iPhone 7
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Re: iPhone 7
Video je lažnjak.
50 telefona od po 800 do 1.500 evra, 10 likova razgleda telefone i nigde nema obezbeđenja.
Polomili bi mu glavu posle prvog razbijenog telefona.
Kamerman snima sve, osim da prikaže da su telefoni naprsli.
50 telefona od po 800 do 1.500 evra, 10 likova razgleda telefone i nigde nema obezbeđenja.
Polomili bi mu glavu posle prvog razbijenog telefona.
Kamerman snima sve, osim da prikaže da su telefoni naprsli.
- Dexter
- Expert
- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
Na istom kanalu ima jos 2 snimka. Doslo je obezbedjenje, on se tu opet nadmudruje sa njima, kako oni nisu policija, nemaju nikakva prava blabla, i dok se guraju upadaju u neku prostoriju gde su ga verovatno zadrzali do dolaska policije..
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Sad bas gledam MTS-ovu ponudu. Isti BOX paket, ista duzina ugovorne obaveze, isti broj rata, isti (srednji) kapacitet memorije. 725 dinara mesecno je skuplji ip7 u odnosu na ip6, sto mu ga dodje 17500din na dve godine tj oko 150 evropskih novcanica je potrebno dati vise. Preterase ga. Trebala i morala je da ostane ista cena kroz pakete. Ovo kako je trenutno je preskupo.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Pa vide da ima ovaca za sisanje pa da odrade koga god mogu. Ne nazivam nikoga od potencijalnih kupaca iPhona ovcom, daleko bilo, ali nisam znao kako drugacije da srocim. Uglavnom, preterali su samo tako, obaska sto je minimalna cena 101790 RSD u iStyle sto je po meni neprihvatljivo mnogo. Zarada i distributera i maloprodaje i operatera je blago receno lihvarska. Pa zelenasi imaju manje marze.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Sto jes - jes
al sta cu kad sam ovca 

- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
iLuka, ma opušteno, ako imaš para za nešto što želiš, moj odgovor je uvek - kupi.
To ne znači da sam ovca ako tako uradim, već više da sam hedonista - potrošim zarad ličnog uživanja, iako mi nije neophodno. Zato, što se mene tiče, samo navali, i čestitke unapred, pa da nam ispišeš utiske čim ga dobiješ.
To ne znači da sam ovca ako tako uradim, već više da sam hedonista - potrošim zarad ličnog uživanja, iako mi nije neophodno. Zato, što se mene tiče, samo navali, i čestitke unapred, pa da nam ispišeš utiske čim ga dobiješ.

Apple ima te applestore cene koje su fixne i veoma visoke. Medjutim, ima i cena na crnom trzistu i preko mts, vip itd na 24 rate sto je prihvatljivije...
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
iLuka, Apple cene ok, naše lihvarske cene baš i nije ok.
Poslato sa najboljeg telefona današnjice
Poslato sa najboljeg telefona današnjice
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Postavio sam cene, tu smo svi negde, cela EU... Ipak je to mnogo...
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Slažem se da je skupo, ali ako neko želi sebi da priušti takav uređaj onda mora da bude spreman to i da plati.
Da su kod nas cene bezobrazno visoke jesu, ali isto tako bi mi bill cimanje da namenski samo zbog iP putujem u drugu drzavu.
Sent from my Galaxy S7 using Tapatalk
Da su kod nas cene bezobrazno visoke jesu, ali isto tako bi mi bill cimanje da namenski samo zbog iP putujem u drugu drzavu.
Sent from my Galaxy S7 using Tapatalk
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Da nece ko da mu donesem iz USA sad kad se budem vracao 
Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Sent from my LG-H815 using Tapatalk
101.790,00 dinara je 827evra.
Plaćena carina i PDV.
Na crno može da se nađe za 730 evra.
Plaćena carina i PDV.
Na crno može da se nađe za 730 evra.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
https://www.facebook.com/events/944948495649880/
Koliko god je meni ovakvo nešto komično i urnebesno, toliko shvatam da je ovo odličan poslovni marketinški potez. Garantujem da će doći gomila tinejdžera i omladine, da vide i budu viđeni, da se zezaju i selfuju, i od svega će ispasti jedan (učesnicima) prijatan socijalni događaj, koji će za posledicu imati širenje pozitivnog stava prema brendu i njegovim proizvodima.
Dakle, koliko god mene ovakav marketing podsećao na one priče o iSheep kojih je net pun godinama, toliko shvatam i priznajem da će imati odličan odziv i pozitivne posledice po brend i, verovatno, po prodaju.
Koliko god je meni ovakvo nešto komično i urnebesno, toliko shvatam da je ovo odličan poslovni marketinški potez. Garantujem da će doći gomila tinejdžera i omladine, da vide i budu viđeni, da se zezaju i selfuju, i od svega će ispasti jedan (učesnicima) prijatan socijalni događaj, koji će za posledicu imati širenje pozitivnog stava prema brendu i njegovim proizvodima.
Dakle, koliko god mene ovakav marketing podsećao na one priče o iSheep kojih je net pun godinama, toliko shvatam i priznajem da će imati odličan odziv i pozitivne posledice po brend i, verovatno, po prodaju.
Sta mislite kada ce doci u MTS? Od danas krece prodaja u iStyle-u.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
'Oće l' neko na ponoćno okupljanje?

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Pa zvanično sutra isporučuju prve primerke u BG. Zaboravih koja je tačno poslovnica u pitanju.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Znaci verovatno sledece nedelje ce biti u poslovnicama po Srbiji, posto nisam rezervisao u BGu..
od jutros 14og krece prodaja u mts, za druge ne znam... za kes - istyle, za racun - mts... meni istice ugovor 23. pa idem sada da ga produzim i uzmem telefon...
velika je potraznja, veliki broj rezervacija, idite sto pre ako neko hoce preko mts-a...
velika je potraznja, veliki broj rezervacija, idite sto pre ako neko hoce preko mts-a...
Krenula je navodno, ali tu gde sam ja rezervisao kao jos nisu dobili black 128gb, vec su dobili po 1 roze, zlatni i srebrni valjda...
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Uzmi taj roze, da budeš originalan.

Poslednja izmena od Evindzer u Pet, 14. Okt 2016. 21:01, izmenjeno 1 put ukupno.