Najavljen Apple iPhone!

iPhone (1st, 3G/S, 4/4S, 5/5C/5S, 6/6+)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
iOS
Odgovori
VladaII
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 14. Jan 2007. 09:20

Post od VladaII »

Na itunes se kacis normalno na kompu, software ko software,samo nista u dodiru sa web-om se ne dira...sve sto zelis na phone, ubacis u itunes library, mora tako, ili ako zelis nesto drugo mozes da googlas neki program koji zaobilazi itunes kao sto je igoritza rekao...

btw sensei, svaka cast za trik, nisam znao za to...pa odlicno, ne moram da brinem vise za taj prokleti delivery report, koji dosta znaci moracete priznati...nekako kada stigne, znas da je uspesno poslata poruka, nekako odahnes 8) uspeo si, poslao si poruku...ej... :)

A inace sto se tice konkurencije w960 stvarno azdaha...ali jos uvek ga nema, a da cekam...sta znam...
po performansama je bolji od iphone, mada je o5 to diskutabilno, ali ko ce da ceka w960, kada je tu iphone... :)

I sto se tice ipod touch, nikada ne bih uzeo vec navedeni, vec bih dodao jos malo para i pazario iphone...
moras racionalno madness99... 8)

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

pa sad sta je racionalno?Po meni licno bolja su dva uredjaja svaki za sebe tipa iPod za muziku a telefon za telefoniranje i sms,al dobro misljenja su razlicita 8)
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Sensei znao sam ja za to, samo da izvinete svi, meni je uzasno smorno da ispred svake poruke zbog jedne male stavke kao sto je delivery report a koja mi je ipak bitna kucam !. Nego, to radi sam na Telenoru ili i na ostalim mrezama? To ne znam, priznajem. Daleko je lakse ukljuciti opciju, i telefon sve sam radi automatski.
Volim funkcionalnost iznad svega, a sve ostalo mije na drugom mestu. O iPhoneu je vec bilo x rasprava, tako da necu da ulazim u neke debate i ostalo, ostajem pri stavu da je lepo od Apple sto je izbacio telefon, da je po mnogo tome revolucionaran, da je izuzetno privlacan, ali da ima par tako debelih minusa kod mene da jednostavno ni ne uimam ga u razmatranje.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

VladaII
Mobil fan
Mobil fan

Post od VladaII »

Racionalno znaci u bukvalnom prevodu, potrosis sto manje para, a da izvuces maximum iz uredjaja koji pazaris.... :wink:
Apple Iphone 4S, Nexus S 16gb, Nokia E71, Nokia 7110

VladaII
Mobil fan
Mobil fan

Post od VladaII »

Evo ja na primer nisam izvukao maximum iz uredjaja koji sam kupio :lol: :lol: Napokon je stigao na kucnu adresu, uredjaj kao sto sam vec pomenuo, oduzima dah...evo ne ispustam ga iz ruku... :roll:

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Smara samo sto ne mogu da stignu poruke od operatera tipa: o propustenim pozivima ili naprimer ako si post paid na telenoru i ukucas *411# stigne ti obavestenja vi ste taj i taj paket,podaci su vam poslati u poruci,ali ta poruka ne stize :disgust: ,tako da sam to resio preko mog portala tu citam sta me interesuje.A moze da se proveri stanje trenutnog zaduzenja,ali to nije poruka.

I smara kad stavim broj u formatu +381... ne prepoznaje mi broj,a kad stavim 06...onda prepozanaje,ali kad stigne poruka na ekranu se prvo pojavi poruka od koga je stigla i deo teksta,e sad kad je broj +381.. onda ne prepoznaje kontakt,dok se ne otvori poruka,malo zamrseno u svakom slucaju bolje je broj staviti u formatu 06.... :D
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

VladaII
Mobil fan
Mobil fan

Post od VladaII »

Adriano slazem se da je po malko sve zamrseno, imam pitanje, kada iskljucim wifi, edge se automatski pali, kako da ga iskljucim, trazio sam i nisam uspeo da nadjem, znaci E stoji u levom gornjem uglu... :?

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Andrijano »

E to E ti je stalno upaljeno,bar sam tako ja razumeo,citajuci upustvo na internetu. I to E ti znaci da je edge dostuoan. :D

E VladaII provali kad kucas poruku i polako prstom provuces po tekstu pojavi ti se kao lupa,i uz pomoc nje ubacujes reci i slova :D

Ja sam se tripovao sta znaci ono TTY kad udjes u settings pa calls,i procitao sam da je to neko pomagalo za osobe ostecenog sluha.

VladaII
Mobil fan
Mobil fan

Post od VladaII »

E ta lupa je preterana...znaci ... :wink: :) Odusevio sam se nekim stvarima, ali ovo za kontakte sto ne prepoznaje sa kartice me je najvise iznerviralo, moram sve iznova da kucam... :x btw mora da moze da se iskljuci t9? ,sto se tice bluetooth-a...e ako kupim npr motorolinu bluetooth slusku telefon je nece prihvatiti? I da li je moguce uparivanje sa drugim telefonima preko bluetooth-a? To jest razmena podataka?
Nisam siguran,cini mi se da sam cuo tako nesto...

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Medjunarodna organizacija za zaštitu životne sredine "Grinpis" (Greenpeace) otkrila je u iPhone-u američkog proizvodjača Apple toksične supstance.

"Grinpis" je pribavio jedan iPhone s američkog tržišta i ispitivao jednu po jednu supstancu u materijalu od koga je napravljen.

