Neka je sa srećom, da te dobro služi. Lakše mi pada ovo prilagođavanje uz više novajlijaJoca-Samsung napisao:Ник остаје. [emoji12]
Јуче сам га узео.
Napisao je u nekoj levoj temi:Evindzer napisao: Smem li da pitam zasto IP6, a ne, recimo, N4?
Joxy napisao: Мала промена само, Самсунг је у срцу.
За сада могу рећи да се нисам покајао уопште, јако достојна замена и потпуно другачији концепт. Да сам рецимо ишао на Н4 не знам да ли бих осетио толику разлику.
Сада схватам да хардвер и бројке нису све, невероватно како ради систем. Звук је перфектан и то са фабричким слушалицама, са неким бољим могу само да замислим. Све у свему заиста комплетан и јако поуздан телефон. Искрено мало ме је плашио прелазак са 5.7 на 4.7 инча али ово је и више него океј величина, јако брзо се прилагоди а и прија мало када можеш једном руком да дохватиш сваки део екрана. Да је 4 инча па и да се размисли али ово је по мени стварно океј величина екрана за један телефон.
Баш ћу да погледам ове футроле, сигурно је огроман избор. Највише волим ултра танке футроле које не дебљају телефон а тачно су у равни камере што је битно јер је она мало испупчена у односу на телефон али у принципу мени скоро све одговарају, најбитније је да штити лепо телефон.Azimuth napisao:Joxy, imas na ebay-u Nillkin CP+, to je ono zaobljeno koje ide od ivice do ivice. Cena je oko 10-12$ i free shipping.
Sto se futrole tice, ja sam prezadovoljan ovom Neo Hybrid, ali mi se isto tako svidela kako lezi a i osecaj u ruci kakav je sa onom Candyshell Grip.