iPhone 6

iPhone (1st, 3G/S, 4/4S, 5/5C/5S, 6/6+)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
iOS
Odgovori
iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Re: iPhone 6

Post od iLuka »

Je l ovo sa nick-ovima nesto na moj racun!? 8) nemoj sad da urgiram kod Miskonija da vam pobrise brojeve postova pa da budete svi slicajni prolaznici! :lol:

dachakragujevac80
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
:: Iphone 11 pro

Post od dachakragujevac80 »

Ma joooook,nego ne ide da se zove Joca Samsung,a ovamo ima iphone! To bi isto bilo da navijaš za Zvezdu,a zoveš se npr Luka Partizan! :D
Ja predlažem da se Joca od sad zove iJoca! Mada mislim da sam nešto slično već negde video,ali ne mogu da se setim gde!? :chytry:
:lol: :lol: :lol:

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Post od Evindzer »

Joxy, neka je sa srecom. :)
Smem li da pitam zasto IP6, a ne, recimo, N4? :unsure:

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Joxy, Azimuth ti je već odgovorio na pitanja, kod mene je ista situacija. Find My iPhone mi je uključen, na netu sam pročitao da treba da se isključi kada se radi update što ću i uraditi kada dođe naredni update. Što se tiče iTunes i iTools, potreban softver sam skunio sa linka koji je postovao Baraba u ovoj temi: iTools (za one koje nervira iTunes) , za transfer fajlova možeš da probaš i WireShare, sličan je AirDroidu za Andorid. Kod mene je takođe verzija iOS-a 8.1.3
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Joca-iPhone, nemoj da dižeš na 8.1.3 ako hoćeš da probaš JB.
Find My iPhone treba da bude uključen, kristi vlasniku, ne pravi štetu. Imaš tri opcije. Može zaključaiti (Lost Mode), može da se locira telefon (veoma precizno), da se pusti iritantni zvuk sa porukom da je telefon izgubljen. Idi na :https://www.icloud.com/ i lepo istraži opcije. Napiše utiske o šestici u ovoj temi.

Draco
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 25. Feb 2010. 13:32
:: iPhone 11
:: ???

Post od Draco »

Joca-Samsung napisao:Ник остаје. [emoji12]
Јуче сам га узео.
Neka je sa srećom, da te dobro služi. Lakše mi pada ovo prilagođavanje uz više novajlija :D

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Evindzer napisao: Smem li da pitam zasto IP6, a ne, recimo, N4? :unsure:
Napisao je u nekoj levoj temi:
Joxy napisao: Мала промена само, Самсунг је у срцу. :D
За сада могу рећи да се нисам покајао уопште, јако достојна замена и потпуно другачији концепт. Да сам рецимо ишао на Н4 не знам да ли бих осетио толику разлику.
Сада схватам да хардвер и бројке нису све, невероватно како ради систем. Звук је перфектан и то са фабричким слушалицама, са неким бољим могу само да замислим. Све у свему заиста комплетан и јако поуздан телефон. Искрено мало ме је плашио прелазак са 5.7 на 4.7 инча али ово је и више него океј величина, јако брзо се прилагоди а и прија мало када можеш једном руком да дохватиш сваки део екрана. Да је 4 инча па и да се размисли али ово је по мени стварно океј величина екрана за један телефон.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

Svi poceli da izmisljaju toplu vodu 8)
'Ajte ljudi, pa gde Apple toliko dobar sistem itd :wink:

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
:: Samsung & Apple
:: Spajamo nespojivo :D

Post od Joxy »

Хвала свима на честиткама и на информацијама. :)
Evindzer, Искрено размишљао сам између Н4 и шестице и мислим да не бих осетио толику разлику преласком на Н4 као што сам добио преласком на шестицу, све је потпуно ново и другачије за мене. :)

Draco
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 25. Feb 2010. 13:32
:: iPhone 11
:: ???

Post od Draco »

Stigao Nacodex 9H tempered glass. Pakovanje izgleda prilično dobro i ozbiljno. Vidjećemo kako će izgledati kad se "montira".

