samo sto ako je garancija do 12.2017 to znaci da je internacionalna istekla i da ako nije sa mreze - vise nemas garanciju...
Nije istekla ako ima račun. [emoji6]
Nemoj odmah plašiti čoveka.
Nemoj odmah plašiti čoveka.
- Azimuth
- Moderator
Čekajte, polako. Ako je u pitanju internacionalna garancija onda može i u iStyle da nosi i reklamira. Ako je internacionalna garancija istekla a nemaš garanciju prodavca tj fiskalni račun, onda nemaš ni garanciju i ne isplati se da nosiš telefon u autorizovani servis zbog cene. Ako imaš garanciju operatera, a istekla je internacionalna garancija, onda ti za reklamaciju treba i onaj koji je kupio telefon tj koji je sklopio ugovor. Bez te osobe ćeš možda i moći da predaš telefon, ali nećeš moći da ga podigneš kad ti stigne nazad.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
pa da, kako sam glup
postoje ljudi koji ne uzimaju kao ja - 20.10. cim se pojave aparati u mts-u, mozda je ovaj kupljen posle 12.2016
ovo za preuzimanje aparata posle servisa nisam siguran da li mora vlasnik, jer su mi rekli (i mts i usce servis) da ako se nosi kod njih direktno onda ne mora vlasnik ugovora (ako je aparat sa mreze, naravno)...

ovo za preuzimanje aparata posle servisa nisam siguran da li mora vlasnik, jer su mi rekli (i mts i usce servis) da ako se nosi kod njih direktno onda ne mora vlasnik ugovora (ako je aparat sa mreze, naravno)...
Telefon je aktiviran 20.12.2016 a pise da ima garanciju internacionalnu godinu dana znaci do 20.12.2017? 
Nemam racun nemam nista dobio sam ga na poklon kupljen je na Aljasci
Da li ima neko trenutno od vas da koristi ip 6s plus da ga nesto pitam
citao sam nesto kao da svaki 6s i 6s plus ima bagu senku kod rubova displeja zbog 3d tac-a dok je to na 7-mici ispravljeno. Isao sam u telenor i pogledao izlozen 6s plus i on ima blage nijanse pri vrhu sada jesam li ja lud ali je to tako neprimetno

Nemam racun nemam nista dobio sam ga na poklon kupljen je na Aljasci

Da li ima neko trenutno od vas da koristi ip 6s plus da ga nesto pitam

ja sam imao dva 6s plusa, kum isto taj model i nismo primetili, prodali smo ih i sve je bilo ok...
kod bilo kog telefona postoji sansa da se neka od led dioda jednostavno ugasi i ne radi vise, nije to do specijalno nekog modela... a te po poslovnicama nemoj ni da gledas, aka ih ko god stigne a svi zajedno ne znaju ni da ga ukljuce...
pitaj usce za proceduru i onda odnesi kod njih aparat, mislim da crkavanje dioda podleze zameni aparata...
rade do 17h, cini mi se...
kod bilo kog telefona postoji sansa da se neka od led dioda jednostavno ugasi i ne radi vise, nije to do specijalno nekog modela... a te po poslovnicama nemoj ni da gledas, aka ih ko god stigne a svi zajedno ne znaju ni da ga ukljuce...
pitaj usce za proceduru i onda odnesi kod njih aparat, mislim da crkavanje dioda podleze zameni aparata...
rade do 17h, cini mi se...
- Azimuth
- Moderator
Ako je tamo kupljen onda pogledaj na sajtu ratel-a da li je garancija uopšte ostvariva kod nas... Imaš tačno po oznakama modela koje ovde možeš servisirati, a koje ne...
Stigla mi je potvrda iz apple u Uscu da mogu doneti telefon na diagnostiku
kazu nikakav problem, samo me zanima da mi mi odmah kazu da li to podleze garanciji ili ne?

- Azimuth
- Moderator
Pa odmah po završenoj dijagnostici. Prvo će mu uraditi restore pa ako i tada bude imao istih problema onda rade dalje testove. Sve i svemu ne računaj da nećeš znati odmah (osim ako nije očigledan problem), već u najboljem slučaju do kraja tog dana ako ga odneseš odmah ujutru.
Azimuth hvala puno na informacijama
nadam se da ce uvaziti reklamaciju, primeti se razlika u osvetljenju pa razmisljam imao sam 5s na njemu svuda isto sija.. sta znam nadam se pozitivnom ishodu