Itunes je automatski podesen da uradi sync pri pokretanju aplikacije a sa strane imas opciju da uradis i sam backup gde zelis... "Rucno" uradi backup na taj racunar pa onda i download and update
Znemanja, tih 500+ mb mogu i da potraju, gledaj da bar bude brza konekcija:)
Ни мени није јасно како је то могуће. Видећемо код тебе, јави колико ти заузима апдејт.
Ја сам одрадио бекап на iCloud и сада скидам апдејт преко iTunes, за разлику од прошлог пута када сам бекап одрадио на рачунар али је вероватно у принципу свеједно.
Svejedno je, jedino nisam testirao kako je brze ako je nekom potrebno...
P.S. 'ladno mi ne da preko itunes, kaze da pokusam kasnije jer ne moze da se nakaci na server... nemoguce koliko ljudi sada pokusava da skine ovaj update!
Да, на телефону је писало да је апдејт тежак 476 МБ али када сам ушао у iTunes па у део downloads да проверим колико се МБ скинуло, пише iPhone Software Update - Status па пише 1.3 ГБ од 1.85 ГБ.
Evo mi upravo zavrsava instalaciju 8.2 pa cemo da vidimo sta ce da se desi
I ovaj sam odradio OTA, ako bude nekih problema onda kabel, komp i restore + set as new i cao zdravo
I svi u isto vreme,samo sto ce 4s ostati na ovome mozda ako bude 8,3 ili 8,4 u svakom slucaju ne dobija ios 9,Ali opet to je telefon kome ce jos malo 4 godine sto je zaista neverovatno
Za sad sto sam provalio jeste da se umerenije puni tj oni procenti se dizu nekako ravnomerno za razliku od 8.1.3 gde su do 95% leteli, a tih poslednjih 5% kao puz bili.
A ovo za novu ikonicu, pa kul, jos jedna ikonica za sakrivanje s ozbzirom da nemam u planu da kupim taj famozni sat
znemanja napisao:Joxy, Čekaj kako 1GB, zar nije update oko 500MB?
)
Itunes preko restore flešuje ceo iOS, kao preko odina kada ubacuješ nov softver, zato je toliki fajl, ceo iOS skida, a preko OTA je manji fajl. Restore sa itunes briše sve podatke, uradite backup.
Evo i ja uradih OTA update, download je bio veličine 565MB. Za sada ništa novo ne primećujem, osim naravno Apple watch ikonice, fin detalj za one koji nameravaju da kupe i tu igračku, dosta promo materijala ima u app.
Pa i nema sta da ocekujete,konkretno premene su u vidu mogucnosti povezivanja sa apple watch-om,ispravke nekih gresaka,i cini mi se u health aplikaciji ima nekih izmena (ja je jos uvek nisam koristio pa i ne znam ni koje su stare [emoji6])
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.