[img]http://tapatalk.imageshack.com/v2/15/02 ... a10928.jpg[/img]
[img]http://tapatalk.imageshack.com/v2/15/02 ... 7a1e7e.jpg[/img]

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

To nije 2.5D staklo? Rekao bih po onom delu dole oko dugmeta, ne pokriva skroz okolo :?
Ajde slikaj i kad stavis da vidimo kako izgleda. Ja cekam da mi stigne od Nillkina CP+ pa cemo i to da probamo :D

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

iPhone 6

Post od Joxy »

И ја сам хтео да узмем каљено стакло али га овде у Плази нису имали на стању па сам привремено ставио обичну фолију и ултра танки силикон.
Колико вам се отприлике временски пуни батерија, да ли остављате телефон целу ноћ на пуњачу?

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Joxy, imas na ebay-u Nillkin CP+, to je ono zaobljeno koje ide od ivice do ivice. Cena je oko 10-12$ i free shipping.
Sto se futrole tice, ja sam prezadovoljan ovom Neo Hybrid, ali mi se isto tako svidela kako lezi a i osecaj u ruci kakav je sa onom Candyshell Grip.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

I nikako sliku da staviš. Ccc

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

Baterija se puni skoro 2 sata mada je meni najcesce do ujutru na punjacu pa ni ne znam kada se napunio :)

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

iPhone 6

Post od Joxy »

Да, напуни се он отприлике за око 2 сата него рекох 'ајде да питам како га ви пуните тј да ли га остављате ноћу на пуњачу, ништа му не смета. :)
Azimuth napisao:Joxy, imas na ebay-u Nillkin CP+, to je ono zaobljeno koje ide od ivice do ivice. Cena je oko 10-12$ i free shipping.
Sto se futrole tice, ja sam prezadovoljan ovom Neo Hybrid, ali mi se isto tako svidela kako lezi a i osecaj u ruci kakav je sa onom Candyshell Grip.
Баш ћу да погледам ове футроле, сигурно је огроман избор. Највише волим ултра танке футроле које не дебљају телефон а тачно су у равни камере што је битно јер је она мало испупчена у односу на телефон али у принципу мени скоро све одговарају, најбитније је да штити лепо телефон. :)

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Ja sam ga samo jednom punio celu noc :D
Baterija mi gura 24-36h u proseku, pa ono, kad zapisti tada ga stavim da se natanka i to je to.
Neo Hybrid mi nije ugojio telefon, a ovako na slikama deluje da je kabasta zastita. Fin je osecaj u ruci, dovoljan grip da ne bezi a opet zastita je sa svih strana. I da, kamera je cak i uvucena za milimetar ;)
Kojikog da uzimas, gledaj da strana do telefona bude sto meksa, a ako je mogu ce silikon bude makar za delic milimetra stariji od kamere.
Nego, koju si verziju uzeo? Koliko GB?

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Joxy »

Да, имаћу у виду то у вези камере, баш то сам и гледао код куповине овог силикона. Све у свему има безброј тих футрола, силикона и бампера за шестицу.
Узео сам верзију од 16 ГБ, види се на сликама са Антуту теста које сам поставио у одговарајућој теми. Мислим да ми је то довољно, још када се све лепо организује нема проблема. Углавном све пребацујем на рачунар, слике, музику, клипове итд, сада још активније с' обзиром да ми је за читаву синхронизацију телефона потребан рачунар. :)
Која је твоја верзија?

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Ja sam igrom slucaja uzeo ovaj od 64GB, inace sam isao prvobitno na 16GB.
U sustini, 16GB je sasvim dovoljno, pogotovo sto mozes lako namestiti da slike, snimke i ostale media fajlove automatski dize na dropbox ili box u odredjeno vreme i kada je npr samo na wifi. Po meni je 32 optimalno za opusteno koriscenje, 64 je vec poprilicno mnogo, a 128 je sumanuto.

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

iPhone 6

Post od Joxy »

Слажем се у потпуности. :)
На Андроиду ми не би сметала и нешто већа количина меморије поготово ако је телефон рутован па већину ствари и програма држим на њему а овако, за iOS је ово по мени сасвим довољно.

Odgovori