iPhone 3GS
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 20. Avg 2006. 09:10
- Kontakt:
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 00:07
-
- Redovni učesnik
- Kontakt:
MCone Nisam strucnjak za Iphone, cak ga i ne posedujem ali pratim po ozbiljnim sajtovima sta pise, ja sam ti napisao sta pise na gsmareni za BT da mu je to velika mana e sad tamo ne pise kako to moze da se resi, ali kako sam ja razumeo ne moze da se resi. Na limundu imas i 3g i 2g doduse polovne a 3gs su uglavnom novi ali ima i malo koriscenih polovnih ali su cene 500-640e evo ti link http://www.limundo.com/Telefoni/Mobilni ... 8_strana_1 bio je jedan 3g 8gb za 300e i jedan 3g 16gb za 290 ali su se aukcije zavrsile ovaj 16gb je verovatno prodat jer je bila jedna ponuda a ovaj 8gb nije imao ni jednu ponudu, sto me cudi jer je bio u odlicnom stanju a i cena je po meni bila ok. Moras recimo svaki drugi dan da pratis jer se stalno pojavljuju novi telefoni.
Mis iz roletne hvala na savetima, pronasao sam na netu kako da dobijes delivery report samo kucas ! (znak uzvika) pre teksta u poruci i dobijes izvestaj. Posto nemam Iphone javio drugu ovaj probao i odusevio se sto radi.
Mis iz roletne hvala na savetima, pronasao sam na netu kako da dobijes delivery report samo kucas ! (znak uzvika) pre teksta u poruci i dobijes izvestaj. Posto nemam Iphone javio drugu ovaj probao i odusevio se sto radi.
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
misternobg, za delivery postoji program "iPhone Delivery" koji to automatski odrađuje, čak nudi i više načina nego što ih imaju ostali telefoni. Treba u Cydiu dodati source repo "http://iphonedelivery.advinux.fr/cydia/", instalirati program i u Settings>Messages izabrati način rada. I ne mora da se instalira preko Cydie, otvori ovaj link iznad sa kompa i u "deb" folderu se nalaze sve verzije. Poslednja je v0.3.4 a DEB fajl može da se instalira kroz iFile ili Terminal. Za BT postoji "iBlueNova" i radi solidno.
● PRAVILA FORUMA ●
ma idi, uzimam ja lepo 3G i cao...ovaj fazon jeftiniji 200ak evra a skoro isti ko 3Gs...razlika samo memorija (meni dosta 8 gb), kamera (ona mi i ne znaci toliko, video sam slike na 3G i izgledaju mi super), i brzina (e sad koliko je brzi 3Gs ne znam)... samo mi ja vazno da mi radi posle taj BT, zato sto cesto prebacujem stvari od drugih... hvala svima na korisnim informacijama...
-
- Redovni učesnik
- Kontakt:
Naravno da ti je bolje da uzmes 3g razlika je vrlo mala najveca razlika je u softveru zato sto 3g ima 2.0 a 3gs 3.0 i vise, odes na gsmarena.com pa u iphone 3g ili 3gs review pa na 3 stranu i onda lepo procitas sve razlike izmedju ta dva softvera, ali najvaznije je da mozes da stavis softver 3.1.2. od 3gs u 3g i sve ove stvari sto su Miskoni i Mis iz roletne rekli (a oni su strucnjaci za iphone) i bices zadovoljan. 3g nema video snimanje ali mozes da ga dobjes kad stavis softver 3.1.2 kamera mu je 2.0 mpix a 3gs 3.6 mpix, ima hsdpa 3,6 a 3gs 7,2 i 3gs ima brzi procesor mislim da su to male razlike da bi platio 200e vise za 3gs. Nemoj samo da upgrejdujes sotver na 3.1.3. jer taj ne moze da se otkljuca.
misternbog ne lupetaj... sta bre 2.0 i 3.0 ?
Svi mogu da se update-uju na najnoviji 3.1.3... Mada samo ima za iPhone 2g i unlock i jb tako da je bolje da se bude na 3.1.2 FW
Ili sam ja nesto pogresno shvatio ovim :

Svi mogu da se update-uju na najnoviji 3.1.3... Mada samo ima za iPhone 2g i unlock i jb tako da je bolje da se bude na 3.1.2 FW
Ili sam ja nesto pogresno shvatio ovim :
misternobg napisao:Naravno da ti je bolje da uzmes 3g razlika je vrlo mala najveca razlika je u softveru zato sto 3g ima 2.0 a 3gs 3.0 i vise
Nokia 6220 Classic
-
- Redovni učesnik
- Kontakt:
Malo pristojnosti molim! Ja sam rekao da nisam strucnjak za iphone samo sam preneo pisanja sajtova kao sto su gsmarena.com i iphone-srbija.com gde pise velikim slovima da se ne radi update na 3.1.3. i zasto da se ne radi. A ovo sto si citirao je preneto sa gsmarena.com pa ako te interesuje idi pa vidi sve je napisano sta sadrzi softver 2.0 a sta 3.0 i koje su razlike doduse mozda je tako bilo kad su se telefoni pojavili jer je tada pisan review, mozda se do danas nesto promenilo. Naravno da mogu da se updatuju na noviji softver, zato je i smartfone. Ja sam samo hteo coveku da pomognem.
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
MCone, misternobg, razlika nije baš zanemarljiva, prelistajte malo moje postove iz raznih tema, navodio sam prednosti 3GS-a. Da ispravim i dodam, 3GS ima 3,2 mpx kameru sa autofokusom, dvostruko više RAM-a (vrlo bitna stavka), jači CPU, jaču grafiku, korišćena je brža memorija, noviji BT protokol, itd. Na 3G ne može da se stavi firmver namenjen 3GS-u već se koristi firmver koji je rađen baš za 3G. Da li razlika vredi dodatnih para zavisi od toga šta kome treba. Mogu da se nađu odlčno očuvani polovni primerci, samo treba pratiti oglase. Mislim da je to mnogo isplativija varijanta.
● PRAVILA FORUMA ●
-
- Redovni učesnik
- Kontakt:
Gde nadje Kanadu, ja sam trazio od kuma koji zivi u Torontu da mi kupi i donese, on je bio u radnji i pitao a oni su mu rekli da moze da kupi samo uz postpaid ugovor na 3 godine! a ta cena sto kazes 299,95 je cena za 3gs 32gb, 3gs 16gb je 199,95 a 3g 8gb je 99,95 dolara ali uz postpaid ugovor uz minimalnu mesecnu pretplatu od 50$ koji nudi bell mobility koji je njihov drugi po velicini operater imas na njihovom sajtu http://www.bell.ca/shopping/PrsShpWls_P ... tView.page inace tamo vecina ljudi koristi blackberry tako da ce mi on najverovatnije doneti njegov stari jer ne zna sta ce sa njim. Rekao sam ti da je najpovoljnije u Hong Kongu i jos je sim free a cena je oko 430 eura za 3g 8gb.
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Godzilla, nisu to nikakve zelje... Vidim da ne pratis Apple, ali za tvoju informaciju Apple svake godine izbacuje nove modele svojih uredjaja (iPodovi, MB, MBP, iMac...) tako ce biti i sa iPhone ove godine
Sad da li ce biti 4G ili 3GSS ili neki drugaciji naziv to nije ni bitno, novog iPhone ce biti, kao i nove FW verzije, tj. 4.0.

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...