Pa rekao sam okvirno kolika ce im biti zarada po komadu prvih dana. Ispalo je da uzimaju cak i vise.
Onaj ko hoce da pazari a ne trci da bude prvi u kvartu, bolje je sacekati par nedelja da se cene srede. Ovo je stvarno nehumano.
Pa uvek je tako bilo, da se ne lazemo. Kad ce preprodavac da zaradi ako ne prvih mesec-dva? Kom zeli da ga ima prvi, ili ce da skupi par ortaka i ode do Minhena i pazari, ili ce da da nekom gulikozi. Ko nece, cekace nekoliko nedelja, pa ce da uzme.
uvek je tako bilo, ne bitno koji je model u pitanju... pisao sam ja za ip6 prosle godine da moj komsija ''cepa na 950'', tako je i ove godine... ozbilljna je radnja u pitanju ali eto, voli covek pare...
P.S.
jutros, subota, ima ih o oglasima za 850eur... ako je ip6 kostao 780eur u iStyle-u, ne znam kako ce ip6s ici ispod tih 850e... bas me zanima kako ce se kretati cene po oglasima...
Hmm , da li taj lik na testu svakodnevno koristi tako telefon otvarajući 56 aplikacija u isto vreme? To ništa ne znači u stvarnom svakodnevnom korišćenju , inače neki dan sam isprobavao Note 5 (platinum gold) ... izgled / ekran / kamera / brzina ... nema dalje TOP , (a cena 650€) .
Edit: inače stvarno ne navijam ni za jedan brend ili OS , taman mi za jedan broj ističe ugovor u oktobru pa će mo videti .
Pa zoreli i ne mora da koristi, ali da ne moze da drzi 10 aplikacija pokrenutih a da kosta koliko kosta je po meni sramota. Zamisli das 1000e i on ti ne drzi browser , angry birds i facebook u ramu a ima 4gb... Ja bar tako gledam, jednostavno ne sme da stucne za te pare i te specifikacije...
Interesuje me misljenje onih koji se vise razumeju o kameri 6S.Meni kao laiku se cini da je veoma dobra i da sppada u sam vrh.Isto tako mi se cini da je na 6S+ bolja jer ima opticku stabilizaciju.Nije mi jasan razlog zbog cega su to izostavili u 6S.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.