iPhone 3GS

iPhone (1st, 3G/S, 4/4S, 5/5C/5S, 6/6+)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
iOS
Odgovori
Godzilla
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 24. Maj 2009. 16:52

Post od Godzilla »

MilančeBGD, pratim... :roll: :wink:
Da li je mozda nesto najavljeno?
To sto svake godine izbaci, mora da znaci da ce i ove? :?
E... :lol:
Nokia 6220 Classic

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Godzilla, Pa ako su izbacivali svake godine onda valjda možeš sam da dođeš do zaključka (nadam se). :lol: :shock:
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Godzilla
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Godzilla »

telep, nije to 100 godina unazad. :|
Sa obzirom na iPad videcemo.
A sta ce da se desi ako ga ne izbace? :shock:
Smes li zivotom da tvrdis da ce biti izbacen? :?
Nokia 6220 Classic

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

E sad Godzilla............... nemojmo preterivati. Nema potrebe za tim. Gossip site-ovi i služe za nagađanja i inside info, da se obožavaoci i potencijalni novi korisniic informišu i odluče, ali ništa od toga niej ba 100%, ali da bi se održala reputacija 99% ipak jeste. Ako ne veruješ nikome odavde: link.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Godzilla
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Godzilla »

gargamel4, naravno postoje velike sanse, ali opet nista nije sigurno!
Ja ne volim da nagadjam i pretpostavljam jer pretpostavka je majka svih gresaka. :dry:
Nokia 6220 Classic

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

A ovo je tema o 3GS-u... :dry:

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Onda zovi Stiva pa ga pitaj. Ne smem da ti ostavljam njegov telefon ovde zbog pravila foruma, ali iskopaj ga na netu i pozovi se na mene i dobićeš potvrdu................. misssiiiiim :dry:

Kakvu ćeš to sad grešku da napraviš koja ima veze sa tim da li novi model izlazi ili ne? Mi skoro svi ovde verujemo da izlazi, ne zato što se nadamo, nego zato što to kažu i mnogo upućeniji od nas, i zato što je to trend koji je sama kompanija postavila i koji još uvek nema čime da bude ugrožen. Još uvek ima mesta za inovacije. Tako da me zanima da li ćeš to da se zezneš ako uzmeš sad 3GS a za 3 meseca on više ne bude najnoviji prizvod, pa nećeš biti najpopularniji u društvu :? Kad se nova stvar pojavi treba da prođe izvesno vreme dok se početna (preterana) cena spusti na prihvatljiviji nivo i dok hakeri ne naprave paket za otključavanje telefona, tako da teško da i kad se pojavi da će ga biti po prodavnicama pre jula i da će biti funkcionalan pre avgusta, a 3GS je ispravio sve hardverske nedostatke 3G-a (RAM, procesor, grafika......).
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

kefalo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 04. Jun 2007. 19:46

Post od kefalo »

Cao.
Jel zna neko neki dobar link sa uputstvima za hakovanje ovog iphone-a a da radi, tj. da se nakon toga moze normalno upaliti.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3

Mis iz roletne
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 00:07

Post od Mis iz roletne »

kefalo, a da ti nama detaljno objasnis u cemu je problem i sta podrazumevas pod "hakovanje iPhone-a" mnogo bi nam olaksao, jer spektrum iPhone "problema" je veliki...

poz
iPhone 4 32GB white & black | iPad 32GB white | iPad 2 64GB white | New iPad white 64GB

MCone
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 24. Jan 2008. 20:03

Post od MCone »

ljudi jel se zna OTPRILIKE kad treba da izadje JB i unlock za fw 3.1.3.??? imam neku kombinaciju da ga kupim u hrvatskoj, nov za 300 evra ali ima navedeni software... :(

Godzilla
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Godzilla »

MCone, то се свакако исплати веруј ми!
И да чекаш нпр. 3 месеца па шта?
Требао би ускоро да изађе ако ти нешто занчи (претпоставка...) :ohmy:
Nokia 6220 Classic

MCone
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od MCone »

ja mislim da bi poludeo da imam iPhone 3 meseca i da gledam samo u njega...:/ e da malo me pokolebalo i to sto ima novi boot...to mi je skroz bezveze...

AJDE BRE HAKERI I OSTALE MUNJE U AKCIJU, TREBA MI UNLOCK!!!! :) :D

Marko_NS
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 08. Maj 2009. 18:06

Post od Marko_NS »

koristices ga kao ipod za muziku, filmove, igrice, wifi.. dok ne izadje unlock.
jako se isplati. pa ipod touch 3g 32gb koji je isti kao iphone 3gs je toliko u apple storeu..
iPhone 4.

MCone
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od MCone »

Marko_NS, sta mislis ti za ovaj novi boot koji imaju 3.1.3....jel moze to nekako da se koriguje??? :?

Marko_NS
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 08. Maj 2009. 18:06

Post od Marko_NS »

sve sto je zakljucano, moze se otkljucati. samo je pitanje vremena koje, kao protivnik svih teorija zavere pocevsi od 2012, mislim da imamo : )
iPhone 4.

Miškoni
Administrator
Administrator

Post od Miškoni »

MCone, 3.1.3 može da se jailbreak-uje, a može da se uradi i downgrade na 3.1.2 ako je Bootloader 6.4 i Baseband 05.11.07 i da se otključa pomoću novog Blackra1n-a. Odradio sam jedan pre tri nedelje i radi sve bez problema (model MC131, proizveden 31. nedelje 2009). Korišćen pakovan 3.1.2 fw koji je jailbreak-ovan i ubačena je Cydia. Ako možeš da proveriš sve ove stavke - super! :wink:

MCone
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od MCone »

mislim da je baseband 05.12.07, zato sto je nov...:(
a sta je to bootloader 6.4? ?

Miškoni
Administrator
Administrator

Post od Miškoni »

Ukratko, bootloader je praktično zaseban firmver koji se ubacuje u toku proizvodnje i Apple ne može naknadno da ga menja prilikom podizanja OS-a na višu verziju. Zato je bitno kada je telefon proizveden. Inače, ne mora da znači da je baseband 05.12, iz nekog razloga i na određenim modelima on ostane 05.11.

MCone
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od MCone »

e sad kako da ja proverim te informacije??? jel pise na kutiji to ?

Miškoni
Administrator
Administrator

Post od Miškoni »

Ne piše na kutiji, morao bi da zamoliš u radnji da provere u samom telefonu. Generalno, svaki primerak proizveden pre 40. nedelje prošle godine bi verovatno mogao da se otključa a ovi kasniji su još uvek osuđeni na tzv. "tethered jailbreak" - posle svakog restarta ili gašenja mora ponovo da se radi jailbreak. Pre nekoliko dana je procurela vest da je Geohot uspeo da pronađe način za kompletan jailbreak ali se još ne zna datum kada bi to moglo da bude dostupno.
The jailbreak is all software based, and is as simple to use as blackra1n. It is completely untethered, works on all current tethered models(ipt2, 3gs, ipt3), and will probably work on iPad too.
Don't ask about a release date. You won't make it happen any sooner.
Dakle, ako i treba malo da sačekaš - zašto da ne, super je cena za takvu spravicu. ;)

Odgovori