iPhone 3GS

iPhone (1st, 3G/S, 4/4S, 5/5C/5S, 6/6+)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
iOS
Odgovori
Leonel
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 27. Feb 2008. 03:17

Post od Leonel »

tehno maniac napisao:U CG 32GB 760€ :wink:
Mali apdejt za sve koje interesuje telefon, nova je cijena 720, sa podrskom ( garancija na otkljucavanje, jalibrake, baseband, verziju, aplikacije, podesavanja...)
Pozdrav!
Primarno:Nokia N97 black, full + 8GB
8910, 8850, 8210, 8310 i 7710

skuzer
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 23. Jun 2009. 03:21

Post od skuzer »

Cao zdravo, iPhone je proslost :P 8) :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=ICoNag4i7WA

serbian-boss
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 21. Apr 2009. 21:11

Post od serbian-boss »

ljudi ja uzimam IPhone 3GS ...stize za 5 dana iz Britanije,370 E...meni je sumjivo ali mi se cini da je sanirano 8) i sim-free je .... malo mi je frka ali dace bog da sve bude ok :unsure: ako to prodje,dacu vam mail lika ali ako ne licno cu kupiti avionsku kartu i idem da ga izlomim :D .... nadam se najboljem :wink:

Godzilla
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 24. Maj 2009. 16:52

Post od Godzilla »

serbian-boss,кад му плаћаш?
кад сттигне пакет?
само пази кад платиш,нема више враћања,а пакет не смеш да отвориш.
Јел нов или полован?
8)
Nokia 6220 Classic

serbian-boss
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od serbian-boss »

Godzilla, pa trebao sam da mu plaim preko western uniona,medjutim preko njih ne moze samo da se prima novac....pa cemo naci neko drugo resenje.
On me je zvao i vec je stavio paket ali ja moram sad da mu platim...nov je 32Gb bele boje,on kaze da mi stize i da ne trebam nista da brinem,zvao me i na mobilni....valjda nece da me predje i rekao mi je da ce mi dati neki broj,tako da cu moci da pratim svoj IPhone gde se nalazi na netu :D ja sam rekao da cu mu napraviti reklamu ako sve bude ok ^_^ hteo bi moj burazer da mu kupi par Omnia i900 i on kao ty dont wory,it will be
Poslednja izmena od serbian-boss u Pon, 17. Avg 2009. 19:29, izmenjeno 1 put ukupno.

Godzilla
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Godzilla »

serbian-boss, па мени је један тако лик рекао да му платим 100е прво и да ми је пакет спреман...
за ајфон 3г 16гб
нзм мени то није сигурно..
Јел тај лик Енглез или Србин?
Nokia 6220 Classic

serbian-boss
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od serbian-boss »

Englez je.Ne znam,ja sam ga izmuljao sa svakakvim pitanjima i naadam se da ce sve biti u redu,inace :chytry: sad imam nokiu 5800,pa hocu da probam ovaj IPhone...i rekao mi je kao u koliko nesto nije u redu sa mobom u roku od 30 dana mogu da ga vratim,a njihovi agenti ce mi vratiti pare....da su legalizovani i tako ....valjda ne laze toliko,rizikovacu malo :unsure:

Godzilla
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Godzilla »

serbian-boss, видећемо...
Али ипак није МАЛИ ризик 370е... :wink:
Nokia 6220 Classic

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Meni je sve to neka muljavina iskreno recheno. A broj koji ces da dobijes je normalna stvar za pracenje svih paketa u svetu putem neta. Elem, on moze tebi da posalje bilo sta za te pare, a ti posle mozes samo da sedis i places. Uglavnom, ja volim da uzmem stvar u ruku pre nego je kupim, i tek kad je iznjakam, kazem pakuj OVAJ primerak i to je to.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

Slazem se sa miodragom mada ne mora da znaci da je sve prevara.Nadam se da ces da dobijes svoj 3GS kakav i ocekujes. 8)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

serbian-boss
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od serbian-boss »

dimi89, i ja se nadam .... ali iskreno mislim da me nece preci :wink:
miodrage, pa volim i ja tako ali ne mozes uvek tako.. :dry:

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Ma moguce je da je ta cifra, konkretno zato sto to NIJE Srbija :D Al pazi da nije u pitanju 3G... Da ti onako uvali... :)
Nokia E71... Elegant, but deadly

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od dimi89 »

Pre jedno mesec dana bio je fazon da se poruci 3GS po nekim jadno niskim cenama jer je apple napravio gresku.Znam pouzdano da je nekoliko ljudi porucilo tako i dobilo telefone.Naravno ta gdeska je posle nekoliko dana ispravljena....Pitam se samo koliko je apple bio u minusu zbog toga 8)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

serbian-boss
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od serbian-boss »

dimi89, nije bio u minusu uopste....gledao sam snimak koliko njih kosta IPhone 3GS ....sta mislite ? 175 dolara ... :wink: da ne poverujes
kapoerista90, ma nema sanse da mi uvali....nisam budala,provericu na licu mesta i tek ako je to to...on ce moci da podigne pare,a poslao mi je licencu da su legalizovani,da rade sa western union-om ....itd :D raspitao sam se sve ..... JEDINO ME BRINE da ne moram na da platim carinu :shock: to sam danas cuo,jel znate nesto o tome ??? :unsure:

valdevit
Banned
Pridružio se: Pon, 25. Apr 2005. 09:33

Post od valdevit »

sce što prolazi preko carine,mora da se plati.Od knjige,preko originalnog diska,do memorijske kartice :wink: čuo sam da postoji neka fora da se ne plati,tačnije da ti neko pošalje pod nekim uslovom,a kojim nemam pojma :? :D

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Da, da se specificira da je ono što se šalje polovno, i da vredi manje od 20 evra, što sa ovim fonom ne bi ni osnovca zavrnuo. Tako da........... će da platiš :dry:
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od dimi89 »

Tako je moj brat dobio invisible Shield (kosta oko 25 $ mozda vise-mozda manje) a na kutiji pise 3$ da ne bi otvarali i da ne carine .Fazon je dobar samo jos da provalimo kome veruji kad vidi te nalepnice jer naravno svako moze da ih zalepi samo je pitanje zasto nekima ne otvaraju. 8)

serbian-boss
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od serbian-boss »

ljudi....necu da kupim kod ovog lika.Na milion mesta sam se raspitao,kod mobil manijaka i kazu da je prevara sigurno...kupicu legalno i aj zdravo....uzece mi teca iz Svajcarske od drugara IPhone 3G za 240 evra i boli me uvo.....bar cu mirno da spavam :wink:

Godzilla
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Godzilla »

serbian-boss, то сам и ја мислио.
Испао би баш креле да си пристао ипак 400е а не знаш шта стиже :o
И да ли стиже :ohmy:
3г за 240е и фурај :lol:
јел то полован,или нов?
јел има радњу?мислим ако има да се чујемо преко пп :)
Nokia 6220 Classic

serbian-boss
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od serbian-boss »

Godzilla, ima radnju (on je vlasnik )...u pitanju je novi telefon 3G-16Gb i extra je drugar od mog teche,tako da mu je sredio cenu za njega inace nije 240 ....mnogo sam srecan,poslace mi ga sutra :D

Odgovori