Ispitivanja su obavljena u jednoj britanskoj laboratoriji, gde je sprovedena analiza 18 unutrašnjih i spoljnih delova iPhone-a

U polovini ispitanih uzoraka otkriveno je prisustvo broma, koga najviše ima u anteni telefona, kao i toksičnih ftalata, prisutnih pre svega u plastici kojom su obavijeni kablovi za slušalice iPhone-a.

Ispitivanje je pokazalo i da je baterija iPhone-a povezana lepljivom supstancom za uredjaj, što sprečava njenu zamenu i otežava odvajanje od podloge kako bi se obavila reciklaža.

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

Ne vidim nista spektakularno u vezi JATELEFON'a da su digli toliko prasine da bi testirali na taj nacin...kada bi testirali one kung fu uredjaje sa buvljaka sa dual sim itd sigurno bi nasli neku radioaktivnu supstancu ali to im nije ni bitno jel :wacko:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Igoritza
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 23. Mar 2007. 00:52

Post od Igoritza »

iPhone gets third-party apps

Steve Jobs, Apple CEO, announced in an open letter to the mobile community that Apple iPhone will finally get official third-part application support. The developer's SDK (Software Development Kit) will be ready in February though, as obviously the Apple team is working hard on creating a developer's platform that's open to new applications but at the same time secure in terms of personal data protection and virus-proof.

As expected, the developer's SDK would also be used for creating third-party applications for iPod Touch.

We are glad that Apple senior management has finally got its heads back on and will be opening the platform for developers worldwide. However, we feel that the security restrictions imposed due to the supposed virus/malware threats will be a ingenious way to put cuffs on the developers hands, if you get what we mean. That leaves us rather curious on how things would turn up in the end.

izvor:GSMArena
There is no knowledge that is not power

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Andrijano »

E procitao sam negde da je BT samo za povezivanje sa BT slusalicom i upravo sam je povezao sa mojom nokia BT slusalicom i bas je cool kad pozoves nekog on te pita da li ces preko bt slusalice,normalno ili preko speaker-a :D i bt slusalica sljaka odlicno :D .VladaII posto si ti jos uvek u SAD i ako ti nije jos dekodiran pokusaj da ubacis ako mozes novu verziju mozda ima nekih poboljsanja.T9 nikako da iskljucim ali sam resio problem tako sto prvo ukucam jedno slovo i vratim kursor na pocetak i kad otkucam poruku izbrisem slovo na kraju a T9 se ne pali :D

VladaII
Mobil fan
Mobil fan

Post od VladaII »

Sto se tice tih ispitivanj a I slicno,
to su tracevi I manipulacione radnje kako bi zaglupeli vec dovoljno retardirane amere.Sto se tice nove verzije,to ne smem da diram jer se telefon automatski lock-uje,tako da necu da se igram.Sto to ne uploadujes :D .A sto se tice software-a,ima jako zanimljivih stvari poput msn-a ili nesto slicno,mada pitam se oce li izbaciti nesto poput nekog firewall-a ili antivirus-a posto cenim da cvikerasi vec uveliko rade na virusima :|

Evo pisem sa safarija,pokisavam da poboljsam svoje qwerty TS umece 8)

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Sinoc sam njakao i-phone od ortaka,verzija je 4gb i mogu reci da sam bas bas fasciniran,onaj ekran i ostalo,jos ortak ima neku specijalnu gumenu masku......
Nemam reci....
Jedino sto mi se ne svidja je kuckanje poruka,prosto ne znam kako bih kuckao u autu u voznji....
D500&E71

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Andrijano »

Jedino sto mi se ne svidja je kuckanje poruka,prosto ne znam kako bih kuckao u autu u voznji....[/quote]

loki13 mislis da vozis kola i kucas poruku,mogu ti samo reci ako si to mislio : Ne brze od zivota :)

http://www.nebrzeodzivota.org

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Andrijano, nazalost zbog prirode mog posla,ja minimum 4 sata dnevno provedem u autu (jezdeci putevima Vojvodine),pa mi se i takva situacija cesto provuce (mislim sms u voznji)....
Iz tog razloga npr nisam uzeo w950 (koji mi se jako svidja,ali nije bas praktican za koriscenje jednom rukom)----tako da je to meni veoma vazan aspekt....
Sta ces,koliko ljudi - toliko cudi .....
:lol:
D500&E71

VladaII
Mobil fan
Mobil fan

Post od VladaII »

Pa naravno, ako si stalno u pokretu, onda je veoma tesko rukovati samo jednom rukom, nije da je nemoguce, ali je ipak tesko... :)

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Andrijano »

Procitao sam na sajtu iphone srbija,neko je napisao da moze da se iskljuci t9 pri kucanju poruka,e sad da li mogu oni preko nekog programa ili kako raspitacu se malo :D

VladaII za koliko vremena ti napuni iphone bateriju,ako je skroz prazna pa do vrha :D ,ali preko normalnog punjaca,a ne preko kompa(meni treba preko kompa 4h,a drug mi rece da on puni itouch preko normalnog punjaca za 1h15min),trebalo bi da kupim onaj adapter za nase uticnice :D

VladaII
Mobil fan
Mobil fan

Post od VladaII »

Za punjenje direktno u struju, ne preko racunara, mu treba oko 3-4 sata...
Sto se tice tih adaptera, videcu i ja da ih jurim ovde ako stignem, ako ne nadam se da ih ima u Jugi..
Ae vidi za taj t9 pocinje da me zestoko smara... :angry:

Odgovori