iPhone 6
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Re: iPhone 6
Значи ипак може да се мења ник. 

- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Cek' bre... iLuka... A kako si se pre zvao?

Hahaha, ni ne treba da primeti niko, apple fanovi su dovoljni sami sebi
@miodrage, mislim da o tome vise ne moram da brinem, nema sanse za tako nesto
Stari nick je bio Luca, hteo sam da krenem od nule po broju postova i promenim nick ali ovo prvo izgleda nije moguce, cisto da vidim kako je kad imas 5, 10, 15 postova, cujem da je "in" da se "skupljaju postovi"

@miodrage, mislim da o tome vise ne moram da brinem, nema sanse za tako nesto

Stari nick je bio Luca, hteo sam da krenem od nule po broju postova i promenim nick ali ovo prvo izgleda nije moguce, cisto da vidim kako je kad imas 5, 10, 15 postova, cujem da je "in" da se "skupljaju postovi"

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
E ja svojih bezmalo 10k ne dam ni za zivu glavu! Inace meni nisu dali nick WP_guru, kaze Misko da je previse izazivacki 

Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Znas kako ja gledam na takve stvari? Ako je nesto istina - istina je, podrzao neko to ili ne
Sta je ovo, je l zna neko?
http://youtu.be/LtWBZ6eUnSE

Sta je ovo, je l zna neko?
http://youtu.be/LtWBZ6eUnSE

Iz neke nostalgije sam obrisao gmail app i sve setovao preko default mail app... Mnooogo mi brze radi sa mejlovima i automatski sam dobio full sync sa svim nalozima koji se sada prikazuju u kalendaru...
Sa gmail-om to nije bilo slucaj

Sa gmail-om to nije bilo slucaj

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
iLuka, ali ti ne radi push? Ne šta misliš da je brže?
Uopste rad sa samim mejlovima, opcije unutar aplikacije... Push ne radi i kasne recimo, par minuta, ali sto se tice mojih potreba - isplati se koristiti ovako...
Dugo nisam koristio nista osim gmail-a i ovo je prijatno iznenadjenje
Ti si me i nagovorio da predjem na gmail jos na 4s dok smo bili

Dugo nisam koristio nista osim gmail-a i ovo je prijatno iznenadjenje

Ti si me i nagovorio da predjem na gmail jos na 4s dok smo bili

- Baraba
Od fabričke nije ni jedna bolja, lično meni, ni lepša, ni komfornija. Ali ne radi push, ukino je google podršku. Zato mi ne odgovara, zato sam te i nagovorio da pređeš na gmail, bilo smo se dopisivali, trebao mi je odmah odgovor, ne za pola sata
Sada imaš dosta alternativa na kojima radi push, veoma lepih.
Može sa JB da se namesti i fabrička app, ima tweak koji se plaća i funkcioniše fabrička app odlično.

Sada imaš dosta alternativa na kojima radi push, veoma lepih.
Može sa JB da se namesti i fabrička app, ima tweak koji se plaća i funkcioniše fabrička app odlično.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Ja sam batali gmail aplikaciju, iz nekog razloga mi je brljavila. Nije uvek push radio, ne znam zasto, a cesto je, iako sam imao u kontinuitetu nekoliko razmenjenih mejlova, izvlaci po neki i stavljao u spam folder.
Elem, Inbox odlicno radi, taman malo i Android look ima
Elem, Inbox odlicno radi, taman malo i Android look ima

u jbt zaboravio sam da ovaj forum i postoji hahahah
hocu i ja lepsni nick :-DDD iDostaJe
sve u svemu ip6 kupljen napolju, 64GB 3 meseca zadovoljan veoma
apple case kozni ko zeli nece pogresiti, ne guli se, bar ne za ovo vreme ... leti cemo videti zbog povecanog lucenja znoja, ali sada je i dalje kao nova
Sve u svemu, ko se dvoumi nek uzme telefon nece pogresiti... Korisnik sam apple-a dugi niz godina, i presao sam sa5S na 6. apsolutno mi je lepsi 6 sto se boje tice, ne bih voleo da je crn, jer mi je space gray pun pogodak (i nisu bas resili ljuscenje na ip5)...

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
O jebote Baraba, ti i tvoj push. Za koji klinac se dopisujes maklom, pa imate zilion alternativa, a pored iMessage da neko koristi Google, pa to je zlocin.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Miodrage voli apple i iphone u dusi! [emoji6] Ali ceka windows 10! Azimuth je nasao resenje za sve svoje probleme sa iphone6 isto kao i ja barem za sada... [emoji12]
Drugari, od danas nastavljam u ovom forumu iako sam promenio aparat, pise u potpisu sta i kako
@baraba - AKO nekog zanima 

- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Колико видим прешао си на 6 Плус? Ниси нешто био задовољан "обичном" шестицом или је нешто друго у питању? 

Ma kakvi da nisam zadovoljan, jednostavno sam dobio "glavu za glavu" a noviji je od mog skoro mesec dana, pa sam zato menjao 

- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Аха па лепо онда, честитам.
Супер си прошао ако је било "глава за главу", с обзиром да је Плус нешто скупљи. 

- Baraba
Gle, uzeo lopatu, ccc

- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Па мора нечим да чисти снег кад завеје.

Шалимо се мало наравно.

Шалимо се мало наравно.

- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
dachakragujevac80, Evo da ti se ja pridružim u ekskluzivnom klubu vlasnika gold iP6, samo što sam ja išao na većeg brata
Evo i mene za sada u Apple jatu
trenutno koristim iP6+ pa imam par pitanja:
1.Šta je sa iTools, jel’ ta app radi bez iTunes?, jel iTunesa aplikacija podržava Win 8.1. Kada download-ujem iTools neće da se instalira jer nemam iTunes na kompu.
2.Koji dobar player za reprodukciju filmova (sa prevodom) mi preporučujete?
3. Predpostavljama da nema JB za iOS 8.1.3 i da li se sa Jb gubi garancija, tel je kupljen u mt:s-u?

Evo i mene za sada u Apple jatu

1.Šta je sa iTools, jel’ ta app radi bez iTunes?, jel iTunesa aplikacija podržava Win 8.1. Kada download-ujem iTools neće da se instalira jer nemam iTunes na kompu.
2.Koji dobar player za reprodukciju filmova (sa prevodom) mi preporučujete?
3. Predpostavljama da nema JB za iOS 8.1.3 i da li se sa Jb gubi garancija, tel je kupljen u mt:s-u?
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)