iPhone 6
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Re: iPhone 6
Ne znam uživo kako izgleda (to ću komentarisati kada vidim), ali na ovim slikama izgleda mi ružno, iskreno.
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
5s zakon, ja rece... Barem meni
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Kad budete drzali telefon u ruci shvaticete koliko je dizajnerski i ergonomski ova iteracija bolja od svih predhodnih. Ne treba biti naucnik pa skontati da zaobljene ivice mnogo vise prijaju saci. Apple je izgleda to tek sad skontao...
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
Kao sto su prijavili da ekstremno lako ispada iz ruke
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
To je vec druga tema. Ne ispada iz ruke zato sto je zaobljen, vec zbog glatkog metala. Valjda... 

Na ivicama svaki iphone ima taj bruseni metal a neki modeli i anodirani aluminijum pa zato ne klize... Isto kao npr sony Z2... Ne verujem da ce kliziti 6ica ali mislim da ce se guliti po ivicama
Inace, danas je prvi dan posto je pusten u prodaju i kod nas su puni oglasi sa cenama od 900 pa na gore... Pa ko voli 

- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Pa sada će cene ići samo na dole, ne treba žuriti sa kupovinom. Mislim da sam video jedan za 800€.
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Ma koji telefon vredi više od 400e? Daj bre, to je telefon A ne ne znam ni ja šta.. Skuplje od pola televizora. Da li je ip6 pa i 5 toliko bolji od npr mog G Pro 2, pa da budu 2-3 puta skuplji? Obično prose*avanje
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
Po toj prici onda ni bmw 5 ne vredi vise od passata cc.. Banalan primer
- El Laki
- Prijatelj foruma
Ne, nego nije normalno da telefon u našoj zemlji bude plaćen te pare i tu je kraj priče.
E sad da li IPhone treba biti toliko skuplji od Note 3, G Pro 2, S5, itd. Jeste to Američki brend, drugačiji koncept ali opet. Kamera, displej, izrada, fluidnost u radu... Ne vidim razliku. Pogotovo ne razliku 300e-550e. Apple je jedan veliki veliki brend, koji može da stavi 2.000e i neće biti na gubitku, zbog jako male cenovne elastičnosti njihovog proizvoda, čista ekonomija. Ali, ja smatram da je sve preko 400e previše, ma koja marka i model. Pogotovo ne smatram da Apple ima toliko kvalitetnije uređaje u poređenju sa drugim vodećim modelima.
Sviđa mi se Apple, nemam odbojan stav, samo imam takvo mišljenje.
E sad da li IPhone treba biti toliko skuplji od Note 3, G Pro 2, S5, itd. Jeste to Američki brend, drugačiji koncept ali opet. Kamera, displej, izrada, fluidnost u radu... Ne vidim razliku. Pogotovo ne razliku 300e-550e. Apple je jedan veliki veliki brend, koji može da stavi 2.000e i neće biti na gubitku, zbog jako male cenovne elastičnosti njihovog proizvoda, čista ekonomija. Ali, ja smatram da je sve preko 400e previše, ma koja marka i model. Pogotovo ne smatram da Apple ima toliko kvalitetnije uređaje u poređenju sa drugim vodećim modelima.
Sviđa mi se Apple, nemam odbojan stav, samo imam takvo mišljenje.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Pa sta je Mercedes bolji od Yuga? Mercedes ima volan, menjac, brisac...
A Yugo, Yugo ima volan... pa menjac... pa brisac... i nesto sto drugi auti nemaju... TOPLU DUSHU!!!
Pogledati Indexovce
El Laki - zasto nije normalno da u nasoj zemlji bude placen toliko? Pa upravo ce ovde i da ga placaju toliko, na zapadu se iPhone kupuje uz ugovor... Tamo je to sistem...
A Yugo, Yugo ima volan... pa menjac... pa brisac... i nesto sto drugi auti nemaju... TOPLU DUSHU!!!
Pogledati Indexovce

El Laki - zasto nije normalno da u nasoj zemlji bude placen toliko? Pa upravo ce ovde i da ga placaju toliko, na zapadu se iPhone kupuje uz ugovor... Tamo je to sistem...
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
El laki, sve ovo mozes da pricas kada iphone zvanicno bude prodavan u nasoj zemlji.. Onda uzmi i uporedi zvanicnu cenu iphonea i note 3 kod nas...
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Re: Одг: iPhone 6
Lepo rečeno, pitanje je samo da li je bolji?El Laki napisao:Ma koji telefon vredi više od 400e? Daj bre, to je telefon A ne ne znam ni ja šta.. Skuplje od pola televizora. Da li je ip6 pa i 5 toliko bolji od npr mog G Pro 2, pa da budu 2-3 puta skuplji? Obično prose*avanje

- Baraba
I grejač zadnje šoferke, kada se zimi gura da ne zalede prstimiodrage napisao: A Yugo, Yugo ima volan... pa menjac... pa brisac... i nesto sto drugi auti nemaju... TOPLU DUSHU!!!

- El Laki
- Prijatelj foruma
Kapiram ja sve to, ali da nemaju računa, davno bi oni spustili cene. Ali naš narod blesav. Ima mali broj ljudi koji lepo zarađuje i voli telefone, pa ajde. Ali koliko je onih ostalih koji odvajaju od usta do bi dali za IPhone 700e, a za te pare mogu skoro dva podjednako dobra telefona. Kažem, da je niža cena prvi bih ga kupio, ali čak i sadašnjih 500+ za 5s je previše. Baratao sam s njim, ne vidim zašto bih dao 150-200e više nego za S5 ili Note 3. Okej, možda je lepši i izdržljiviji, ali šta dobijem za tih 200e.
Poenta je da razumem zašto cepaju cene, ali ne razumem naš napaćeni narod koji kuka da nema para Z leba, a kupuje IPhone kao ubedljivo najskuplji telefon. U SAD jeste jeftiniji uz ugovor, ali oni redovi... Sve je to otišlo predaleko.
Poenta je da razumem zašto cepaju cene, ali ne razumem naš napaćeni narod koji kuka da nema para Z leba, a kupuje IPhone kao ubedljivo najskuplji telefon. U SAD jeste jeftiniji uz ugovor, ali oni redovi... Sve je to otišlo predaleko.
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
^ +1 Slažem se sa svim navedenim. Što kažeš 'ajde u SAD-u gde je standard nebrojano puta bolji nego kod nas.
Brate mili kako lupate!
ko u srbiji odvaja od usta i pritom kupuje telefon pd 700eur!? Hahahahha pretera ga brate slatki
A i ovaj @miodrage, yugo pa yugo
Aman ljudi vise

Aman ljudi vise

- Baraba
El Laki, tačno je to što si napisao do neke stavke. Bitna stavka je da ljudi koji imaju pare ne gledaju ništa od navedenog, takvi kupuju iphone 6. Naravno, oni ne vise po forumu ceo dan.
- El Laki
- Prijatelj foruma
Većina nas koji se razumemo u svet telefona ne juri za najnovijim i najskupljim, već zna da odmeri svoje potrebe, mogućnosti telefona itd. Zato smatram da ko nije zaljubljenik u Apple, neće izdvajati 700e jer ne vredi toliko. Zna se koja je realna cena, kako IPhone 6ice, 5ice, S5, i svih drugih uređaja.