Одличан резултат, свака част.
Што се апдејта тиче, може ли се он одрадити директно са телефона или је можда препоручљиво повезивање са рачунаром и да се то одради преко iTunes? За бекап претпостављам да важи исто?
Joca-Samsung napisao:Одличан резултат, свака част.
Што се апдејта тиче, може ли се он одрадити директно са телефона или је можда препоручљиво повезивање са рачунаром и да се то одради преко iTunes? За бекап претпостављам да важи исто?
Cek nije mi kasno, ako radim update preko telefona, a ne preko iTunes jel mi se sve brise iz telefona ili ne?
Koliko sam citao na netu, ne bi trebalo nista da se brise sve app ostaju.
Одрадих и ја апдејт, преко iTunes. Све је на свом месту, ништа није обрисано.
Пре апдејта сам одрадио бекап, такође преко iTunes, али не на iCloud већ на рачунар. Да ли се тај бекап сада налази у неком директоријуму или се са њим може барата само преко iTunes?
Ja nisam kupovao nista
Ne znam, uvek sam vracao preko icloud ili racunara za datum koji je zadnji.. Imas na itools folder back up, zaboravio sam gde tacno, mozes da vidis po datumima ili samo da ga automatski vratis posle update-a preko itunes...
Нисам инсталирао iTools за сада, само iTunes и преко њега сам одрадио апдејт и на крају се сам рестартовао, извадио УСБ из компа и то је то, све апликације, слике, контакти итд су на свом месту. Хвала ти.
Што се iCloud-а тиче, по мени је тих 5 ГБ сасвим довољно.
Ma ako to sve radi ok, necu ni da se bakcem oko restore, a update cu preko OTA.
iLuka, Azimuth, hvala vam na odgovorima, ponekad postavim bezvezna pitanja, ali sam nov u iPhone svetu pa dok ne naucim gradivo, bice ponekad postavljeno neko trivijalno pitanje
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.