kunkun napisao:Presao bih sa S4 na iP6, zanima me autonomija baterije, znam da ois nema screen on time ali kapiram da je ono usage slicno tome, e sad, na mom tel je sot izgurao uvek preko 4h, na wifi je stalno, gledao sam test na benchmarkovom sajtu, oni su ga terorisali na safarijem i izdrzao je svega 3,5h, kakva su vasa iskustva, ima li neko ko je koristio mozda s4 pa presao na iP6 pa da mi kaze iz prve ruke?
Ne mogu tacno da kazem za iP6 posto koristim plus verziji koja ima solidno vecu autonomiju baterije od regularne sestice, ali ono sto mogu da kazem da je autonomija baterije duplo bolja pa i vise od toga na iP6plus u odnosu na S4.
Mislim da sto se tice baterije ne moras da brines. Pogledaj malo i temu "koliko vam traje baterija", tamo ima ss sa iP6 koji pokazuje koliki je usage pa mozes da steknes neku okvirnu predstavu o trajanju baterije na iPhone-u.
Батерија је стварно одлична.
Него мене интересује поређење са Плус верзијом, да ли је стварно боља аутономија или су идентичне, то ће нам најбоље рећи iLuka јер је он користио обе верзије. Не верујем да има (толико) бољу аутономију од "обичног" модела, с' обзиром на већи екран и већу резолуцију, додуше и батерија је већа али опет...
Hvala, gledao sam neke vase screen shot-ove, mene su ove dve slike zabrinule, tu su samo surfovali netom sa safarijem, izgleda da on bas delje bateriju
Одлично, таман да сачекам искусније од мене да јаве утиске.
Јесте да нећемо одмах знати о трајању батерије али нема везе, надам се да ту ништа нису дирали.
Van Beograda sam, a ovde mi nije neka konekcija, pa cu pricekati malo sa update-om dok ne budem imao brzu i stabilniju konekciju. Da rezimiramo, posto mi je ovo prvi update. Prvo preko iTunes napravim backup(za svaki slucaj), onda update mogu da izvrsim OTA ili preko iTuness-a i to je to.
mozes i OTA ali je preporucljivo preko itunesa,mada ja uvek radim ota i nikada problem nisam imao,najbitnije je da je baterija napunjena ili da je telefon na punjacu.
Ја сам прошли (8.1.3) радио преко iTunes а и овај нови ћу тако исто, није ми тешко да га спојим са компом и часком одрадим то, посебно што је мало већи од претходног (476 МБ).
@znemanja-ako radis preko telefona ne moras backup, mislim da ti nece obtisati nista dok preko itunes moras...
@joco, i meni je 476mb... Ne znam sta bi to moglo da bude vece za ip6+...
Onda cu preko telefona, najlaksa i najelegantnija varijanata.
Ne znam koliki je update za iP6 plus, cim uhvatim bolju konekciju provericu, mada ne vidim logiku da za ip6+ bude veci kada su iP6 i iP6+ softverski identicni.
Poslednja izmena od znemanja u Pon, 09. Mar 2015. 21:47, izmenjeno 1 put ukupno.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.