Drustvo, stigao mi je Spigen Neo Hybrid

Metal Slate boja, ona teget, metalizirana ali mat varijanta. Originalno pakovanje, telefon je legao kao saliven.
Osecaj u ruci je zaista odlican iako je taj ram plastican. TPU tj onaj silikonski deo je hrapav, reljefast i telefon uopste ne klizi iz ruku.
Slikao bih je, ali nemam pojma kako da izvadim telefon iz futrole

Toliko je knap da je to neverovatno.
Socivo kamere je upalo taman toliko da nije u ravni sa maskom, tako da nema bojazni da ce se izgrebati ili sta vec.
E sad, trenutno mi je na displeju Buff folija, ona jeste malo deblja, otprilike debljine tempered glass-a, ali i pored toga vidim da je obod, rub, maske i dalje stariji za mozda milimetar ili dva, pa se komotno moze i tako spustiti telefon bez straha da ce se ogrebati ili razbiti displej. Cekam tempered glass pa da proverim kako sve to izgleda zajedno spakovano.
Tasteri su precizno rasporedjeni i tacno se poklapaju, odlican je osecaj. Cini mi se da se jos lakse pritiskaju (power nesto lakse od volume tastera) i imaju onak klik. Ona klackalica za silent/vibraciju jeste uvucena, ali je skroz pristupacna i za nas koji ne pustamo nokte.
Sa donje strane sve odlicno lezi. Otvori su svaki na svom mestu. Jedino sto mi se cini problematicnim jeste otvor gde je mikrofon i rupa za slusalice. Dovoljno je ostavljeno prostora da se ubodu fabricke sluske, ali ako je dzek malo deblji mozda ce biti problema. Trenutno nemam slusalice sa debljim dzekom pa da probam, ali eto, neko moje zapazanje.
Cena je oko 20e na ebay-u i definitivno vredi.
Jos jednom, hvala
bata bogdanu sto mi je ovo cudo doneo
P.S. Gledacu danas/sutra da slikam kako stoji na telefonu pa cu okaciti.